hits

Blogg

Jeg gir bort kr 10.000,- til en fin start på 2018.

Hei kjære venner, lesere og godtfolk. Nytt år og nye muligheter. Håper dere alle har en super start på 2018. Jeg får så mange hyggelige tilbakemeldinger fra dere på gavene jeg gir bort så jeg kunne tenke meg å gjøre starten på 2018 litt ekstra hyggelig for en heldig. Jeg gir bort kr 10.000,- som vinneren kan kjøpe seg akkurat hva hun/han ønsker seg for pengene. Konkurransen er som følger: Hvordan blir du den heldige? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her. Så deltar man på firmasiden min for å vinne kr 10.000 klikk her. (Ikke klikk om du ikke liker jobben min, veldig frivillig å delta) Del gjerne. Jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig vinner. Ikke i kontanter, men til å kjøpe noe man ønsker seg.

Jeg tar meg en tur til den byen den heldige bor og tar regningen. Tar bilder og lager et innlegg om dagen til den heldige som blir lagt ut på bloggen. I forkant lager vinneren en liste over de tingene som skal kjøpes inn. Så går vi sammen rundt til de butikkene å handler inn og jeg betaler. Vinneren blir trukket lørdag 10. februar. Masse lykke alle sammen<3

Her er det bilde av de tre siste som har vunnet kr 10.000,- hver: Jannike Lunde, Rita Heigre og Jorunn Ingebrigtsen og hva de kjøpte seg for pengene.

#gave #konkurranse #smil

Å være en høflig gentleman er fortsatt det eneste rette!

Hei hei alle venner, lesere og godtfolk. Riktig godt nytt år til dere alle sammen. Håper året har startet like smashing bra som dere er. Første helgen I 2018 er plutselig her med flørt, fest og hygge. Den får meg til å tenke på alt som kom frem I 2017 og fortsatt rulles opp av trakassering og overgrep. Jeg blir litt satt ut av alle historiene. Hvor gikk det egentlig galt? Når mistet noen folkeskikken, respekten og hvor grensene går for andre?

Livet uten flørt, kjærlighet, smil og latter med en man liker, er forelsket i, glad i eller elsker ville blitt tomt og kaldt. At to mennesker finner hverandre er det vakreste som finnes. Uansett må aldri noe få ødelegge det fine i flørten og kjærligheten mellom mennesker. Triste historier må heller mine alle som har glemt hva det er å være en ekte gentleman eller kvinne på hvordan man flørter og tilnærmer seg andre med respekt. Når glemte enkelte å flørte med å åpne døren, sende blomster, kort, gaver, søte meldinger, smile og si hei? Samt ta et hint når det ikke blir gjengjeldt og forstå at det er et nei.

Samfunnet har blitt helt skrudd gjennom hvordan enkelte maktpersoner tilnærmer seg andre og hvordan andre tar kontakt med hverandre på internett. Hallo nakenbilde eller Netflix chill I første melding? Ta på rompa istedenfor å si hei. Hva skjedde? Takk og lov gjelder dette forhåpentligvis et mindretall selvom det virker ekstremt utbredt. Jeg er kanskje over gjennomsnittet romantisk av meg, men hvor er romantikken og det vakre I å tilnærme seg andre på en dårlig måte. Gjør det med stil og ta et nei for et nei. Det er lov å prøve seg, bare man tar et hint og lar den andre være når hun/han ikke svarer eller gir de same signalene tilbake. Uansett syns jeg alt det triste som kommer frem heller må få oss til å være enda mer søte og hyggelige mot hverandre. Være gentle, varsomme, oppmerksomme, åpne, gode og snille med hverandre. For det siste vi vil er jo at noe negativt skal ødelegge for det mest vakre som finnes.

Dagens 10 tips.

 1. Å være en høflig gentleman eller kvinne er fortsatt det eneste rette.
 2. Tilnærm deg alltid andre med respekt.
 3. Aldri la noe negativt ødelegge det vakreste som finnes.
 4. Å åpne døren, den naturlige praten, sende blomster, kort, gaver, søte meldinger, smile og si hei vil for alltid være hyggelig.
 5. Vanlig folkeskikk er en selvfølge.
 6. Det er lov å flørte, men ta et hint.
 7. Aldri bruk en maktposisjon til å misbruke andres tillitt.
 8. Lenge leve romantikken.
 9. Vær ærlig.
 10. Et nei er et nei

Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg og kos dere masse. Det fineste man kan gjøre for en annen er å få den andre til å smile, skinne, føle seg oppvartet og som den eneste andre i verden. Ta vare på hverandre, flørten og kjærligheten. Ingen ting er så vakkert som to som finner hverandre og kjærligheten <3

Gi alle du er glad i en smilende jul. Ikke drikk for mye!

Hei kjære venner, lesere og godtfolk. Nå er det juleaften, dagen vi alle har et spesielt forhold til. Siste yngste sønnen min Marius sa til meg før han sovnet igår var at han gledet seg helt vilt til I morgen. Han var så spent på juleaften, gavene og selskapet. Jeg husker det så utrolig godt selv fra jeg var liten hvor mye jeg gledet meg til den store dagen. Jeg digger juleaften.

Igår var vi I selskap hos broren min før vi så på kvelden før kvelden, hovmesteren, pyntet treet og hygget oss masse. Julen er en gledens tid, men det er også mange barn og voksne som gruer seg til jul. Oppi all julehygge, lykke og fine bilder på sosiale medier, sett barna først og ta vare på de som er ensomme. Alkohol er verdens beste oppløsningsmiddel. Det løser fint opp kjærlighet, ekteskap, vennskap, arbeid og livsglede. Husk at vi er forbilder for barna enten man har barn eller ikke. Ta vare på de ensomme, vær god mot andre og Ikke drikk for mye. Bytt heller for mye alkohol i litt vann og et ekte smil. Man kan fint smile, være glad, kose seg og sørge for at alle får det fint uten for mye å drikke. Det er vårt ansvar som voksne å gi barna og de rundt oss en god og trygg jul. Jeg blir så trist inni meg når jeg hører historier om barn som gruer seg til jul fordi mamma eller pappa drikker seg fulle og lager dårlig stemming. Det er absolutt ikke greit å skape frykt hos sine egne eller andres barn. Det er hvordan vi voksne oppfører oss som danner grunnlaget for hvilke følelser barna har for julen. Tenk så utrolig lett det er å gi alle rundt oss en god jul om vi går inn for det. Ta oss tid til en felles hyggelig frokost, se tegnefilmer sammen, dra på gravlunden, i kirken hvis man pleier det, besøke eller ringe noen vi er glade i som er ensomme eller invitere de til julefeiring. Smile, le og legge uenigheter til side. Og kanskje viktigst av alt, ikke drikke for mye alkohol. Bytt de ekstra glassene ut i å være et godt forbilde. Når alt kommer til alt er det hvor stort smil barna legger seg med og hvor fornøyde de har vært med dagen som betyr alt. Gavene har lite å si om kjærligheten og omsorgen ikke er tilstede.

God jul alle sammen <3

Så gøy å kunne glede andre.

Hei alle sammen. Nå nærmer julaften seg med stormskritt. Bare noen små dager igjen med forberedelser så julehyggen kan senke seg i de tusen hjem. Igår hadde jeg en superhyggelig shopping dag med vinneren av gaven på 10.000 kroner til til å handle for fra meg. Den heldige ble Jannike Lunde fra Tønsberg. Vi hadde en så hyggelig dag sammen Jannike, mannen hennes og jeg. De venter barn i slutt jan start feb og har 2 tvillinger på 6 år fra før så gaven ble en veldig hyggelig overraskelse. Det ble shopping av morgenkåper til tvillinggutta, parkdresser, sko, genser og gaver på Elkjøp og G-sport til mannen jeg nesten ikke kan nevne her Hehe. Ta en kikk på kvitteringene så ser dere konkret hva som ble handlet. Herlig dag med herlige folk.
Håper dere alle er i rute med alle forberedelser og koser dere massevis.
Så det store spørsmålet. Skal jeg gi bort flere gaver? Ha en fantastisk dag alle samme. Nyt og kos dere, julen er så hyggelig

Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her og følg med når den nye gaven kommer. Masse lykke alle sammen og en riktig god jul<3

Her er det bilde av de to siste som har vunnet kr 10.000,- hver Rita Heigre og Jorunn Ingebrigtsen og hva de kjøpte seg for pengene.

 

Ha troen på deg selv!

Hei kjære venner og lesere. Håper dere alle har hatt en super uke til nå. Førjulen er bare så utrolig kos og hei og hå hvor fort tiden går. Her går det i ett om dagen og til mandag får vi den nye leiligheten, gleder oss vilt masse. Blir mye planlegging av oppussingen så vi får det akkurat sånn vi vil. I går var jeg og største gutten min Marcus i et så bra møte der vi fikk se den nye nettsiden til firmaet mitt, så kult møte med 3 fra dem og oss 2, veldig lærerikt for han. Utrolig gøy når noe man jobber og står på for blir til og snart ser dagens lys. Marcus går på media og kommunikasjon og skal jobbe med web siden. Plutselig en websjef på plass i firmaet. Perfekt for han å tjene litt ekstra ved siden av skolen og for meg å få med en som er helt rå på data og ser alt fra de yngeres perspektiv.

Noe av det viktigste jeg prøver å lære barna mine er at de skal ha troen på seg selv og følge magefølelsen sin. Det kan ikke læres for tidlig at er det noe man vil her i verden så må man selv gå ut å gjøre jobben, ha troen på seg selv og aldri gi seg. For de aller fleste av oss blir vi kastet ut i det voksne liv uten for mye på konto og får tidlig nok erfare at det koster leve. Det man kanskje tok for gitt fikk plutselig en prislapp. Skal man ha tak over hodet, mat på bordet, varmtvann og nok til å hygge seg litt i tillegg må man stå på. I tillegg skal man være en god person, hygge seg med familien, ha gode venner og finne kjærligheten. Ikke rent lite man faktisk skal få til. Grunnleggende for å klare det aller meste er å ha troen på seg selv. Troen på at man er bra nok, troen på at man kan klare alt man vil oppnå, troen på at uansett hvor tøft det er så skal jeg komme meg igjennom det. Den troen på seg selv må man aldri miste og aldri la noen ta fra seg. For det er nettopp den troen som får oss alle fremover, den troen som gjør det gøy å leve, den troen som får oss til å ville jobbe og skape det livet vi ønsker for oss selv, de vi er glad i og elsker. Livet går opp og ned og troen blir mange ganger satt på prøve. Vi tviler på oss selv, stiller oss selv kritiske spørsmål og vet ikke hvorfor man gidder å stå på. Det er lov å tvile, det er lov å være forvirret, men kjære alle sammen. Det er ikke lov å miste troen, for den er alt!

