Å være en høflig gentleman er fortsatt det eneste rette!

Hei hei alle venner, lesere og godtfolk. Riktig godt nytt år til dere alle sammen. Håper året har startet like smashing bra som dere er. Første helgen I 2018 er plutselig her med flørt, fest og hygge. Den får meg til å tenke på alt som kom frem I 2017 og fortsatt rulles opp av trakassering og overgrep. Jeg blir litt satt ut av alle historiene. Hvor gikk det egentlig galt? Når mistet noen folkeskikken, respekten og hvor grensene går for andre?

Livet uten flørt, kjærlighet, smil og latter med en man liker, er forelsket i, glad i eller elsker ville blitt tomt og kaldt. At to mennesker finner hverandre er det vakreste som finnes. Uansett må aldri noe få ødelegge det fine i flørten og kjærligheten mellom mennesker. Triste historier må heller mine alle som har glemt hva det er å være en ekte gentleman eller kvinne på hvordan man flørter og tilnærmer seg andre med respekt. Når glemte enkelte å flørte med å åpne døren, sende blomster, kort, gaver, søte meldinger, smile og si hei? Samt ta et hint når det ikke blir gjengjeldt og forstå at det er et nei.

Samfunnet har blitt helt skrudd gjennom hvordan enkelte maktpersoner tilnærmer seg andre og hvordan andre tar kontakt med hverandre på internett. Hallo nakenbilde eller Netflix chill I første melding? Ta på rompa istedenfor å si hei. Hva skjedde? Takk og lov gjelder dette forhåpentligvis et mindretall selvom det virker ekstremt utbredt. Jeg er kanskje over gjennomsnittet romantisk av meg, men hvor er romantikken og det vakre I å tilnærme seg andre på en dårlig måte. Gjør det med stil og ta et nei for et nei. Det er lov å prøve seg, bare man tar et hint og lar den andre være når hun/han ikke svarer eller gir de same signalene tilbake. Uansett syns jeg alt det triste som kommer frem heller må få oss til å være enda mer søte og hyggelige mot hverandre. Være gentle, varsomme, oppmerksomme, åpne, gode og snille med hverandre. For det siste vi vil er jo at noe negativt skal ødelegge for det mest vakre som finnes.

Dagens 10 tips.

  1. Å være en høflig gentleman eller kvinne er fortsatt det eneste rette.
  2. Tilnærm deg alltid andre med respekt.
  3. Aldri la noe negativt ødelegge det vakreste som finnes.
  4. Å åpne døren, den naturlige praten, sende blomster, kort, gaver, søte meldinger, smile og si hei vil for alltid være hyggelig.
  5. Vanlig folkeskikk er en selvfølge.
  6. Det er lov å flørte, men ta et hint.
  7. Aldri bruk en maktposisjon til å misbruke andres tillitt.
  8. Lenge leve romantikken.
  9. Vær ærlig.
  10. Et nei er et nei

Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg og kos dere masse. Det fineste man kan gjøre for en annen er å få den andre til å smile, skinne, føle seg oppvartet og som den eneste andre i verden. Ta vare på hverandre, flørten og kjærligheten. Ingen ting er så vakkert som to som finner hverandre og kjærligheten <3

5 kommentarer

Fint innlegg selv syntes jeg #metoo kampanjen har gått over styr.

hva med å hylle alle som faktisk tør å ta ett intiativ ,tø rå flørte .tør og sende deg etterlengtede blikk og kanskje tør å legge en hånd på låret ditt uten og være redd for å bli beskyldt for sexsuell trakasering.

Hva er vel mer spennende en flørting oppmerksomhet og blikk som møtes kjenne litt på spenning og litt krydder i hverdagen .

Ha en flott helg

Oriana Vanessa Kammerer Villar

Hei! Jeg er colombiansk, og jeg har vært i Norge i 3 måneder nå, et fantastisk land! Jeg vil gjerne være den heldige den 10. februar og ha gleden av å smilere med deg for min lykke og å kunne publisere stor suksess i Latin-Amerika! Det er en stor flaks at publisiteten til dine vennlighetsbegrenninger dukker opp, tegner smiler til din nabo! Er du en engel? Hvis jeg er heldig, vil jeg bevise at jeg ble født med en stjerne som de sier i mitt land! Hehehe Jeg håper oversetteren kan oversette akkurat det jeg skriver! Du er veldig edel, og du gjør en god jobb for andre som gjør dem lykkelige. Hvor heldig at jeg fikk publisitet om at du vil gi en gave den 10 februar :) :)

Henny Enger Græsmo

Så flott skrevet. God helg ønskes med masse omsorg.

Monika Svanstrøm

Hei hei Petter

Du formidler så mye flott, Jeg har nå begynt å smile til mennesker rundt meg, og det har blitt mye morro, ,,,

<jeg ønsker flotte gode deg, en koselig kveld og alt godt. klem fra Monika

Monika Svanstrøm: Så herlig å høre Monika :D Ha en fantastisk helfg og et stort smil til deg :D

Skriv en ny kommentar