hits

Det vakreste som fins!

06.05.2017 - 06:38 2 kommentarer 

Hei hei alle dere skjønne som er så utrolig hyggelige mot meg.  Jeg tenkte jeg skulle spre litt smil og glede på denne bloggen, men dere sprer like mye smil og glede tilbake. Jeg går virkelig å smiler om dagen og får masse positiv energi av dere alle sammen. Dere er herlige. Tusen hjertelig takk.

Helgen er her og jeg koser meg masse. Denne uken er barna hos meg og det føles så fantastisk. Til alle dere som ikke har barn, sorry denne posten blir litt øm og til alle dere som har barn så kjenner dere dere nok veldig godt igjen. Jeg bare digger å være pappa. Hva føles vel bedre enn når barna kommer løpende mot deg, kaster seg rundt halsen på deg, klemmer og susser på deg når de er små, eller kommer å gir  deg en stor klem når de har blitt store. Den følelsen slår virkelig alt. 

Man føler seg på en måte halv uten og fantastisk hel igjen når barna er rundt seg. Jeg har virkelig elsket å være pappa fra første dag. Det å være foreldre er den vakreste følelsen som fins! Så deilig å elske en annen person høyere enn seg selv, i mitt tilfelle to og ville ofret livet for dem på et blunk. Ja man blir rar når man får barn på en god måte. Når man gikk over veien selv før tenkte man ikke så mye over det. Når barna går over veien fra de er små og for alltid tenker man at kommer det en bil som ikke klarer å stoppe så løper jeg ut og dytter barna vekk og blir kjørt over selv. Ja dere som har barn forstår helt sikkert hva jeg mener, man blir smårar av all den kjærligheten. 

Den reisen man har fra de er små med alt de skal lære, alt det gøye man skal gjøre, alle de bekymringene og alle de fantastiske øyeblikkene man skal oppleve sammen er bare en helt magisk reise. Jeg har virkelig elsket alle opplevelsene med barnehage, skole, alle fotballtreningene og kampene, alle feriene, alle kapteinsabeltann forestillingene, alle leketurene til alle tivoliene i hele skandinavia, alle restaurantbesøkene sammen, alle hverdagene, alle kosehelgene med taco og masse godis, alle bursdagene, alle julene og alt annet kos den reisen som foreldre innebærer. Jeg har alltid prøvd å gjøre mitt beste for å gi gutta den beste starten, oppdragelsen, verdiene, tryggheten med masse gleder og masse kjærlighet. Som vi alle foreldre gjør for våre barn. Vi blir jo så stolte og enormt glad i dem ikke sant?

Hehe de får jo ikke gå ut døren, komme hjem eller legge seg uten en god klem fortsatt og at jeg forteller dem hvor glad jeg er i dem. For en reise, for en fantastisk reise. Før lå vi omtrent oppå hverandre i sofaen, så på tegnefilmer, barnetv, idol til de måtte legge seg. Nå har de blitt store, 14 år nå i juni på minsten og 16 år til sommeren på størsten. Jeg foreslo på vei hjem fra treningen vår på Sats i går at vi skulle ta med tacoen, gitaren og sette oss på nede på stranden til sent. Må le, de ville gjerne spise hjemme. Måtte tulle med dem og si at for et par år siden hadde de ropt jaaaaa, ville badet selvom det var iskaldt og ikke fått de hjem. De lo godt og var enige selv. Vi er en herlig trio fortsatt og det kommer vi alltid til å være, men tidene forandrer seg. Nå er det rommene, kompiser og kjæreste som er i høysetet. Heldigvis syns de pappa er kul enda og vi finner på masse hyggelig sammen. Så gøy å se at de vokser til og blir selvstendige voksne gutter. Vi er inne i en ny epoke og jeg gleder meg stort til den også. 

Må innrømme at jeg er fryktelig stolt over hvor flotte og store de har blitt. Er ikke den følelsen utrolig god dere, hvor stolt man blir av barna sine for ikke å snakke om hvor glad man er i dem. Den er vel når alt kommer til alt selve livet.

Ønsker dere alle en fantastisk helg og nyt tiden max med deres nærmeste. Husk å fortell liten som stor hvor mye de betyr for deg og hvor glad du er i dem <3

God klem til dere alle sammen.

#personlig #familie #pappa #pappablogg #barn #ferie #hverdag #lykke #livet

2 kommentarer

frustrertpappa

15.05.2017 kl.20:41

Amen til det, Petter! Jeg kjenner meg så igjen, har tre barn selv (ikke så store riktignok) og selv om det er slik spesielt i småbarnsfasen, er det heeeelt utrolig hvor verdifullt det er. Har selv begynt å skrive om pappalivet, og digger det :)

Hilsen Lars Harald

pettersyversen

16.05.2017 kl.21:54

frustrertpappa: Hei Lars Harald. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Hehehe ja da kjenner du deg sikkert igjen. Fantastisk tid. Kos deg massevis med barna dine og ha en fin fin 17. maifeiring i morgen:) Og ikke minst lykke til med bloggen, jeg heier

Skriv en ny kommentar