Dagens 10 tipps med et smil fra meg til dere alle:

 1. Er det en ting du skal gjøre så er det å tro på deg selv.
 2. Aldri tvil på om du er bra nok, DET er DU!
 3. Du kan klare alt du vil her i verden.
 4. Ha troen på at du kan skape det livet du vil.
 5. Ha troen på at du kan overvinne alle hindringer.
 6. Aldri la folk som vil trekke deg ned få ta troen på deg selv fra deg!
 7. Sett deg mål og gå for dem.
 8. Ingen ting kommer gratis, ikke mist troen selv om du må jobbe hardt og ikke har kommet i mål enda!
 9. Er det noen du liker, ha nok troen på deg selv til å fortelle hva du føler.
 10. Det er IKKE lov å miste troen for den er alt!

Håper dere alle får en fantastisk helg og kos dere masse. Jeg syns det er så utrolig hyggelig å skrive denne bloggen og setter sånn pris på dere alle sammen som er så utrolig hyggelige mot meg. Husker når jeg startet å skrive litt at jeg tenkte at kan jeg bare få en til å smile og være glad så er jeg happy, dere er best. Et stort smil til dere alle sammen. Ha troen på dere selv, dere er fantastiske <3

Vil du vinne kr 10.000 til jul?

Hei kjære venner, lesere og godtfolk. Nå er det bare noen få dager igjen til jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig. Kr 10.000,- til  julegaver, julemat eller hva vinneren måtte ønske å kjøpe seg. Jeg kommer til byen/stedet til den heldige for å være litt julenisse, gi bort pengene, ta bilder og skrive et innlegg.

Konkurransen er som følgert: Hvordan blir du den heldige? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her. Så deltar man på firmasiden min for å vinne kr 10.000 klikk her. Husk å skrive det rette i kommentarfeltet for å være med i trekkningen. Holder ikke å skrive feks: Ja takk. (Ikke klikk om du ikke liker jobben min, veldig frivillig å delta) Del gjerne. Jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig vinner. Ikke i kontanter, men til å kjøpe julegaver, julemat eller noe annet man ønsker seg.

Jeg tar meg en tur til den byen den heldige bor og tar regningen. Tar bilder og lager et innlegg om dagen til den heldige som blir lagt ut på bloggen. I forkant lager vinneren en liste over de tingene som skal kjøpes inn. Så går vi sammen rundt til de butikkene å handler inn og jeg betaler. Vinneren blir trukket fredag 15. desember. Masse lykke alle sammen og en riktig god jul<3

Her er det bilde av de to siste som har vunnet kr 10.000,- hver Rita Heigre og Jorunn Ingebrigtsen og hva de kjøpte seg for pengene.

 

#gave #konkurranse #smil

Oppskriften på en fin dag.

Hei alle sammen. Dere er en fantastisk gjeng som sier så utrolig mye hyggelig til meg hver eneste uke. Jeg setter enormt pris på det, tusen hjertelig takk til dere alle sammen. Dere er bare best. Uken min går i hundre med jobb, planlegging til den nye leiligheten jeg tar over 11. desember, trening og hygge. Gøy når det skjer mye og spennende ting.

En ting er helt sikkert. Vi har alle et stort ansvar og det er vår egen lykke og glede. Den beste oppskriften på en bra dag er å starte den med et smil når man våkner og en tanke om at denne dagen blir fin. Holde fokuset på alt det fine man har i livet og legge til side negativitet og vanskeligheter. Livet er nå en gang sånn at ingen ting kommer gratis og utfordringer er det nok av, men man kan velge å smile, velge å være positiv og velge å lage så mange fine dager som mulig.

Noen vil nok kanskje si at det kan jeg ikke velge, men jo man kan faktisk det. Alle som er friske med barna sine friske har alt å være positive og smile for. Selv de som er syke har alt igjen for å holde hodet høyt, smile tappert, være positive og gjøre det beste ut av hver eneste dag. For hva er egentlig alternativet. Legge seg ned? Klage på alt? Ikke være fornøyd med det man har? gi opp? Nei i dag er jeg litt streng her... Det er ikke noe alternativ! Jeg er for en ting og det er å gjøre sitt ytterste for å skape flest mulig bra dager uansett. Enkelte forteller at alt er bare trist og ingen andre gjør noen ting for meg. Her må vi snu tankene rundt. Alt starter faktisk med at den eneste som kan gjøre seg selv lykkelig er seg selv. Man kan ikke skylde på andre, man må ta ansvar, endre tankene og kjøre på. Kjøre på for å gjøre seg selv happy. Noen vil ha mye, higer etter mye og har store drømmer. Kjør på DO IT, gå for det. Noen liker de små fine tingene, så nyt de, KOS deg og vær fornøyd. Vær positiv og smil i hjerte. Budskapet mitt i dag er ganske så enkelt. Man er faktisk sin egen lykkes smed. Vi har alle et valg, velg alltid det positive foran det negative.

Dagen 10 tipps.

 1. Start dagen så ofte du kan med et smil om munnen.
 2. Velg alltid det positive foran det negative.
 3. Ikke legg skylden på andre, den eneste som har ansvaret for sin egen lykke er seg selv.
 4. Er man ikke fornøyd, ta tak og endre på det.
 5. Det er aldri noe alternativ å legge seg ned eller gi opp.
 6. Har man en drøm, DO IT.
 7. Husk at det er de som ikke har tak over hodet, varmt vann i springen og tomt kjøleskap.
 8. Kos deg med morgenrutinene dine. Nyt den kaffekoppen, frokosten du spiser og musikken du hører på.
 9. Dagen blir så mye hyggeligere når man er takknemlig for det man har.
 10. Gled andre da blir man fort glad selv også.

Lag deg selv en herlig dag <3

Jeg gir bort kr 10.000,- i julegave til en heldig!

Hei kjære venner, lesere og godtfolk. Nå nærmer vi oss raskt jul og jeg kunne tenke meg å gjøre julen litt ekstra morsom og hyggelig for en heldig. Jeg gir bort kr 10.000,- som den heldige kan bruke på julegaver, julemat eller hva vinneren måtte ønske å kjøpe seg. Gleder meg alt nå til å dra til byen/stedet til en ny heldig vinner å være litt julenisse, gi bort pengene, ta bilder og skrive et innlegg.

Konkurransen er som følgert: Hvordan blir du den heldige? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her. Så deltar man på firmasiden min for å vinne kr 10.000 klikk her. (Ikke klikk om du ikke liker jobben min, veldig frivillig å delta) Del gjerne. Jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig vinner. Ikke i kontanter, men til å kjøpe julegaver, julemat eller noe annet man ønsker seg.

Jeg tar meg en tur til den byen den heldige bor og tar regningen. Tar bilder og lager et innlegg om dagen til den heldige som blir lagt ut på bloggen. I forkant lager vinneren en liste over de tingene som skal kjøpes inn. Så går vi sammen rundt til de butikkene å handler inn og jeg betaler. Vinneren blir trukket fredag 15. desember. Masse lykke alle sammen og en riktig god jul<3

Her er det bilde av de to siste som har vunnet kr 10.000,- hver Rita Heigre og Jorunn Ingebrigtsen og hva de kjøpte seg for pengene.

 

#gave #konkurranse #smil

Når en drøm går i oppfyllelse.

Hei kjære venner, godfolk og lesere. Da er det plutselig fredag og straks klart for helg igjen. Denne uken har virkelig bare gått helt vilt fort og tregt på en gang. Fylt med masse spenning og en helt fantastisk beskjed på torsdag når vi fikk ja om at leiligheten var vår. Sist søndag var vi på visning på drømmeleiligheten vår og mandag vant vi budrunden. Har lett i laaang tid etter en leilighet med utsikt over Oslo og spennende detaljer. Den har sol fra morgen til den går ned sent på kveld. Jeg elsker å bare sitte og se utover et fint skue, da finner jeg skikkelig ro inni meg. Blir helt klart mange hyggelige solnedganger på den verandaen. Utsikt over Ekeberg, sentrum, fjorden og Holmenkollen. Typisk at den måtte ut på forkjøp og kanskje glippe rett foran nesen på oss. Vi var så sykt spente noen dager der timene krabbet og drømte oss helt bort i at den skulle bli vår. Onsdag ettermiddag fikk vi beskjeden. Noen hadde prøvd å ta den på forkjøp, men jeg hadde lenger ansiennitet heldigvis. JAAAA den ble vår. Nå er jeg og gutta mine så happy. Vi tar over 12. desember så da går vi på med oppussing for å gjøre den sånn vil ha den. Legge nytt gulv, litt nye detaljer, male og gjøre den helt oss. Gleder meg til å vise dere hvordan den blir. Håper dere alle har hatt en super uke og får en fantastisk helg <3

Aldri la noen ta i fra deg smilet!

Hei kjære lesere, venner og godtfolk. Så var det fredag igjen i rekordfart. Jeg syns ukene bare blir borte. Var så fint vær i går at det ble en tur i parken på ettermiddagen og litt sol på benken. Betraktelig kjøligere nå selv når solen står på. Jeg ble sittende der å tenke på hvor utrolig godt det er å ha det fint, smile og glede meg til alt som jeg har i vente fremover. Hvor mye jeg setter pris på å føle jeg er på et godt sted i livet, trygg på meg selv og at jeg stort sett alltid klarer å se det positive i det aller meste.

Det som også slo meg kanskje hardere er at dette er jo ikke alltid like enkelt. At jeg som de aller fleste andre absolutt ikke har hatt det sånn hele veien. Livet kan være knalltøft i perioder og byr på noen harde tak man ikke helt ser der og da hvordan man skal komme seg opp eller bort fra. Vår egen selvrespekt er kanskje det mest dyrbare vi har, allikevel kan den brytes og krenkes i de styggeste former. Ord som blir sagt og hendelser som blir gjort som man aller helst aldri skulle opplevd. Sykdom, trafikkulykker og andre hendelser oppstår så vi mister de mest dyrbare vi har i livet. Noen ganger blir det nesten provoserende om noen sier for positive ting der og da. Jeg vil bare så det er sagt, ikke krenke eller såre noen. Jeg vet at det er mange situasjoner i livet det blir for enkelt når noen sier smil. Situasjoner der jeg som pappa også hadde gått til grunne. Noen sår er så dype og noen sorger så tunge at de aldri helbredes helt og de skal nok ikke det heller, men i de aller fleste situasjoner kan vi ta et valg. Jeg vet at vi alle har en utrolig kraft inni oss så vi kan velge å kjempe, velge å krige, velge og nekte å gi oss før livet er bra igjen.

