hits

Jeg gir bort denne nye Burberry vesken til kr 8800!

12.08.2017 - 09:22 7 kommentarer

Hei alle smilende fininger. Håper dere alle har hatt en super uke og nyter helgen massevis. Jeg er så utrolig takknemlig for alle de fine tilbakemeldingene fra dere. Utrolig gøy å skrive en blogg om smil og positivitet når dere gir meg like mye smil og gleder tilbake. TUSEN HJERTELIG TAKK.

Hva føles vel bedre enn å gjøre andre glade, den følelsen er jo bare helt utrolig god. Alle husker vel følelsen av hvor mye vi gledet oss som små på juleaften til å åpne gavene. Når man nesten ikke klarte å vente med å pakke opp. Likeså husker vi nok alle den spente følelsen når vi hadde lagd noe fint på skolen vi skulle overraske mamma og pappa med når vi kom hjem. Hvor utrolig gøy det var å gi bort noe, se smilene og gleden. Gleden av å gi har vi nok i oss fra vi er små og utvikler videre med årene. Å gjøre andre glade er en herlig ting vi ikke kan få gjort nok av. Det trenger ikke være så mye. Bare et lite kort med noen søte ord, en lapp med jeg er glad i deg, en blomst en mandag eller lage frokost på sengen. Alle de små fine tingene som gir så mange gleder. De store gavene på spesielle dager er selvfølgelig også veldig hyggelige, men det viktigste og fineste er nok å ta seg tid til å glede andre.

Kanskje det meste gøye med jobben min er å gi bort disse gavene. Så denne uken tenkte jeg det var på tide å kjøpe inn en ny gave og tok meg en tur innom Burberry. Valget falt på en eksklusiv liten Burberry veske til kr 8800,- som jeg gir bort til en heldig vinner. Vil du være med i konkurransen om å bli den heldige som får vesken så lik gjerne siden min Smil med meg HER og gå inn på firmasiden min HER for å delta i konkurransen. For de som ikke liker jobben min så er det bare å la være å gå inn på siden. Høyst frivillig og delta.

Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg  med masse kos og hygge. Husk å spre litt små og store gleder til de dere er glade i <3

 

#konkurranse #veske #mote #smil #glede

7 kommentarer

Stella

12.08.2017 kl.11:08

Vet du hva, jeg bruker ikke Facebook. Hva skal jeg gjøre?

Veronika

12.08.2017 kl.11:43

☆ Lykke er for meg å Gjøre min neste glad, ,Lykke er ikke en endestasjon, det er en måte å leve på ☆

Sol siri

12.08.2017 kl.16:37

Smillll😁😁 det må man når man leser din blogg,blir i gott humør jeg! Å di punktene må man tenke oftere på å lese..minne seg på at man er sin egen lykkesmed.å da kan man begynn m mere smil♡ håper æ vinner vesken digger mønstret å kvaliteten..rier ik en burberry veske men kansje i fremtiden.hvem vet;)klem

Elise Husebø

12.08.2017 kl.18:49

Åhhh, den ønsker jeg meg fine deg 🙏🏼 Likt og delt på FB ❤️

Marianne Stephansen

12.08.2017 kl.19:22

😊

Yaneli

13.08.2017 kl.19:06

.🤗👍😍😁 TUSEN HJERTELIG TAKK.

Edeline Martin

16.08.2017 kl.14:05

Be mine 😊❤

Skriv en ny kommentar