Jeg gir bort en Louis Vuitton veske! 

Hei alle fine. Jeg blir så glad av dere alle sammen. Er så gøy å spre litt smil og glede når jeg får så mange hyggelig kommentarer og mailer tilbake. Dere skal vite at jeg setter utrolig pris på det <3

Jeg har alltid vært en fighter i alt jeg gjør. Setter jeg meg først et mål går jeg all in for å nå det. Jeg digger utfordringer, presse meg og gi alt for å nå ditt jeg vil. Er det noe jeg alltid har brent for så er det å drive egen bedrift. Utrolig morsomt å tenke tilbake på den reisen jeg har hatt og all den harde jobbingen jeg har lagt ned. Fra jeg i 7 klasse gikk til leketøysbutikken på senteret å foreslo at jeg kunne skru sammen fjernstyrte biler for kunder som ikke klarte det og fikk jobben til kr 250,- pr bil. Til jeg sluttet som salgssjef som 26 åring, satset alt jeg eide og startet 3 pizzarestauranter. Solgte inn leveringsavtaler med Smart Club Norge, Rema 1000, Norges Gruppen. Hadde konserter med alt fra Jørn Hoel, Jan Eggum, Ole Paus, Steinar Albrigtsen, Unni Wilhelmsen til Rune Rudberg. Drev så et lite reklame og design firma. Til ditt jeg er i dag som eier av VIP Credit Card. Veien fra første gang jeg startet for meg selv har vært lang, utfordrende, lærerik, hard og utrolig morsom. Så veldig gøy at jeg i dag er i en posisjon der jeg kan gi bort flotte premier og tenke utenfor boksen. Til søndag gjør jeg noe veldig gøy. Jeg gir bort en Louis Vuitton veske til 9150,-. Vil noen av dere lese om det kan dere klikke her. Den gleden de som får vesker eller andre premier viser er så utrolig morsomme øyeblikk. De tror det knapt selv når de har fått vesken i hånden. Like gøy hver gang og gir meg så mye smil og glede. Uansett hva jeg har gjort og gjør i business så har jeg alltid prøvd å møte alle på min vei med et godt smil, tenke nytt og annerledes. Et godt smil, ydmyket, være en folk kan stole på, være hardtarbeidende kombinert med smartness åpner mange dører.

En ting jeg syns er så utrolig inspirerende er alle som tør å gå for drømmene sine, store eller små. Jeg blir alltid fasinert og heier på alle som prøver å lykkes med å skape noe de brenner for. Uansett om det er å starte en bedrift, være kunstner eller vinne i idrett. Disse menneskene har så mange like fellestrekk der det å vinne står ekstremt høyt og alle vet at de må legge ned en voldsom stor jobb for å komme ditt de vil. Enda mer morsomt syns jeg det er når noen lykkes. Jeg digger suksesshistorier og folk som får det til. Her syns jeg mange kunne blitt flinkere. Det er så viktig å løfte hverandre opp og frem. Som med alt her i livet må vi unne hverandre det beste enten det er i et forhold, i en bedrift, i sport eller i nabolaget. Jeg syns sjalusi, negativitet og snakke andre ned er så trist. Er så viktig å være gode med hverandre, heie på hverandre, løfte hverandre frem og støtte hverandre når det trengs. Når noen lykkes prøver jeg alltid se på veien de har gått og grepene de har tatt. Er så gøy å lære, fange opp triks og tillære seg mest mulig kunnskap fra de som innehar kompetanse jeg ikke sitter på. 

Sitter man på en drøm uansett hva den måtte være er det fair å ikke prøve, men da må man aldri klage eller sitte på eldre dager å angre. Jeg klarer ikke å la være om det er noe jeg vi. Da må jeg gå for det om hjertet og fornuften sier det er noe jeg skal gjøre.

Dagens tipps. Du må være villig til å jobbe til du stuper og ofre nesten alt for å lykkes. Er du ikke klar for det burde man tenke seg om 2 ganger. Men Godtfolk. What a ride! Følg drømmene dine. Aldri la noen ta de fra deg <3

#personlig #hverdag #jobb #gaver #premie #konkurranse #jobb #livet #drøm #mål

83 kommentarer

I Love Pink

Kanwal: Så bra, tusen takk. Lykke til i trekkningen:)

Therese Refshauge

Så herlig innlegg. Jeg er mamma til tre sønner, 17,15&11 år, og forteller dem at de kan gjøre og bli det de ønsker i livet om de bare vil jobbe hardt og drømme stort. Spesielt Andreas på 15 år har store drømmer og jobber hardt for å nå disse. Hans mål i dag er å jobbe som stylist og aller helst i Amerika. Et ønske til konfirmasjonen i fjor var å kjøpe seg en LV Keep All. Det ble en vintage bag men han er glad og stolt. Han hadde elsket å få en ny veske, men kanskje mer å få sommerjobb med noe som interesserer ham meget, men det er ikke så mange som ansetter 15-åringer.

Therese Refshauge: Så utrolig hyggelig å høre Therese, tusen takk:) Veldig gøy å høre om sønnene dine. Høres ut som du lærer de veldig gode og viktige verdier. Håper sønnen din blir både stylist og får reist til USA. Masse lykke til til alle 3:)

I love pink!

