Aldri la noen ta i fra deg smilet!

Hei kjære lesere, venner og godtfolk. Så var det fredag igjen i rekordfart. Jeg syns ukene bare blir borte. Var så fint vær i går at det ble en tur i parken på ettermiddagen og litt sol på benken. Betraktelig kjøligere nå selv når solen står på. Jeg ble sittende der å tenke på hvor utrolig godt det er å ha det fint, smile og glede meg til alt som jeg har i vente fremover. Hvor mye jeg setter pris på å føle jeg er på et godt sted i livet, trygg på meg selv og at jeg stort sett alltid klarer å se det positive i det aller meste.

Det som også slo meg kanskje hardere er at dette er jo ikke alltid like enkelt. At jeg som de aller fleste andre absolutt ikke har hatt det sånn hele veien. Livet kan være knalltøft i perioder og byr på noen harde tak man ikke helt ser der og da hvordan man skal komme seg opp eller bort fra. Vår egen selvrespekt er kanskje det mest dyrbare vi har, allikevel kan den brytes og krenkes i de styggeste former. Ord som blir sagt og hendelser som blir gjort som man aller helst aldri skulle opplevd. Sykdom, trafikkulykker og andre hendelser oppstår så vi mister de mest dyrbare vi har i livet. Noen ganger blir det nesten provoserende om noen sier for positive ting der og da. Jeg vil bare så det er sagt, ikke krenke eller såre noen. Jeg vet at det er mange situasjoner i livet det blir for enkelt når noen sier smil. Situasjoner der jeg som pappa også hadde gått til grunne. Noen sår er så dype og noen sorger så tunge at de aldri helbredes helt og de skal nok ikke det heller, men i de aller fleste situasjoner kan vi ta et valg. Jeg vet at vi alle har en utrolig kraft inni oss så vi kan velge å kjempe, velge å krige, velge og nekte å gi oss før livet er bra igjen.

Vårt eget smil, gode humør og positive syn på livet må aldri noen få ta fra oss. Jeg tror virkelig på å følge hjerte og magefølelsen mot det gode og positive. Aldri la folk med markeringsbehov, hersketeknikker og negative hensikter dra deg ned. Det er ingen ting eller personer som det er verdt å miste livsgleden og sitt gode humør for. Ingen har rett til å ta i fra en annen person smilet. For vi er alle unike og har rett til å velge et godt og positivt liv. Velge hvordan vi selv vil leve, hva vi liker og ikke liker, hva som gjør oss glade, hva som får oss til å smile og hva som gjør oss lykkelige. Absolutt ingen kan si det du føler inni deg er feil for det du føler inni deg er faktisk riktig for deg. Sier hjerte og magefølelsen at du er happy så fortsett med å være akkurat det. Ha en fantastisk smilende helg alle sammen <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar