Smil stort og lag drømmen din virkelig. 

Hei alle kjære smilende venner. For et fantastisk sommervær vi har fått. Med sommervær, sol og deilige varmegrader kommer nesten smilet automatisk i takt med at sommerklærne kommer på. Nå er det virkelig bare å nyte hvert eneste øyeblikk. Tenk at noe så naturlig som sol, litt smil og glede skaper så mye hygge. I tillegg er det helt gratis. Jeg er så glad i hverdager, digger å gjøre de best mulig. Lage drømmedager på jobb gjør uken min så utrolig fin. I går delte jeg ut Louis Vuitton vesken og smilene jeg fikk gjorde dagen min alt der. Så reiste jeg videre ut på hytta i Engelsviken for å sitte å jobbe der i solen. Jeg bare elsker smaken av sommer. For meg er det like himmel hver gang  jeg kommer ned til havet enten det er på hytta eller på en strand hvor som helst. Høre bølgeskvulp, kjøpe reker eller fiskekaker, gå litt på brygga forbi fiskerestauranten, rusle litt på svabergene og ta saltvann i ansiktet. Den følelsen av lykke får smilet mitt til å gå rundt. 

Jeg bare elsker de stedene som gir meg helt fred i sjelen, gir meg masse energi og jeg blir på mitt aller mest kreative av. Når man er på de stedene finner man ofte de beste svarene og kommer på de beste ideene enten det er privat eller jobb. Mange av mine største avgjørelser og mest spennende nye planer har kommet til meg når jeg er på de stedene som gir meg kreativitet i sinn og hjerte.

En venn spurte meg for litt siden om hvordan han skulle komme på en ide for å starte opp noe han kunne bli lykkelig med og elske å jobbe med. Han sto fast og viste ikke hvordan han kunne komme seg videre i prosessen. Jeg sa at mitt beste råd var å dra til de stedene han likte aller best og koste seg mest på helt alene. Spise litt god mat, ta noen glass med god vin, se utover den utsikten han likte aller best og leve seg inn i tankene til hvordan han så for seg at en kunstner kom på sitt neste prosjekt. Tenk som en kunstner, tenk stort, tenk smart og ikke minst kreativt. Søk de stedene som gjør deg mest mulig kreativ og tenk ut av boksen var mitt aller beste råd. Dette lever jeg etter både på jobb og privat. 

Jeg elsker å utvikle meg, gå nye veier, aldri sette meg fast for det finns alltid en ide eller annen måte å tenke på som gjør oss alle det hakke bedre enn vi var i går. Nøkkelen er nok å alltid tenke positivt og se løsninger istedenfor hindringer. Alle yrker tillater så klart ikke å jobbe på min måte, men alle kan finne den måten som er best for seg. Alle som vil kan benytte kvelder og helger til å søke de mest fredfulle og givende stedene man vet om. Alle har sine lykkelige plasser der de trives aller best. Bruk de for alt de er verdt. Lykke og kreativitet er alltid en god kombinasjon til å skape det livet man ønsker å leve privat og på jobb.

Tusen takk for alle tilbakemeldingene igår, da blir det straks en ny LV veske til jeg skal gi bort. Jeg ønsker dere alle fantastisk dag med mye smil, positivitet og glede. Husk du er fantastisk så smil stort i solen <3 

#personlig #jobb #drømmedag #sommer #sol #smil #lykke #hygge #mat #drømmer

4 kommentarer

Flott skrevet. Flott smil. Er så viktig med de små ting og øyeblikk i hverdagen. Ønsker deg en fortsatt strålende torsdag.

Her skinner sola fra blå himmel på Jæren.Lett bris. 15 gr. Nyter sola. En god kopp te. God musikk. 😎😀👍

Reidun: Så hyggelig melding Reidun, tusen takk:) Håper du får en nydelig helg. Kos deg massevis:)

Malin Ohlson

vilken värme och glädje att läsa❤️

Malin Ohlson: Tusen takk Malin så utrolig hyggelig å høre <3 Nyt helgen :)

Skriv en ny kommentar