Caroline: Så bra, tusen takk. Lykke til i trekkningen. Husk å skriv på statusen på FB, den vi trekker fra:)

I love pink

Marianne: Så bra, tusen takk. Lykke til i trekkningen. Husk å skriv på statusen på FB, den vi trekker fra:)

Ja, takk🙏🏾🙏🏾

Josefina: Så bra, tusen takk. Lykke til i trekkningen. Husk å skriv på statusen på FB, den vi trekker fra:)

Hei

Du har skjønt det, det umulige tar bare litt lengre

tid ! Jeg ønsker ikke en veske men sender

deg et smil fordi du fortjener det 😀

Jeg beundrer deg !

Helene Aubell

Helene: Så utrolig hyggelig melding Helene, tusen hjertelig takk:) Ja man må alltid gå for drømmene sine og jobbe hardt for å nå de. Fantastisk ønske, så snilt av deg. Stort smil tilbake til deg:))

Pranom Dørmænen

Du er blid

Pranom Dørmænen: Smiler.. Så hyggelig å høre. Tusen takk:) Er nok en veldig smilende og glad mann ja. Viktig å være det:)

Åsa Eriksson

I love pink💖!

Åsa Eriksson: Så bra, tusen takk. Lykke til i trekkningen. Husk å skriv på statusen på FB, den vi trekker fra:)

Anne Beth Eckhoff

I love pink 💗

Anne Beth Eckhoff: Så bra, tusen takk. Lykke til i trekkningen. Husk å skriv på statusen på FB, den vi trekker fra:)

Fantastisk skrevet 👌

Selv drevet for meg selv i 26 år , en utrolig morsom og lærerik reise !

Oppfordrer alle som går med en liten drøm , kjør på, la drømmer bli virkelige !

Brith: Hei Brith så utrolig hyggelig å høre. Tusen hjertelig takk:) Så gøy at du også driver eget, da heier jeg på deg. Veldig enig med deg, man må gå for drømmene sine og gjøre alt for at de skal bli virkelige:) Masse lykke til

Lena Esbjørnsen

Smile and be so ... happy😃 And i love of course pink🌸

Lena Esbjørnsen: Så hyggelig Lena, tusen takk. Husk å skriv på statusen på FB, den vi trekker fra. Lykke til i trekkningen:)

Herdis Jensen

Du er en artig prikk, og jeg skulle selvsagt gjerne hatt denne lekre Louis Vuitton vesken. Tror dessverre dette kun er et PR-stunt for å få,oss lettlurte til å 'bestille kredittkort, men det har jeg så jeg klarer meg, - ikke er det noe å tjene på mine kortbruk heller - betaler ved forfall.

Ha en fiinnkveld - og lykke til!

Herdis

Herdis Jensen: God morgen Hjerdis:) Takk for hyggelig melding. Denne bloggen er min private blogg som skal dreie seg om smil, gleder, positivitet og business som jeg har skrevet i infoen på Fb siden. Business delen blir liten, men ja den er en naturlig del av meg siden jeg jobber hardt og syns det er fantastisk gøy. Føler at den reisen jeg har hatt til nå er verdt å fortelle. Dette er nok bare en oppriktig blogg om smil og positivitet. Historien om hvorfor jeg lanserer den kommer snart. Mistet pappa til kreft for 1 år siden og han var verdens mest positive mann. Bloggen er mye i hans navn for å videreføre hans positivitet og alltid smilende. Tipper du kommer til å oppleve den ganske så positiv og ikke som noe pr stunt om du fortsetter å stikke innom:) Ha en nydelig helg

Herdis Jensen

God morgen, Petter!

En av grunnene til mitt "innlegg" var nettopp at du var en "artig prikk" - positiv og munter.

Beklager at du mistet din far i kreft, han må imidlertid ha gitt deg mye positiv ballast og det er flott.

Som du skjønner reagerer jeg litt på alle disse mer eller mindre seriøse innspillene på Facebook hvor man kan vinne flotte gaver. Hører sjelden om noen som virkelig vinner.

En strålende dag til deg også!

Herdis Jensen: Hei igjen Herdis og takk for omtanken. Forsto du mente det muntert og takk for det:) Ville bare gi deg en litt mer utfyllende forklaring på bagrunnen for bloggen. Ja mye rat på fb ang gaver, men jeg legger ut bilde av alle vinnerene med premiene så alle kan se at det er reelt:) God helg når den tid kommer.

I love pink!

Jeg fulgte drømmen min. Men jeg har fått så mange avvisning og nederlag. Nå har jeg psykisk lidelse.

Riham Mansour

Jeg aldri vinner noe og det er greit men jeg synes at det krever masse mot å være hyggelig å smil med smarter, en smil kan endre amt til bedre og hjelp noen som har det dårlig bare ved å smile er super.

Keep it up and bless you.

