Jeg gir bort kr 10.000,- til en fin start på 2018.

Lørdag 10 feb. Hei alle sammen og tusen takk til alle som har deltat. Dette var litt gøy for etter 17 ganger med jenter og kvinner som vinnere ble det en mann som vant trekningen. Gratulerer Chris Fredriksen du er vinneren av kr 10.000. Vi har avtalt shoppingdag til uken med Chris. Bilde av Chris med det han kjøper seg blir lagt ut til uken som egen status. Følg med videre, nye premier kommer snart. Ha en super helg alle sammen

 

Hei kjære venner, lesere og godtfolk. Nytt år og nye muligheter. Håper dere alle har en super start på 2018. Jeg får så mange hyggelige tilbakemeldinger fra dere på gavene jeg gir bort så jeg kunne tenke meg å gjøre starten på 2018 litt ekstra hyggelig for en heldig. Jeg gir bort kr 10.000,- som vinneren kan kjøpe seg akkurat hva hun/han ønsker seg for pengene. Konkurransen er som følger: Hvordan blir du den heldige? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her. Så deltar man på firmasiden min for å vinne kr 10.000 klikk her. (Ikke klikk om du ikke liker jobben min, veldig frivillig å delta) Del gjerne. Jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig vinner. Ikke i kontanter, men til å kjøpe noe man ønsker seg.

Jeg tar meg en tur til den byen den heldige bor og tar regningen. Tar bilder og lager et innlegg om dagen til den heldige som blir lagt ut på bloggen. I forkant lager vinneren en liste over de tingene som skal kjøpes inn. Så går vi sammen rundt til de butikkene å handler inn og jeg betaler. Vinneren blir trukket lørdag 10. februar. Masse lykke alle sammen<3

Her er det bilde av de tre siste som har vunnet kr 10.000,- hver: Jannike Lunde, Rita Heigre og Jorunn Ingebrigtsen og hva de kjøpte seg for pengene.

#gave #konkurranse #smil

11 kommentarer

Kjære deg,

Jeg prøver å legge inn mitt høyeste ønske.Men kommer ingen vei her.Er det noe spesielt en må gjøre for å være med?

Mvh

Eva

Eva: Hei Eva :) Du må skrive det rette i kommentarfeltet på konkurransen på Facebook. Den jeg trekker fra:) Masse lykke til.

Janne 😀😀

Håper jeg blir den heldige. 😀😀

Janne ??: Hei Janne :) Du må skrive det i kommentarfeltet på konkurransen på Facebook. Den jeg trekker fra:) Masse lykke til.

Håper jeg blir den heldige!

Hege: Hei Hege :) Du må skrive det i kommentarfeltet på konkurransen på Facebook. Den jeg trekker fra:) Masse lykke til.

Ori Kammerer

Hei! Jeg er colombiansk, og jeg har vært i Norge i 3 måneder nå, et fantastisk land! Jeg vil gjerne være den heldige den 10. februar og ha gleden av å smilere med deg for min lykke og å kunne publisere stor suksess i Latin-Amerika! Det er en stor flaks at publisiteten til dine vennlighetsbegrenninger dukker opp, tegner smiler til din nabo! Er du en engel? Hvis jeg er heldig, vil jeg bevise at jeg ble født med en stjerne som de sier i mitt land! Hehehe Jeg håper oversetteren kan oversette akkurat det jeg skriver! Du er veldig edel, og du gjør en god jobb for andre som gjør dem lykkelige. Hvor heldig at jeg fikk publisitet om at du vil gi en gave den 10 februar :) :)

Hvorfor gir du bort penger? Er det slik at for hver en som sier ja takk, så tjener du mer på din blogg? Det er bra at du vil gi penger men den som får de må stille opp og blir utlevert til media.

Hvis det er mennesker som virkelig er i økonomiske vansker da er det kjempe bra å hjelpe.

Lillyan: Hei Lillyan. Jeg får ikke noe penger for å gi bort. For meg er det promotering.
Helt frivillig å delta. Ha en super dag

Marianne Arntsen

Hei må si du er et fantastisk menneske..Er ikke mange som gjør dette..Lykke til med trekningen...

Veronika Notnæs

Håper jeg blir den heldige

Skriv en ny kommentar