Mitt møte med Idar Vollvik endret alt!

Hei alle dere herlige gode som liker å smile. Håper dere alle har en fantastisk helg med masse kos og hygge. Helgene er til for å kose seg litt ekstra, finne på masse gøy, slappe av og lade batteriene.

Er det noe som er viktig her i livet og kanskje mitt beste tips, så er det å være hyggelig med alle man møter på sin vei. Jeg er nok hyggelig av natur, liker å smile til folk jeg møter, holder oppe eller åpner alltid døren for folk, trykker på parkometeret for neste mann når noen står bak, er det noen som mister noe hjelper jeg alltid til å ta det opp osv. Det koster så lite og gir så mye smil og små gleder i hverdagen. Jeg gir gjerne en klem både til kvinner og menn når jeg møter nye folk istedenfor å håndhilse når det passer seg. Blir jo så klart mest håndhilsning i business hehe, men gjerne en kombinasjon. Jeg tror virkelig på det at om man bare tørr og tar seg tid til å være hyggelig med alle på sin vei så gjør man litt for at andre skal få en litt bedre dag og de husker deg som en hyggelig person.

For er det noe som er helt sikkert er at verden er liten og smilet er ditt viktigste visittkort. Plutselig enten det er jobb, skole eller privat så møter man den samme personen igjen. I det jobbintervjuet, når man skal forhandle om den store kontrakten, når man trenger en liten hånd for å åpne en dør eller i andre sammenhenger. Da er det alltid veldig positivt å bli husket som den hyggelige personen som smiler, er imøtekommende og hjelpsom. Er man blitt oppfattet som det motsatte forstår dere sikkert hvor det bærer. Mener ikke at man skal være tilgjort, men være seg selv på en smilende hyggelig måte.

Jeg har en liten historie som endret alt for meg. For 8-9 år siden møtte jeg tilfeldig Idar Vollvik. Idar er en smilende og utrolig imøtekommende mann så vi ble pratende litt og hadde en veldig hyggelig tone. Ca ett år etter hadde jeg fått på plass et nytt firma og lagd et stort fordelsprogram innen shopping, skjønnhet og livsstil. Vi møttes tilfeldig igjen og jeg fortalte om konseptet mitt. Idar tente på ideen og lagde et eget mobil abonnement til dette programmet. Etter det ble jeg inviterte på en rekke hyggelige eventer. Jeg jobbet på for å få bankene til å tenne på ideen om å lage et kredittkort til programmet. DNB, SEB og flere syns konseptet var veldig bra, men kostnaden høy for å sette det til livs så de turte ikke gå for det. De sa alle at de kun gikk for store selskaper som hadde en medlemsmasse på over 30.000 personer. Der sto jeg Petter Syversen alene med et konsept og noen hundre kunder som hadde bestilt. Ingen enkeltpersoner kunne ha et eget kredittkortselskap var beskjeden. Jeg luftet ideen for Idar som jeg nå hadde fått en veldig hyggelig tone med. Han trykket på noen knapper i yA Bank som han i sin tid var med på å starte så jeg fikk møte med ledelsen der. De tente på ideen og turte å ta sjansen på investeringen og meg. Resten er historie, nå er selskapet mitt et av de største programmene i banken og det hele startet med et hyggelig smil og et hei til Idar. Jeg har nevnt det for han flere ganger at jeg er super takknemlig for at han åpnet døren for meg og ga meg sjansen til å skape drømmejobben min som jeg har i dag. Ringte Idar i går for å høre om det var greit at jeg skrev en liten historie om han og han bare lo og smilte som vanlig og sa så klart. Herlig mann.

Så godfolk. Det å smile og være hyggelig kommer det alltid noe godt ut av. Ikke bare for den gleden det gir der og da, men også for de mulighetene det lille smilet og det hyggelige heiet kan åpne. Et smil kan faktisk være hele forskjellen.

Ha en fantastisk søndag alle sammen <3

#personlig #jobb #smil #muligheter #hyggelig

2 kommentarer

Malin Ohlson

Good things happen to Good people❤️

Malin Ohlson: Så enig så enig Malin <3

Skriv en ny kommentar