I do love pink actually 😉

Riham Mansour: Hei Riham og takk for veldig hyggelig melding. Jeg kan trøste deg med at jeg aldri vinner noe heller hehe.. Vi får håpe du har bedre lykke neste gang. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Hanne kjeve

I love pink👛

Hanne kjeve: Tusen takk. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

I love PINK 🌸

Kristel: Tusen takk. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Mulig jeg nå har brukt opp vinnerlykken min med at jeg har fått meg ny jobb i en alder av 52, men jeg håper lykken står meg bi og at jeg vinner denne lekre vesken også. :)

Ellen K: Hei Ellen og grattis med ny jobb. Ble nok dessverre ikke deg i denne runden. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Fantastisk 🍾🎂

Anonym: Tusen takk. Så hyggelig å høre.Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Så fantastisk og snilt gjort Petter.💕 I love pink!

Eline: Så utrolig hyggelig sagt av deg Eline, tusen takk. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

I love pink! :D

Henriette: Tusen takk Henriette. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Hei! Veldig bra tema du tar opp.( konkurransen er også bra altså:). Liker det du skriver om å spre positivitet og dra hverandre opp og frem. Ikke ødelegge gnisten og den positive energien noen har, uansett hvor urealistisk en drøm eller ide kan høres ut for andre. Er så viktig tema for det kan virkelig ødelegge livet til enkelte personer. Har møtt altfor mange slike negative mennesker. Kunsten er å ikke bli "smitta".Handler ikke alltid om business og om å bli millionær men den følsen av at du er verdt noe. Uansett, vi kan ikke la det stoppe oss eller gå inn under huden vår. Favorittsitatet mitt: i never get lost, i just change the way i want to go. Og som nicky sier "i dont wish death no them i just reflect no them.." .

Gina: Hei Gina. Tusen takk for veldig hyggelig mail. Så enig i det du skriver og høres ut som du er en veldig positiv sjel som aldri blir smittet av negativitet. Det dreier helt klart ikke om hvor mye penger man har. Det dreier seg om hvor god man er som person. Heier på deg:)

Tove Larsen

Godt sagt! If you can dream it, you can DO it 😀😀😀

Tove Larsen: Så hyggelig melding Tove. Tusen hjertelig takk og så enig så enig. Ha en fortsatt super dag:)

Marthine Elise

Utrolig snilt av deg å gi bort en så lekker veske! Og du har så rett i det du skriver.

Noe av det første jeg bestilte til barnerommet er en wallsticker. "Dream, big, little one". (Sønnen min er 8 mnd) Er det ikke herlig? <3 Hvordan deltar man om å vinne vesken? Hadde vært ubeskrivelig deilig å bruke noe annet enn stelleveske med figurer på!

Ha en super kveld videre. Hilsen Marthine Elise

Marthine Elise: Hei Marthine Elise. Tusen takk for hyggelig melding. Beklager sent svar, den konkurransen tok helt av. Så kult motto du har på barnerommet, helt enig! Vi trakk vesken på søndag og overleverte den idag, synd det ikke var du som vant. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Cool innlegg - eier av to små tvillinge gutter på 2 år som synes mamma trenger denne nydelige veske til å bære alt fra bananer, smoothie, bleer.

Men det beste av alt mamma love pink

Maria: Tusen takk Maria. Synd jeg ikke kunne glede guttene dine og deg i denne runden. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

I love pink 💕

Rebecka: Tusen takk. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

I love pink

Anette: Tusen takk. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

I Love Pink 👛👙🐷🌸💕

Merete: Tusen takk. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Du er super. Stå på.

I love pink ❤🦄

Fanny: Tusen takk Fanny så utrolig hyggelig å høre. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

😞jeg

I love pink <3

Fatima: Tusen takk. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

I love pink 😇

Cecilie: Tusen takk. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Glenda Eriksen

I love pink

Glenda Eriksen: Tusen takk. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Drømmer om en 💗

Lehong: Tusen takk. Følg med videre, det kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Himmel og hav...

Dummeste jeg har lest på lenge.

Ble rent sliten jeg.

Aldri hørt om deg, og følgelig heller ikke lest noe om deg.. Men jeg leste hele, da jeg trodde at dette var en tekst full av ironi, hvor man får seg en latter mot slutten. Men nei da...

Lykke til videre til bloggeren her, og dere andre som biter på...

Anonym: Hei Anonyme. Så kjedelig å ikke kunne vær seg selv. Denne bloggen blir nok mest for de positive og smilende. Ønsker deg en fantastisk helg uansett hvor dumt du finner det jeg skriver og syns min historie er. Heier på deg uansett, smil og kos deg max:) Mha Petter Syversen

Kamilla Haaland: Tusen takk, kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

I love pink💕

Marianne: Tusen takk, kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Ja takk💖

Anonym: Tusen takk, kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Guro Margrethe skjold

I love pink

Guro Margrethe skjold: Tusen takk, kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Victoria Pham

I love pink !! 💕💕💕

Victoria Pham: Tusen takk, kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Tonje T Karlsen

I love pink 💋

Tonje T Karlsen: Tusen takk, kommer snart ny konkurranse med ny Louis Vuitton veske:)

Hege Moberget

I love pink

Hege Moberget: Tusen takk, kommer snart ny konkurranse med ny veske:)

Skriv en ny kommentar