Vårt eget smil, gode humør og positive syn på livet må aldri noen få ta fra oss. Jeg tror virkelig på å følge hjerte og magefølelsen mot det gode og positive. Aldri la folk med markeringsbehov, hersketeknikker og negative hensikter dra deg ned. Det er ingen ting eller personer som det er verdt å miste livsgleden og sitt gode humør for. Ingen har rett til å ta i fra en annen person smilet. For vi er alle unike og har rett til å velge et godt og positivt liv. Velge hvordan vi selv vil leve, hva vi liker og ikke liker, hva som gjør oss glade, hva som får oss til å smile og hva som gjør oss lykkelige. Absolutt ingen kan si det du føler inni deg er feil for det du føler inni deg er faktisk riktig for deg. Sier hjerte og magefølelsen at du er happy så fortsett med å være akkurat det. Ha en fantastisk smilende helg alle sammen <3

En ny smilende vinner. Skal jeg gi bort kr 10.000 til julegaver og julemat til en heldig?

Hei hei alle smilende fine som er så snille å følger bloggen min. Jeg får ikke sagt det nok hvor hyggelig jeg syns det er med alle de fine tilbakemeldingene jeg får fra dere. Tusen hjertelig takk <3

Utrolig gøy med responsen på drømmedagene jeg har gitt bort. Denne gangen 4. nov var det Rita Heigre som vant. I går var vi på shopping og handlet inn det hun ønsket å kjøpe seg for kr 10.000,-. Var en utrolig hyggelig dag. Hun smilte stort og var så happy, herlig å se. Rita kjøpte seg en IPhone 7, en Polo hettegenser til sønnen sin, en nakkemassasje maskin, et gavekort på massasje og et gavekort på vin. Det ble en veldig hyggelig shoppingrunde med smil, prat og god stemning. Å gi bort disse gavene og se den gleden gjør så jeg vi gi bort flere hyggelige gaver. Tenkte jeg skulle gi bort kr 10.000,- til julegaver og julemat til en heldig. Pengene kan brukes kun på gaver om man ønsker det eller kombinere. Høres det ut som en hyggelig julekonkurranse? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg, HER. Lik og skriv i kommentarfeltet på Facebook om du syns jeg skal gjøre det og tag gjerne hvem du vil kjøpe julegaver til for pengene om du liker forslaget. Ha en super dag alle sammen.

Å strekke ut en hånd og glede andre er den største glede!

Hei alle sammen. Håper dere alle har hatt en fantastisk uke og våknet i dag glade og fornøyde. Lørdag er så utrolig hyggelig. Den perfekte dagen å gjøre noe fint for en eller flere man er glad i. For hvilken glede er vel større enn å glede andre? Se en man er glad i eller en vilt fremmed lyse opp av glede er en utrolig god følelse. I dag skal jeg gi bort drømmedagen til kr 10.000,- og gelder meg sånn. Er like gøy hver gang å se og høre hvor glade vinnerne blir. Les og fin ut hvem som vant.

Det er så viktig å være raus og inkluderende. Være glad i å se at andre blir glade og har det bra. Det måles ikke i penger, men i kjærlighet og omsorg. Det å grunnleggende bry seg om at de rundt oss har det bra. Gi det smilet og løft andre opp, hjelp en man ser trenger det, ta vare på sine nære og kjære, ikke la noen du vet om bli mobbet uten å handle eller være ensom uten å inkludere. Å strekke ut en hånd og glede andre er den største glede.

Og ja det måles ikke i penger, men i at man faktisk bryr seg om andre. Som å vekke en man er glad i med frokost på sengen, kjøpe en liten blomst for å glede, ta med barna å finne på hyggelige ting og ha kvalitetstid sammen, smile til en som trenger et hyggelig smil, holde oppe døren for den bak seg, bake en kake for å overaske eller lage en hjemmelaget julekalender til en man vil gjøre glad. Det er tusenvis av fine små ting man kan gjøre for å glede andre og la de føle seg betydningsfulle og satt pris på.

Det er gøy å gi bort drømmedagen, men det er mye viktigere for meg å formidle at det er alle de små fine tingene hver og en gjør hver eneste dag som betyr noe. Det at vi alle bryr oss om å glede andre. Er rause på kjærlighet og omsorg for de rundt oss og sprer glede. Jeg er overveldet over responsen og alle mailene jeg får, tusen hjertelig takk. Både fine, men også veldig mange triste og vonde historier. De får meg helt klart til å ønske å gi mer, så flere spennende overraskelser og gaver kommer. Jeg blir veldig glad om dere skriver i kommentarfeltet om dere ønsker at jeg skal fortsette å gi gaver? gjerne hva dere ønsker av gaver? og liker siden min Petter Syversen ? Smil med meg HER, inviter gjerne venner. Den heldige denne gangen som vant kr 10.000,- er Rita Heigre. Gratulerer så masse. Jeg kontakter deg på Facebook så avtaler vi en dag der du kan kjøpe deg hva du vil for premien og jeg betaler. Blogginlegg med bilder av Rita og hva hun kjøper seg kommer så snart drømmedagen har vært. Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg.

Til lørdag 4. nov gir jeg bort kr 10.000,-.

Hei kjære lesere, venner og godtfolk. Dette er jo bare helt vilt. Like mange deltar i denne runden av en drømmedag, så utrolig gøy. Nå er det bare noen dager igjen. Nå til lørdag 4. nov trekker jeg den nye vinneren av kr 10.000,- . Gleder meg alt nå til å dra til byen/stedet til en ny heldig vinner neste uke å gi bort pengene, ta bilder og skrive et nytt innlegg. Bilde av Jorunn Ingebrigtsen som vant sist og hva hun kjøpte for kr 10.000,- ser dere nederst i innlegget.

Hvordan blir du den heldige nå til lørdag? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her. Så deltar man på firmasiden min for å vinne kr 10.000 klikk her. Man er med i trekkingen så lenge man skriver det rette på statusen. (Ikke klikk om du ikke liker jobben min, veldig frivillig å delta) Del gjerne. Jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig vinner. Ikke i kontanter, men til å kjøpe seg noe man virkelig ønsker seg. En drømmedag der jeg betaler. Jeg tar meg en tur til den byen den heldige bor og tar regningen enten vinneren ønsker seg en reise, ny soffa, tv, vaskemaskin og tørketommel, nye sko, jakke, veske eller en kombinasjon av mange ting. Jeg tar bilder og lager et innlegg om dagen og den heldige. Man skal såklart slippe å ha meg på slep hele dagen og kan ta med seg posene med hva man har kjøpt/kvitteringene når vi møtes så setter jeg over penger/Vippser der og da eller så kan jeg være med å fungere som betaler og posebærer den dagen. Ved store ting feks hele beløpet møter jeg bare i den butikken og betaler. Vinneren blir trukket lørdag 4. november. Masse lykke alle sammen <3

#gave #konkurranse #smil

Det viktigste er hvordan du er som person og har det inni deg!

Hei alle godtfolk og skjønninger. Høstdager med regn og fine farger er så hyggelig. Sitte i vinduskarmen, se ut og la tankene fly er bra kos en lat start på søndagen. Håper så mange som mulig av dere har en super helg og koser dere masse med noe dere virkelig liker. Ikke fordi dere føler dere forpliktet til å gjøre det, men fordi dere har lyst og blir glade av det. Jeg brenner for smil, gleder, positivitet og ha det bra. Klare å ha det så bra som mulig og nyte det ene livet vi har blitt tildelt (som vi vet om i hvertfall hehe). De fleste av oss er nok enige i at det er ganske mange faktorer og press som spiller inn på hvor bra man har det. Vi lever i et samfunn som stiller høye krav til hvordan vi fremstår, hvordan vi ser ut, hva vi har av materielle ting og hva vi gjør. Vi skal kle oss sånn og sånn, vi skal se sånn og sånn ut, være kule, være trente, rett og slett være så tett opp til så perfekt som mulig. Dette er vel og bra for alle som vil det, men like bra når man velger en annen vei. Alle må få gjøre det man vil bare man husker hvem man gjør det for og hvorfor man gjør det. Spør du meg må det først og fremst være for seg SELV. At man selv blir lykkelig og fornøyd. Ikke for å tilfredsstille andre, hva som forventes av oss eller hvordan du selv føler deg presset til å være. Å ja det er kanskje lettere sagt enn gjort når vi får det presset på oss i alle kanaler, men da er det enda viktigere å huske en ting: Det er ikke hvordan du ser ut eller hva du har som er viktigest. Det er hvordan man er som person og har det inni seg som betyr aller mest! Hva som gjør deg selv lykkelig!

En smart pekepinn er å spørre seg selv. Gjør jeg det for andre eller gjør jeg det for meg selv? Blir jeg selv smilende, glad og lykkelig? Jeg skal ikke skrive hva noen skal gjøre eller ikke skal gjøre, men jeg tror virkelig på en ting. Gjør det som gjør deg selv lykkelig og selvfølgelig de du er glad i. Tørre å være seg selv, tørre å stå opp for den man er og vil være. Ikke føle seg presset til å være en annen en den man er og gjøre ting man egentlig ikke vil. Jeg heier på at vi alle er vakre og herlige uansett hvordan vi ser ut bare man følger sin egen vei til lykke. Å være tro mot seg selv, det som føles rett og det man blir glad i hjerte av er en fin leveregel.

Ha en fantastisk søndag alle sammen<3

Jeg gir bort kr 10.000,- til en ny drømmedag!

Hei alle sammen jeg syns det var så utrolig gøy å gi bort en drømmedag, så jeg gir bort kr 10.000,- igjen til en ny drømmedag. At så mange skulle delta og gi så mange hyggelige tilbakemeldinger satt meg helt ut, fantastisk morsomt. Gleder meg alt nå til å dra til byen/stedet til en ny heldig vinner å gi bort pengene, ta bilder og skrive et nytt innlegg. Bilde av Jorunn Ingebrigtsen som vant sist og hva hun kjøpte for kr 10.000,- ser dere nederst i innlegget.

Konkurransen er som sist: Hvordan blir du den heldige? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her. Så deltar man på firmasiden min for å vinne kr 10.000 klikk her. (Ikke klikk om du ikke liker jobben min, veldig frivillig å delta) Del gjerne. Jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig vinner. Ikke i kontanter, men til å kjøpe seg noe man virkelig ønsker seg. En drømmedag der jeg betaler. Jeg tar meg en tur til den byen den heldige bor og tar regningen enten vinneren ønsker seg en reise, ny soffa, tv, vaskemaskin og tørketommel, nye sko, jakke, veske eller en kombinasjon av mange ting. Jeg tar bilder og lager et innlegg om dagen og den heldige. Man skal såklart slippe å ha meg på slep hele dagen og kan ta med seg posene med hva man har kjøpt/kvitteringene når vi møtes så setter jeg over penger/Vippser der og da eller så kan jeg være med å fungere som betaler og posebærer den dagen. Ved store ting feks hele beløpet møter jeg bare i den butikken og betaler. Vinneren blir trukket lørdag 4. november. Masse lykke alle sammen <3

#gave #konkurranse #smil

Tro på deg selv. Livet må ikke bli for alvorlig!

Hei kjære godtfolk og venner som jeg liker å kalle dere som tar dere tid til å lese bloggen min. Jeg setter så utrolig pris på hvor hyggelige dere er mot meg og alle de utrolig fine tilbakemeldingene dere gir. Tusen hjertelig takk alle sammen, det er fantastisk fint å smile sammen med dere.

I det første innlegget mitt skrev jeg at livet ikke bare er en dans på roser og at denne bloggen ikke blir en overfladisk reise der jeg tror at alle bare skal smile hele tiden. For sånn er jo ikke livet, det kan være bra brutalt til tider. Jeg prøver å spre glede, smil og positivitet, men er klar over at mange har det tøft og ikke alltid syns det er like lett. Det er lov å være redd, det er lov å gråte og det er lov å føle seg nedfor. Det er faktisk helt normalt i perioder. Livet er fylt med mange opp og nedturer. De aller fleste har kjent på smerte, tap og savn, men også på kraften av enda mer styrke når livet igjen smiler. Noen tap og smerter blir aldri borte, men de blir slipt litt mindre skarpe i kantene med tiden. Det er mye sant i at man vet ikke hvor godt man har det før man har kjent på smerte og reist seg igjen.

Er det en ting jeg har en bunnløs tro på så er det evnen vi alle har inni oss til å reise oss. At vi alle mennesker har et valg og det er hvordan vi velger å møte livets utfordringer. Man kan enten si, BRING IT ON eller si dette går bare ikke. Jeg velger BRING IT ON som er en av tattooene på armen min. Det er mitt motto i livet, kjør på jeg tar det og legger meg ikke ned uansett.

Jeg tror de aller fleste mennesker kan ta dette valget med unntak av de med tyngre psykiske lidelser som trenger hjelp utover selvhjelp. Dette feltet skal jeg ikke røre ved, jeg er bare meg. Uansett tror jeg vi alle kommer lengst med å finne frem krigeren i oss og tenke, dette klarer jeg. Jeg gir meg aldri! Troen på det gode, på kjærligheten til livet, til alt det fantastiske livet har å by på og den lykken vi alle ønsker overvinner alt. Jeg tror ikke man trenger å lete så langt, for den lykken ligger inni hver en av oss. Ikke tenk så stort. Tenk i dag skal jeg gjøre noe som gjør meg godt og får meg til å kjenne på glede. Oppsøk situasjoner som man har gode minner fra og som får frem en god følelse. For meg er det alltid ned til havet å se utover enten jeg er på mitt lykkeligste eller for å hente krefter.

Mitt kanskje beste tips og leveregel er å gi litt blaffen. Bry seg mindre om ting som ikke betyr for mye for deg eller trekker deg ned. Ikke lag livet for alvorlig, livet skal leke og smile. Om 100 år er allting glemt, så nyt og lev nå.

Dagens 10 tips

 1. Elsk deg selv og alle de små tingene rundt deg
 2. Det er lov å gråte og det er lov å være redd, du er fantastisk uansett
 3. Tør å vær deg selv uavhengig av hva andre sier.
 4. Du har styrken og evnen til å reise deg.
 5. Velg å møt all motgang med at dette klarer jeg.
 6. Gi aldri opp.
 7. Man er mer enn bra nok uansett hva noen andre sier..
 8. Gjør de tingene som gjør deg glad i hjertet.
 9. Ikke lag livet for alvorlig, livet skal leke og smile.
 10. Bring it on! Du har en kriger inni deg som du aldri må tvile på.

Er du nede, så er det eneste jeg vil med dette innlegget er å gi deg litt styrke og glede. Masse kjærlighet fra meg til de som måtte trenge det.

Ha en herlig dag alle sammen <3

Vær din egen beste venn!

Hei alle herlige godfolk. Håper dere har en finfin dag, at smilet sitter løst og at dere alle er bra happy med å være akkurat den dere er. For vet dere hva, det skal dere være. Er det noe som er utrolig viktig og godt for de aller fleste selv om det kanskje høres litt klisje ut så er det å være sin egen beste venn. Og bare for å si det med en gang. Helt fantastisk med familie, bestevenner og venninner, men å være en god venn med seg selv i tillegg og ha det fint den tiden man er alene gir livet en god og trygg følelse. For er man lykkelig og trygg når man er alene er det mye lettere å være den beste utgaven av seg selv ovenfor andre i tillegg.

Jeg starter med en liten historie om meg. Jeg var i 2 lange forhold som mer eller mindre overlappet hverandre fra jeg var 19 til jeg var 32. Jeg var så vant til å ha noen rundt meg hele tiden at jeg nesten ble stresset når jeg var alene hjemme og ikke følte ro inni meg. Følte liksom alt var så mye tryggere og bedre med mine nære eller venner rundt meg. Jeg prøver alltid å tenke positivt og det kanskje beste med å plutselig være 50% av tiden alene etter det siste bruddet, var at jeg sakte men sikkert fant en indre ro. At jeg plutselig elsket stillheten, roen inni meg og at jeg faktisk hadde det utrolig godt også den tiden uten at jeg hadde folk rundt meg. Var nok da jeg fant ut at Petter du er ganske så kul å henge med alene også hehehe. Jeg hadde det plutselig supert både med mine nære rundt meg, men også bare i mitt eget selskap den andre tiden. For meg var det en aha opplevelse. Det ga meg masse overskudd, gleder og enda mer å gi av smil og energi til folk rundt meg.

I dagens samfunn er det mange som føler seg ensomme til tider å kjenner med tristhet og uro på det å være alene. Dette er et stort tema så jeg skal trå forsiktig, men jeg tror at jo bedre man klarer å ha det med seg selv og jo mer man trives i eget selskap jo finere har man det den tiden man er alene. Det burde nesten være en selvfølge at man er sin egen beste venn, for altfor mange er for harde mot seg selv. Betegner seg selv med negative ord, at man ikke er bra nok, at man ikke ser bra nok ut, at man ikke er like vellykket som naboen, at man burde vært sånn eller sånn osv. Men STOPP OPP, gjør man det om bestevenner/bestevenninner? Er negative og sier stygge ting? Nei man gjør ikke det så derfor skal man ikke gjøre det om seg selv heller. Respekter seg selv like mye som de man er glad i. Vær snill med seg selv, ros seg selv, snakk pent om seg selv og ikke minst vær fornød og glad for at man er akkurat den man er. Slutt å sammenligne seg selv med andre. DU er mer en bra nok som du er, så vær takknemlig for den du er og det du har. Drar man en rød tråd gjennom livet med takknemlighet og gjør det beste ut av alt rundt den røde tråden kommer man langt. For veien til lykke er å være fornøyd med den man er og det man har. Ta godt vare på det for hva andre har blir helt uvesentlig. Vær glad i deg selv uansett!

Klarer man å være happy med akkurat den man er, være glad i seg selv, takknemlig for det man har og være lykkelig i sitt eget selskap blir man en enda bedre utgave av seg selv. Jeg ønsker dere alle en fantastisk dag og husk en ting. Du er helt rå, aldri glem det<3

En happy vinner! Skal jeg gi bort enda en drømmedag til kr 10.000?

Hei godtfolk og herlige venner. Drømmedagen tok jo helt av, TUSEN HJERTELIG TAKK til dere alle sammen. Dette var så gøy! Skal jeg gi bort enda en drømmedag til kr 10.000? Om dere vil jeg skal gjøre det så lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her og skriv om du vil at jeg skal gi bort enda en drømmedag til kr 10.0000 i kommentarfeltet.

Den heldige som ble trukket ut 30. sep ble Jorunn Ingebrigtsen og jeg har smilt siden lørdag av hvor glad hun ble når hun fikk beskjeden. Utrolig gøy å gi bort når man får så mye glede tilbake. Var så hyggelig å møte Jorunn idag og handle det hun hadde bestemt seg for å kjøpe. For en engasjert og herlig dame. Jorunn hadde tenkt siden lørdag både dag og natt hehe, så søt. Valget hadde falt på en IPhone 6+ og et kombi kjøl/fryseskap fra Boch + at hun gjerne ville kjøpe noen vin og gavekort på Vinmonoplet. Oooog for de siste 123 kronene ville hun at jeg skulle få en vin også. Tusen takk Jorunn for en fantastisk hyggelig dag med shopping og vin i gave til meg også. Utrolig hyggelig å se hvor mye du satt pris på gaven <3

Nå til lørdag 30. sep gir jeg bort kr 10.000 til en drømmedag!

Hei alle alle sammen. Wowww jeg er helt satt ut av hvor mange som deltar i konkurransen om en drømmedag til kr 10.000,- TUSEN HJERTELIG TAKK til dere alle sammen. Jeg gleder meg sånn til å trekke vinneren. Nå er det bare noen få dager igjen, nå til lørdag 30. sep trekkes den heldige. Vinneren utropes på statusen/e. Neste uke reiser jeg til det stedet/byen den heldige bor og betaler for drømmedagen og lager et innlegg med bilder som postes på bloggen. Det blir så gøy, smiler bare jeg tenker på det.

For de som ikke alt deltar er det noen dager til igjen å bli med. Hvordan blir du den heldige? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her. Så deltar man på firmasiden min for å vinne kr 10.000 klikk her. (Ikke klikk om du ikke liker jobben min, veldig frivillig å delta) Del gjerne. Jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig vinner. Ikke i kontanter, men til å kjøpe seg noe man virkelig ønsker seg. En drømmedag der jeg betaler. Jeg tar meg en tur til den byen den heldige bor og tar regningen enten vinneren ønsker seg en reise, ny soffa, tv, vaskemaskin og tørketommel, nye sko, jakke, veske eller en kombinasjon av mange ting. Jeg tar bilder og lager et innlegg om dagen og den heldige. Man skal såklart slippe å ha meg på slep hele dagen og kan ta med seg posene med hva man har kjøpt/kvitteringene når vi møtes så setter jeg over penger/Vippser der og da eller så kan jeg være med å fungere som betaler og posebærer den dagen. Ved store ting feks hele beløpet møter jeg bare i den butikken og betaler. Vinneren blir trukket 30. september. Masse lykke til i trekkningen til lørdag alle sammen <3

#gave #konkurranse #smil

Det er mye kjærlighet i et varmt smil.

Hei alle sammen. Håper dere har det fantastisk bra og smilet sitter løst. Først av alt må jeg bare si wowww dere er helt rå. For et engasjement med kommentarer, liks og meldinger på drømmedagen. Gleder meg sånn til å trekke vinneren neste helg. Tusen hjertelig takk<3

Jeg er så utrolig happy om dagen for nå har jeg og gutta mine bestemt oss for hvor vi flytter. Vi er 3 som gleder oss helt barnslig mye og jeg kanskje som det største barnet. Nå er dagene fulle av jobb, pakking og flytting på oss alle 3. Gutta er her denne uken frem til mandag så blir det å vaske ned leiligheten på meg for overlevering neste fredag. Så flytter jeg inn på hotell til søndag og inn i vårt nye rede på søndag 1. okt. Heeeelt juleaften hehe.

Når jeg farter rundt i forskjellige møter og butikker er det noe som stadig vekk slår meg, hvor mye et smil virkelig betyr. Hvor mye glede og kjærlighet det ligger i å være søt og hyggelig mot andre. For hvor stor er ikke kontrasten dere om man går inn i en butikk eller et sted og nesten blir oversett. At de som er der knapt ser på deg eller hilser, opp mot det å komme inn og bli møtt med 2 glade øyne, et heiii og et hyggelig smil. Jo det er virkelig 2 verdener, jeg humrer alltid for meg selv av surpomper. Tenk så utrolig mye bedre dagen blir av å smile, være glad og ikke minst være høflig. Jeg syns ofte kontrasten er helt ekstremt stor om jeg kommer i dress eller for eksempel flyttetøy og caps. Huff det blir for overfladisk for meg. Jeg heier på det å være ekte, være like smilende uansett om det er mot små barn, ungdom, voksne eller pensjonister. Uansett jobb, ikke jobb, legning, religion, eller hvor man kommer fra kjenner vi alle det samme språket når det kommer til smil, glede og kjærlighet. Møter man folk på sin vei med et smil og høflighet sprer man kjærlighet og glede. Man får andre til å føle seg vel rett og slett og ikke minst seg selv også, hvilken bonus er vel bedre enn å bli happy selv i tillegg. Blir man møtt med heiii og et smil må vi jo smile, det er jo sånn det skal være og det føles godt. Jeg mener selvfølgeig ikke at vi alle skal gå rundt å smile til alle vi møter hehe, men i situasjoner der det faller seg naturlig eller øynene møtes er det helt vilt hvor mye hyggeligere det er med et smil en å overse. For godtfolk?Når hun eller han i kassen i butikken, bakeriet, på restauranten eller i resepsjonen møter oss med en et blidt ansikt og et hyggelig smil føler vi vel alle glede. De små hyggelige tingene der vi i noen sekunder eller minutter går å tenker, jøss så utrolig hyggelig hun/han var. Så ja et godt smil er det mye kjærlighet i. Faktisk så mye mer enn man aner for det skal ikke mer til. Ha en fantastisk dag alle sammen. Jeg setter så utrolig pris på hvor søte og hyggelige dere er mot meg. Dere får meg virkelig til å smile <3

Jeg gir bort kr 10.000 til en drømmedag!

Hei alle sammen og tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene. Så mange som ønsket seg denne konkurransen med kr 10.000,- i gave så da kjører jeg den. Det morsomste med jobben min må nesten være å gi ut disse gavene. Like hyggelig hver gang en heldig vinner får beskjeden. Denne gangen blir det ekstra gøy når vinneren i tillegg kan kjøpe seg hva man vil for pengene. Gleder meg alt til å dra til byen/stedet til den heldige, gi bort pengene, ta bilder og skrive et innlegg.

Konkurransen er som følger. Jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig vinner. Ikke i kontanter, men til å kjøpe seg noe man virkelig ønsker seg. En drømmedag der jeg betaler. Jeg tar meg en tur til den byen den heldige bor og tar regningen enten vinneren ønsker seg en reise, ny soffa, tv, vaskemaskin og tørketommel, nye sko, jakke, veske eller en kombinasjon av mange ting. Jeg tar bilder og lager et innlegg om dagen og den heldige. Man skal såklart slippe å ha meg på slep hele dagen og kan ta med seg posene med hva man har kjøpt/kvitteringene når vi møtes så setter jeg over penger/Vippser der og da eller så kan jeg være med å fungere som betaler og posebærer den dagen. Ved store ting feks hele beløpet møter jeg bare i den butikken og betaler. Hvordan blir du den heldige? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her. Så deltar man på firmasiden min for å vinne kr 10.000 klikk her. (Ikke klikk om du ikke liker jobben min, veldig frivillig å delta) Del gjerne. Vinneren blir trukket 30. september. Masse lykke til i trekknineg alle sammen <3

#smil #konkurranse #gave

Tenkte jeg skulle gi bort 10.000 kroner til en drømmedag.

Hei godtfolk, det er fredag og helg om noen timer. Vi er vel alle enige om at det alltid er like stas. Må jo bare smile og være glade på fredager. I går fikk jeg bilde av en happy vinner av Burberry vesken som ble Benedicte fra Stord. Hehe hun ble så glad og da er det ekstra gøy å gi bort fine gaver, bilde lenger ned.

Jeg har tenkt litt på å gjøre en enda morsommere konkurranse. Hva syns dere om denne ideen? Tenker på å kjøre i gang en konkurranse til uken der jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig vinner. Ikke i kontanter, men til å kjøpe seg noe man virkelig ønsker seg, ikke alle som ønsker seg veske. Ha en kul shopping dag der jeg betaler. For tanken er at jeg tar meg en tur til den byen den heldige bor i og tar regningen. Jeg betaler for en skikkelig drømmedag. Enten hun/han ønsker seg en reise, ny soffa, tv, vaskemaskin og tørketommel, nye sko, jakke, veske eller en kombinasjon av mange ting. Jeg tar bilder og lager et innlegg om dagen og den heldige. Man skal såklart slippe å ha meg på slep hele dagen og kan ta med seg posene med hva man har kjøpt/kvitteringene når vi møtes så setter jeg over penger/Vippser der og da eller så kan jeg være med å fungere som betaler og posebærer den dagen. Ved store ting feks hele beløpet møter jeg bare i den butikken og betaler.

Hva syns dere om ideen, skal jeg kjøre i gang denne konkurransen over helgen?

Lik gjerne siden min Petter Syversen ? Smil med meg klikk her. Jeg ønsker dere alle fantastisk fin helg med masse gøy og hygge <3

 

#konkuranse #gave #smil #helg

Den største begrensningen for ikke å være happy er den vi legger på oss selv!

Hei alle venner og godtfolk. Håper uken deres er fin fin og at smilet sitter løst. Mine dager går i ett om dagen og vet dere hva. 29. September skal vi være ute av leiligheten som vi solgte før sommeren, men vi har fortsatt ikke bestemt oss for nytt sted å bo. Godt det fins hoteller og møblerte apartments. Hehehe for å være ærlig så storkoser jeg meg i situasjonen og den er særdeles selvvalgt. Den får meg til å smile og gir meg en lykkefølelse som jeg går rundt og koser meg med hver eneste dag nå. Jeg digger følelsen og den gir meg verdens største ut på nye eventyr kribling i magen. Ny, spennende og veldig gøy epoke for meg og gutta mine etter at vi har bodd fast her i 10 år nå. Vi skal kjøpe nytt, men sitter litt på gjerdet og ser an boligmarkedet utover høsten. Vi gleder oss supermasse alle 3.

For jeg tror så på en ting og det er at man må følge hjerte sitt og være happy. Gjøre de tingene som man blir glad av. Livet er så altfor kort til å ikke gjøre det man smiler og blir lykkelig av. Nå mener ikke jeg at man ikke skal vite hvor man bor om noen uker hehe. Noen ville nok blitt superstresset. Det jeg mener er at man må gjøre det som gjør en selv lykkelig. Det er så viktig å ikke sette for mye begrensninger for seg selv, ikke snakke seg selv ned eller tenke at dette kan jeg ikke gjøre. Er det noe man virkelig vil som man blir happy av så gjør det. Jeg heier på å se løsninger, ikke tenk hindringer.  Se muligheter og følg hjertet for er belønningen et stort smil og verdens beste lykkefølelse inni seg har man tatt det rette valget.

Ikke sett begrensninger for egen lykke. Dagens 10 tips.

 1. Regner det ute og man vil på tur, kle på seg rett og ta med et smil.
 2. Har man en jobb man mistrives i prøv å finn det positive eller søk etter en som man blir lykkelig av.
 3. Har man en drøm, gå for den.
 4. Er det en man virkelig liker, for alt i verden la han/hun få vite det.
 5. Føler man at livet er kjedelig, endre på det for livet har vilt mye gøy å by på.
 6. Er det noen som man ikke føler behandler seg riktig, stå opp mot den/de og gi klar beskjed.
 7. Drømmer man om å flytte, følg den drømmen.
 8. Er det steder og opplevelser man vil oppleve, gjør det.
 9. Aldri la økonomi holde seg igjen i en ulykkelig situasjon, ingen penger kan kjøpe ekte lykke.
 10. Den største begrensningen for å være happy er den vi legger på oss selv, jobb med å gjøre den så liten som mulig.

Det er ingen felles fasit på hvordan hver enkelt av oss skal leve, men kjenner man seg happy i hjertet sitt, smiler og lever på den måten man selv elsker har man funnet sin egen lykke spør du meg. Ha en super dag alle sammen<3

#lykke #smil #pappa #pappablogg

Det vakreste som fins er å se de man er glad i og elsker lykkelige.

Hei hei alle smilende godtfolk. Jeg håper dere alle hadde en fantastisk helg og at uken har startet bra. Jeg hadde en så utrolig fin og spesiell helg. Den har rett og slett vært helt magisk så jeg går å tenker på den og smiler for meg selv enda. Dere vet hvordan noen dager, uker og opplevelser virkelig får frem følelser inni oss? Øyeblikk som blir ekstra varme, gode og fylt av tanker og minner. Ja sånn var min helg. Fylt til randen av godhet, smil og lykke.

Jeg elsker følelsen av å se utover havet på hytta å være glad og takknemlig i hjerte mitt. Se at barna mine er lykkelige og har det bra. At mamma stråler og koser seg masse. Da har jeg det helt fantastisk godt selv også. Det er noe helt spesielt når de man elsker er lykkelige. Da føles livet så ekstremt godt og man får verdens beste følelse inni seg. I helgen hadde støreste gutten min med seg kjæresten sin på hytta for første gange. Man kan jo ikke gjøre annet enn å mimre tilbake til jeg var ungdom og hadde med min første kjæreste på hytta, det var stort husker jeg. Så fantastisk kos å se de forelsket, lykkelige og i himmelen samtidig som lillebroren fikk henge med. Vi hadde en fantastisk helg med turer utover svabergene alle 5, spiste fiskekaker på brygga med bena dinglende utenfor brygga, Fredrikstad tur som vi avsluttet på restuarant, sene kvelder der vi så på stjernehimmelsen, kortspill og hygge. 3 flotte glade ungdommer og en smilende mamma gjør meg glad i hjertet.

For det er noe helt spesielt det å se de vi er glad i og elsker lykkelige. Enten det er kjæreste, ektefelle, barn, foreldre, søsken, andre i familien og venner gir den følelsen en enorm glede. Jeg tror det må være en av de beste egenskapene vi har som mennesker det å  glede oss over våre nære og kjære sin lykke. Den følelsen av at vi er lykkelige når de vi elsker er lykkelige er fantastisk.

Det handler om å kunne glede seg på andres vegne, uten at man kjenner på misunnelse og sjalusi. Det å kjenne på stolthet og glede for andres lykke. Det å flytte fokuset litt bort fra oss selv og bry oss om andre. Glede oss over at andre har det godt blir bare viktigere og viktigere sånn samfunnet har blitt. Beholde de nære og varme verdiene, ha tid til hverandre, bry oss om hverandre, være opptatt av at de rundt oss har det godt langt utover det man ser på sosiale medier. Man skal være lykkelig selv, men det er alltid plass til å glede seg like mye og mer over de vi er glade i og elsker sin lykke. Som oftest henger vel de to tingene sammen gjør de ikke? Man blir lykkelig når de man er glad i er lykkelige. Ha en fantastisk uke alle sammen <3

 

#pappablogg #pappa #familie #gleder #smil #elsker #kjærlighet

Torsdag 31. august gir jeg bort denne Burberry vesken til kr 8800,-!

Hei alle sammen. Nå er det bare en liten uke til jeg gir bort Burberry vesken verdi kr 8800,- til en heldig vinner. Torsdag 31. august trekker jeg den heldige. Vil du være med i konkurransen om å bli den får vesken så lik gjerne siden min Smil med meg HER og gå inn på firmasiden min HER for å delta i konkurransen. Jeg ønsker dere alle en fantastisk uke i finværet og masse lykke til i trekkningen <3

 

#konkurranse #gave 

Følg alltid veien til mest mulig smil, glede og lykke i hjertet!

Vi lever i en fantastisk vakker verden som dessverre også er fylt med så mye ondskap. Det minner meg daglig på hvor viktig det er å følge hjerte sitt og leve på den måten man blir mest mulig lykkelig. Skape et liv med minst mulig negativitet, dyrke det positive og fylle livet med mest mulig gleder og smil.

En av mine største frykter er å en dag se tilbake på livet mitt å føle at jeg ikke har tatt de valgene jeg mener er rett for meg selv og gutta mine, ikke tatt de sjansene jeg hadde lyst til og ikke lyttet til magefølelsen min. Følelsen av å ikke ha levd som jeg ønsker skremmer meg mer enn noe annet. Da passer det så fint at de aller fleste av oss er født med masse positivitet, kjærlighet og godhet. Det viktigste er at vi bruker det til å ta de rette og gode valgene. Ta vare på de vi er glade i, våre medmennesker og skape et lykkelig liv for oss selv.

Jeg heier på å leve det livet man har mest lyst til å leve. Tørre å ta de valgene som gjør enn selv og sine nærmeste mest mulig glade og lykkelige. Ikke være i situasjoner man ikke ønsker å være i, for livet er alt for kort til å se tiden renne bort i feil retning. Jeg ønsker å kunne se tilbake å tenke, for en fantastisk reise det har vært og smile stort.

Jeg tror virkelig på den styrken vi alle har i oss til å styre livet i den retningen som er best for oss selv og de vi er glad i. Det er det som er så utrolig fint med oss mennesker. Vi har alle en kraft i oss selv som vi kan bruke til å skape det positive og smilende livet vi ønsker. Kraften av det gode er så mye sterkere enn det onde at uansett hindringer og utfordringer på veien kan vi velge å leve i kjærlighet og glede. Selvfølgelig finnes det unntak når noen mister sine barn, sykdommen treffer uhelbredelig og andre grusomheter, men kraften vi alle har til å reise oss, ikke være redde, til å nyte livet, smile og være glade overvinner alt. Den må virkelig brukes til noe positivt, til å gjøre hver en av oss mest mulig lykkelig i hjerte, glade og smilende. Jeg håper dere alle får en fantastisk søndag og ny uke. LOVE<3

Jeg gir bort denne nye Burberry vesken til kr 8800!

Hei alle smilende fininger. Håper dere alle har hatt en super uke og nyter helgen massevis. Jeg er så utrolig takknemlig for alle de fine tilbakemeldingene fra dere. Utrolig gøy å skrive en blogg om smil og positivitet når dere gir meg like mye smil og gleder tilbake. TUSEN HJERTELIG TAKK.

Hva føles vel bedre enn å gjøre andre glade, den følelsen er jo bare helt utrolig god. Alle husker vel følelsen av hvor mye vi gledet oss som små på juleaften til å åpne gavene. Når man nesten ikke klarte å vente med å pakke opp. Likeså husker vi nok alle den spente følelsen når vi hadde lagd noe fint på skolen vi skulle overraske mamma og pappa med når vi kom hjem. Hvor utrolig gøy det var å gi bort noe, se smilene og gleden. Gleden av å gi har vi nok i oss fra vi er små og utvikler videre med årene. Å gjøre andre glade er en herlig ting vi ikke kan få gjort nok av. Det trenger ikke være så mye. Bare et lite kort med noen søte ord, en lapp med jeg er glad i deg, en blomst en mandag eller lage frokost på sengen. Alle de små fine tingene som gir så mange gleder. De store gavene på spesielle dager er selvfølgelig også veldig hyggelige, men det viktigste og fineste er nok å ta seg tid til å glede andre.

Kanskje det meste gøye med jobben min er å gi bort disse gavene. Så denne uken tenkte jeg det var på tide å kjøpe inn en ny gave og tok meg en tur innom Burberry. Valget falt på en eksklusiv liten Burberry veske til kr 8800,- som jeg gir bort til en heldig vinner. Vil du være med i konkurransen om å bli den heldige som får vesken så lik gjerne siden min Smil med meg HER og gå inn på firmasiden min HER for å delta i konkurransen. For de som ikke liker jobben min så er det bare å la være å gå inn på siden. Høyst frivillig og delta.

Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg  med masse kos og hygge. Husk å spre litt små og store gleder til de dere er glade i <3

 

#konkurranse #veske #mote #smil #glede

Vi er alle helter i vårt eget liv!

Vi bor i verdens beste land og vi elsker å være stolte av våre helter. Det gir oss en lykkerus og herlig nasjonalfølelse. Det er gøy å heie på de aller beste, jeg digger det selv. Se de trene hardt, kjempe seg igjennom tøffe løp, vinne kamper og businessfolk som har selskaper verdt milliarder. Man blir stolt, imponert og noen sikkert misunnelige.

Bare husk at det er lov å heie like mye på seg selv. Man trenger ikke vinne gull i en idrett eller business for å være best. Vi er alle helter i vårt eget liv. Livet er jo ikke bare feriebilder og smil som vi ser på Facebook og instagram. Livet er mye hardt arbeid som krever masse av hver og en av oss. Jobben skal gjøres, maten skal på bordet og alle hverdagsaktiviteter skal utføres. Enten man er frisk og rask, sliter med sykdom, er gift, singel eller lever midt i et samlivsbrudd er det ikke få plikter vi har og utfordringer vi møter i hverdagen. Jeg heier på en ting oppi det hele og det er å sette bena i gulvet når vi våkner og være fornøyd, smile og strekke hendene i været. Det er lov å klappe seg selv på skulderen og være stolt. Være stolt av akkurat den man er. For jeg syns livet blir så mye bedre når man tillater seg selv å være stolt og glad i seg selv og det livet man har uten å sammenligne det med noe annet. Jeg tror hemmeligheten ligger akkurat der. Holde fokuset på at man er happy og stolt av seg selv. Om fettprosenten er på 10 eller 40, om kontoen er full eller skriker etter neste lønning, om man er omsvermet eller ensom.. Vær stolt av deg selv for du er helten i ditt eget liv. Klisje? Nei absolutt ikke. Man har to valg. Si for noe tull, riste på og henge med hodet eller dra på smilebåndet og klappe seg selv på skulderen. Kjenne fighteren i seg selv våkne og gå løs på dagen. Jeg velger uansett det siste. For vi er rå alle sammen. Det er lov å føle seg stolt av seg selv og det er lov å heie på seg selv og sine, bare viktig å gjøre det med ydmykhet og respekt for andre.

Dagens 10 tips.

 1. Vær stolt av deg selv for den du er.
 2. Vær ydmyk.
 3. Vær helten i ditt eget liv.
 4. Vis respekt.
 5. Klapp deg selv på skulderen.
 6. Vær en fighter.
 7. Det er lov å si til seg selv at jeg er rå.
 8. Smil i hjerte.
 9. Aldri la noen andre ta fra deg stoltheten din.
 10. Vær alltid positiv. Negativitet er aldri løsningen.

Tviler du noen gang. Les de 10 punktene på nytt og still deg selv spørsmålet om det motsatte er noe alternativ. Svaret blir nei kjære venner for dere er helt rå alle sammen. Ha en fantastisk helg og kos dere massevis <3

Å gjøre hyggelige ting med familien sin gir så utrolig mye felles glede.

Hei alle sammen. Håper dere har hatt en super helg og kost dere massevis. Min helg har vært fylt med masse gøy og hyggelige opplevelser så jeg går inn i en ny uke med fulle batterier og mange gode nye minner på opplevelseskontoen.

Familie har alltid vært så viktig for meg siden jeg var liten. Har alltid elsket den følelsen av å ha mine nærmeste rundt meg som jeg vet er der for meg og jeg er der for dem. Den følelsen av at det er oss mot resten av verden og uansett hva som skjer så står vi sammen. Jeg elsker de verdiene jeg lærte når jeg var liten og de verdiene jeg prøver etter beste evne å lære mine barn. At vi må være gode med hverandre, være der for hverandre og uansett hva som skjer så har vi hverandre. Har man alle disse tingene på plass, tilsetter en god porsjon kjærlighet, er flinke til å finne på masse gøy sammen, smile, le sammen og hygge seg sammen opp igjennom alle år er det min lykke.

At det er viktig å ta vare på hverandre er det ingen tvil om. Ofte så tenker man som barn at man skal bli tatt vare på for alltid hehe, men når man selv blir voksen blir det like viktig og etter hvert enda mer viktig at man tar vare på sine foreldre. Fortsette å gjøre masse fine ting sammen og skape gode nye minner opp igjennom alle år. Dessverre gikk min kjære pappa bort i fjor så nå blir det kun mamma jeg tar med på ting. Jeg syns det er så hyggelig å invitere ut på restaurant på lunsj, middag, julebord eller bare noen pils. Ha det gøy sammen, prate om alt som skjer i livet, smile og få kvalitetstid sammen. På torsdag inviterte jeg på sykkeltur ned til byen selv om det var litt grått vær. Kan jo ikke la litt regn og skyer stoppe en hyggelig utfart. Vi var veldig enige om at vær er vær og at det ikke stopper familien gøy. Vi var en tur utom Bystranden, syklet ut til nye Vippa og hygget oss der, så langs kaien bort til Aker brygge der vi spiste og koste oss. Så ble det innom et sted til før det ble sykkelen med på siste T-Banen hjem fra byen hehe. En utrolig gøy dag for oss begge. Jeg tror det viktigste ikke er hva man gjør, men at man tar seg tid til å finne på hyggelige ting sammen. Gjøre ting man liker, smiler, ler og koser seg med.Dagens 10 tips til hyggelige ting å gjøre sammen.

 1. Invitere på middag hjemme. Hent og kjør tilbake om transporten er vanskelig.
 2. Kjøretur til et nytt sted eller et sted man liker godt.
 3. Gå ut å spis på restaurant sammen.
 4. Gåturer på de stedene man liker best er alltid så kos.
 5. Ta en tur på cafe med påfølgende kino.
 6. Grilling på stranden.
 7. Museum og opplevelses steder.
 8. Gjøre de aktivitetene foreldrene liker best.
 9. Tur i byen, se på livet og noen glass med noe godt.
 10. Viktigste er ikke hva man gjør, men at man tar seg tid til å gjøre det.

Å ta vare på og gjøre hyggelige ting med familien sin gir så utrolig mye felles glede. Vær mot sine foreldre sånn man ønsker at sine egne barn skal være mot seg selv er en utrolig viktig leveregel for meg. Jeg håper jo veldig på at jeg kan få finne på gøye ting sammen med mine barn i alle år fremover. Vi lever alle hektiske liv, noen bor langt fra hverandre, noen har ikke kontakt og noen har mistet begge foreldrene sine. Noen ganger lar det seg dessverre ikke gjøre å finne på ting sammen, men for alle som kan er tiden sammen kombinert med smil og hygge så utrolig dyrbar. Ha en fantastisk uke alle sammen<3

#familie #smil #opplevelser #mat

Start dagen med et smil.


Hei alle sommerglade fininger. For noen herlige dager vi har. Kan jo ikke gjøre annet enn å starte dagen med et smil i dette været.
Uansett vær eller vind er det en ting som er så viktig for meg så er det å starte dagen med et smil. Noen tenker sikkert, for en klisje! Men for meg dreier det seg om å finne noe å smile for. I perioder i livet lever vi jo alle på rosa skyer der vi automatisk bare er glade og smiler for alt. I disse periodene er det jo ingen sak å smile stort. I andre perioder er kanskje livet 70% bra og 30% ikke fult så bra. Noen ganger 50/50 og for mange skal man i løpet av livet en eller flere ganger føle at veldig mye er tøft. Sånn er faktisk livet. Jeg tror at uansett hvordan man har det, er det en veldig god evne å kunne finne frem noe positivt å smile av. Det trenger ikke å være så stort eller mye. Ta det frem og smil av det. Det sies at selv om man tvinger frem er falskt smil lurer man hjernen til å tro man er glad så den pomper ut lykkehormoner / endorfiner. Beste grunnen jeg har hørt for å lure seg selv litt om det trengs.
Jeg tror nå uansett på å smile, det gjør meg glad og fornøyd. Jeg har blitt så flink til å nyte små, kall det nesten håpløse ting hehe. Som når jeg i helgen kjøpte krydderurter som jeg planet på verandaen.. Fikk det på hytta og det var jo bare himmelsk digg på maten i solen. Haha tenk dere store mannen på 110 kg og 197 cm over bakken plante krydderurter.. Jeg kunne jo ikke gjøre annet enn å humre og smile for meg selv, og litt passe fornøyd var jeg også.


I store trekk for oss alle dreier det seg nok om å finne våre egne små ting vi liker. Være fornøyde og smile av de. En god kombinasjon av hyggelige rutiner og lekne impulsive påfunn funker alltid for meg. Jeg elsker smoothie og lager det hver morgen. En god dusj, smoothie og en ny dag i vente er mer enn god nok grunn til å smile stort.

Her er oppskriften på min smilesmoothie som er som et fullverdig måltid om noen vil teste.
Putt alt i en blender og kjør et par minutter.
Hvor mye dere har i må dere nesten se an etter hvor mye dere trenger. Denne er til 1-2 pers.
1 banan
1 dl appelsinjuice eller eplejuice
3 dl skummet melk
150 g frossen skogsbærblanding
1 rått egg (ta bort om dere ikke er helt der Hehe)
80 g mager cottage chees
30 g havregryn

Denne friske frokosten gir masse energi og et godt grunnlag for mange fine smil utover dagen. Ha en fantastisk ny uke godtfolk. 

#matblogg #mat #smil #nyt

Solnedgangen feirer livet, men tar også farvel med noe vakkert som har vært!

Solnedgangen feirer livet, men tar også farvel med noe vakkert som har vært. Fra jeg var liten har jeg alltid vært så fascinert av solnedganger. Jeg får alltid en  rolig følelse inni meg. Syns det er så vakkert å se på solen gå ned etter en lang dag med hygge. For meg er det nok en måte å ta farvel med dagen i dag på og ønske morgendagen velkommen solnedganger symboliserer. Noen ganger kan jeg sitte å se utover de siste timene før solen går ned. Helt fri for tanker å kun nyte hvor vakker den er, andre ganger blir jeg sittende og filosofere over livet og enkelte ganger over sorger.

Ved soloppgang og solnedgang er de tidene på døgnet jeg virkelig føler meg mest ydmyk og takknemlig over livet. Det er de tidene jeg føler sterkest på kroppen at alt har en start og en slutt. Jeg blir lykkelig inni meg for alt det fantastiske jeg får oppleve og noen dager blir jeg trist når jeg tenker på de vi har vært så glade i og elsket som ikke er her sammen med oss lenger. Alt det fine vi har fått oppleve sammen med dem, hvor utrolig urettferdig livet kan være når noen blir tatt fra muligheten til å leve og hvor tomt livet kan føles når de er borte. Jeg vet at uansett har de vi har mistet et sterkt ønske for oss alle. At vi skal leve videre, elske og være så lykkelige som mulig. Jeg tror den beste måten å hedre noen man elsker på er å videreføre alt det fine de sto for med respekt og masse kjærlighet i deres ånd.

Solnedgangen gjør meg veldig klar over at alt har sin tid her i livet og alt har en slutt. Den får meg til å tenke på hvor viktig det er å sette pris på hver eneste dag, alle de små fantastiske tingene å glede seg over, alle de herlige øyeblikkene livet har å by på og smile i hjerte så mye vi kan. Velg å være positiv, vis masse godhet og kjærlighet godtfolk<3 

#personlig #livet #solnedgang #takknemlighet

Den beste gaven man kan gi til seg selv er å smile og være positiv.

Hei godtfolk og skjønninger. Håper dere alle har en super helg og koser dere masse. Jeg setter så utrolig pris på alle tilbakemeldingene og meldingene fra dere. Syns det er så fantastisk snilt gjort av dere. Jeg leser alle og svarer så godt jeg kan på hver og en selv om det kan ta noen dager når jeg er opptatt.

Nå har jeg alt hatt 3 uker ferie med gutta mine. 3 fantastiske uker med så utrolig mange fine nye opplevelser og minner vi har skap i sammen. I dag drar de til moren sin igjen for 3 uker med henne, de får det helt topp med masse gøy der også. Jeg er nok i samme situasjon som ca 50 % av dere enten barna drar til mor eller far. Når de drar og lukker døren bak seg blir det plutselig tomt i heimen og alle de morsomme påfunnene, smilene, vitsene og artige tingene vi gjør sammen er plutselig ikke her på noen uker. Da har man 2 valg som med alle andre ting her i livet.

 1. Bli lei seg, gråte, tenke på savnet, telle dager til neste gang man sees, syns synd på seg selv, føle at livet er urettferdig og føle at ting er vanskelig.

ELLER

 1. Tenke positivt, smile, glede seg over alt det gøye de skal oppleve, bruke tiden til å gjøre andre ting man elsker, ta vare på seg selv, finne på masse gøye voksne ting, gjøre de tingene man liker aller best, tenke at jeg lever et luksusliv med det beste av to verdener. DET vil barna at vi skal også, ha det best mulig. Det er selvfølgelig lov å felle noen tårer idet døren går igjen, men etter noen minutter må en glad låt settes høyt på anlegget så må smile på. Lov meg det<3

Dette gjelder ved alt i livet. Man kan velge å møte ting man kanskje ikke liker så godt på en negativ eller positivt måte. Jeg prøver så godt jeg kan på å gå for det positive hver gang. Helst det positive kombinert med et smil. For livet byr på en drøss med utfordringer og muligheter til å legge seg ned. Det er ikke vanskelig å finne ting man ikke liker og ting som er vanskelige. Det møter vi alle nok av gjennom livet. For meg dreier det seg om hvordan jeg tar de utfordringene og prøver å plukke de fine tingene ut av det vanskelige og gjøre det til noe positivt. Ikke se bakover og henge seg opp i negativitet. Ta med seg det beste, lære av feilene, se fremover og være positiv. Min viktigste tanke er nok at uansett hvilken situasjon man er i må man kose seg så godt man kan og nyte livet.


 

Og det skal jeg de neste 3 ukene, virkelig nyte livet og kose meg massevis kombinert med jobb. Elsker at jeg kan jobbe online fra hvor enn jeg er. I dag starter det meg tid med masse gøy, hygge og festligheter. Jeg har ikke tatt en pils eller glass vin på noen uker nå så det skal nok skåles og hygges godt i solen ved flere anledninger de neste ukene ja hehe. Ha en fantastisk søndag alle sammen og husk at den beste gaven man kan gi seg selv er å smile og være positiv<3

Vær leken i hjertet for alltid!

Gooood torsdag alle smilende sommergalde venner. Håper dere alle koser dere masse og har fin fine dager. Vi hadde nok en fantastisk dag i går med lek og moro hele dagen og verdens mest fantastiske solnedgang på kvelden. Våknet i dag til helt blå himmel og ikke en sky. Er så klar for nok en dag med masse gøy.

Er det noe jeg syns er så utrolig inspirerende så er det mennesker man ser har barnet i hjerte og de bare stråler livsglede. Nå skal jeg være forsiktig med å si at alle kan være fysisk lekende til man blir gammel for her er det jo mange faktorer som spiller inn, men leken i hjertet kan vi alle være hele livet. Jeg tror virkelig på det å beholde gutten eller jenta i seg. Aldri bli helt voksen, for voksen kan fort bli for kjedelig hehe. Man må tørre å leke. Gjøre alle de tingene man har lyst til og kose seg masse med dem, for er det noe som er helt sikkert så er det at å ha det gøy får frem smilet og gleden.


 

Jeg må bare humre når jeg tenker på en gang jeg og Marius skulle i lekeland mens Marcus var i bursdag. Jeg er alltid han pappaen som er med i alle stativene, skliene og krabber gjennom alle labyrintene istedenfor å sitte i cafeen. Denne gangen sa jeg til Marius, i dag er ikke pappa helt på topp så jeg setter meg i cafeen mens du leker, som for øvrig var første gang han hadde hørt. Var nok et fremmedord hehe. Idet Marius løp mot inngangen tok jeg meg i å rope på han, VENT.. Pappa vil være med. Han lo og vi lekte i ett i 2 timer. Ikke få gangene jeg har hørt den historien fra han, pappa, husker du den gangen du løp etter meg og ville være med å leke alikevell. Lek blir gode minner for liten og stor. Når vi var ferdig var jeg full av energi igjen, smilte og var i strålende humør. Lek fyller opp batteriene sånn er det bare.

Er man leken til sinns blir alle dager så utrolig mye mer positive. Jeg heier sånn på tanken om at livet skal være gøy og artig. Ha en positiv og leken holdning i alle situasjoner. Man blir aldri for gammel til å ha det gøy. Hjelpe meg jeg skal i hvertfall ikke bli gammel og tenke tilbake på at jeg burde kanskje vært litt mer leken, gjort flere morsomme ting, ledd og smilt litt mer i hverdagen. Man må selvsagt tilpasse aktivitetene i takt med alderen og den fysiske formen, men da er jeg sikker på at man kan være leken hele livet. Nei man må hygge seg, leke, gjøre masse artige ting både alene og de man er glad i.

Dagens 10 tips.

 1. Gjør de aktivitetene du elsket å gjøre når du var liten.
 2. Aldri tro eller si til deg selv at dette er jeg for gammel til.
 3. Alltid start dagen med å si til deg selv at denne dagen skal bli gøy.
 4. Aldri vær redd for å drite deg utt. Gjør det du har lyst til.
 5. Ikke bli for A4, tør vær deg selv.
 6. La alltid barnet i deg være der.
 7. Å leke med barn på deres premisser får alltid frem smilet.
 8. Ta med deg en som kanskje ikke har det så greit på noe morsomt så blir det dobbel glede.
 9. Har du en drøm om å gjøre noe, GJØR DET!
 10. VÆR LEKEN I HJERTE FOR ALLTID!

Når alt kommer til alt så er det hvor mye man har smilt, hvor gøy man har hatt det, hvor mye godt man har gjort for andre og seg selv, hvor mye man har elsket, hvor mye man har lekt og ledd som betyr noe. Livet skal etter min mening være en leken reise. Vær leken i hjertet for alltid kjære venner. Ha en fantastisk leken dag<3 

Jeg gir bort boken Kjære mor til fredag.


Hei alle sammen. Sommerværet er litt varierende her hjemme i Norge om dagen så hva passer vel bedre da enn å gi bort en herlig bok. En venninne av meg Kjersti Salvesen som har skrevet boken kontaktet meg og syns bloggen min bar på mange av de samme varme tankene og verdiene som er skrevet i boken og lurte på om jeg ville gi bort en bok til en heldig leser av bloggen. Jeg syns ideen var super og satt meg ned å leste den. Hun har så rett boken er står helt i tråde med mine verdier og hvem kan ikke kjenne seg igjen i denne boken. Jeg blir selvfølgelig sittende å tenke på min egen mamma (kaller henne det og ikke mor hehe) når jeg leser boken og hvor uendelig mye hun har betydd for meg i alle år siden jeg var liten og fortsatt gjør. I En hyllest til MOR møter vi kjente mennesker som forteller om kjærlighet og sterke bånd, om løsrivelse og savn, om å vokse opp med mor og veien videre - med eller uten henne. Det eneste du trenger å gjøre for å vinne er å skrive Kjære mor i kommentarfeltet og vil du skrive noen korte ord kan du det. Lik veldig gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her.

Jeg trekker den heldige som får boken til fredag 14. juli og skriver hvem den heldige ble på statusen på Facebook. Boken sender jeg i posten.

Dette er ikke et sponset innlegg derfor ingen link til noen side. Dette er kun en hyggelig liten tanke fra Kjersti og meg om å gi bort litt hyggelig lesestoff nå i ferien. Lykke til alle sammen. Ha en fantastisk dag <3

 

#mamma #mammablogg #gave #konkurranse 

Smil stort og nyt. Det er sommerferie.


 

Hei alle sommerglade venner. For en fantastisk tid vi er inne i. Fellesferien har startet og en hel sommer med masse kos, hygge og nye opplevelser er her. Denne helgen er vår nærmeste familie samlet på hytta. Mamma, broren min, kona hans, sønnen, hunden Karma, gutta mine og meg. Så hyggelig å samle alle og ha en felles hyggehelg. Når vi kommer ned på hytta i Engelsviken som ligger 1 mil ut fra Fredrikstad er det som om skuldrene bare senker seg og man kun er her og nå. Kjenne sjøluften, høre bølgeskvulp og se solen gå ned på andre siden av fjorden over Tønsberg.

Det er noe med sommerferie og familietradisjoner. De varmer og gjør utrolig godt. Vi har de alle sammen, noen små og andre store. Det å samles og gjøre hyggelig ting sammen er fantastisk kos. Ingen ting er bedre enn å være sammen med de man er aller mest glad i og skape nye hyggelige minner sammen. Alle familier har vel sine stunder der kanskje ikke alt er bare fryd og hygge, men desto hyggeligere er det når alt er fint og man bare koser seg sammen.


 

Jeg er oppvokst med sommerene på hytta. Tok mine første skritt her og har så utrolig mange fine minner fra jeg var liten her med mamma, pappa, broren min, gutta mine fra de var små, mormor, morfar, tanter, onkel og masse venner. Det har vært et sted fra vi var små med så mye latter, hygge og fantastiske opplevelser. Er noe rart med de minnene man har fra man var liten, de som bare sitter der for alltid som helt magiske. Vi tok alltid morgenbad og fikk varm te med maaaaasssseeeee sukker av mormor, den mest himmelske teen mens vi satt på svaberget i morgenkåpen etter et friskt bad. Må jo bare smile, glemmer aldri de øyeblikkene. Det har blitt så mye fisking her med pappa, båtturer, vindsurfing, trening, artige stunder, festlige lag med god mat og vin til langt på morgen. Har ikke telling på alle de gangene vi sitter å ser utover fjorden og får med oss solnedgangen, likeså sitter vi ute og pakker oss inn i tepper når det er surt. Ute skal man liksom sitte på hytta uansett vær hehe.


 

Ja vi har alle våre ting. Sa til mamma og gutta når vi gikk vår faste tur ut over svabergene i går at det føltes som i vi gikk turen for noen uker siden. Rart med det når man har gjort en ting i så mange år at selv om man ikke har gjort den på et år så føles det som det var igår. Det er vel sånn med de tingene man er mest glad i her i livet. De minnene og de man elsker har man med seg hele tiden.
 

Denne helgen har vi virkelig nytt og kost oss masse med god mat på restauranten, turer, bad, solnedgang, gode samtaler, latter og hygge.
 

Ferien er til for å lade batteriene, kose seg, ta vare på seg selv og de man er glad i. Håper dere alle har herlige dager der dere er og koser dere massevis. Her skinner solen og en ny dag med morsomme aktiviteter står for tur. NU skal jeg ned å ta et morgenbad. Nyt dagen alle sammen <3

#personlig #pappa #pappablogg #smil #sommerferie

Er du MANN nok til å være følsom?

 

En Mann skal ta vare på familien og vennene sine, behandle sin kjære som en prinsesse, elske sine barn over alt og alltid være en gentleman. Ikke fordi han må, men fordi det ligger i hans natur og er det eneste han vil. Men skal mannen i tillegg kunne være en tøffing som står fjellstøtt, være åpen, ærlig og uttrykke seg følsomt? 

Jeg tror om man er kvinne eller mann så gjelder det en viktig regel. Tørre å være seg selv fult ut. Ikke late som man er noe man ikke er eller spille spill. Er man ikke glad i følelser eller vise dem så er det helt greit. Er man derimot en følsom person som liker å være åpen, ærlig og uttrykke dem så kjør på. Jeg digger mennesker som tørr være seg selv. De man vet hvor man har som er ærlige, fair og rett frem. Følsomhet, godhet, rettferdighet, ærlighet og virkelig bry seg er noe av det jeg setter mest pris på i en jente/kvinne. Jeg virkelig elsker det kjærlige og medmenneskelige fra en jeg liker ekstra godt.

Selvfølgelig liker vi alle forskjellige personligheter og kvaliteter. Noen liker jo spill, en tøff tone, det usikre og uvissheten, men de aller fleste av oss liker nok det kjærlige, ekte og gode fra en vi liker eller elsker enten vi tørr å innrømme det eller ikke. Så hvorfor skal ikke en mann i 2017 kunne være både macho, smilende og følsom? Ingen verdens grunn til det spør du meg. Kjør på og vær hele pakka, bare ikke vær en tøffel som ikke tørr å være seg selv. Det viktigste i denne verden er å by på den man virkelig er, være tro mot seg selv, sine følelser og vite hva man ønsker. Ha nok troen og selvfølelse til å være snill, følsom og godt samtidig som man ikke blir en som dulter etter. Like viktig å kunne si nei om det blir feil som å si ja til alt man liker og har lyst til.

Uansett om man er gutt, jente, kvinne eller mann så tror jeg på å vise hvem man virkelig er. Stay true to yourself. Å spre kjærlighet og glede er en fantastisk ting. Ha en superherlig dag alle sammen<3

 

Livet smiler virkelig om dagen. 

Hei alle sommerglade godtfolk. Jeg er så happy og har noen utrolig fine dager på ferie med de beste jeg jeg vet om. I går ble stemningen om mulig enda bedre når megleren ringte etter en privatvisning på leiligheten etter flere visninger uten tilslag. Han hadde fått inn det første budet. Det endte med litt forhandlinger og plutselig var vi på prisantydning i et presset boligmarked. Vi aksepterte så nå har vi solgt. Utrolig gøy at vi fikk tilslag nå rett før ferien og om mulig et enda kjøligere boligmarked i vente. Jeg er så happy og fornøyd. Blir så gøy å se hvor ferden går videre for oss. Om vi ser an hvor boligmarkedet går de neste mnd og leier for en periode eller om vi kjøper noe nytt om drømmeleiligheten dukker opp. 

Ellers har vi noen fantastiske dager der vi bare nyter og hygger oss Max. Det har gått i ett fra morgen til kveld med aktiviteter, shopping og restauranter. 

Nå er vi på tur over fjorden til Sandefjord og videre nedover det blide Sørlandet. Det går jo nesten ikke an å ha så flaks med været for det er jo bare heeeelt fantastisk fint hver dag vi har vært på tur.  

Det er så mye sant i karma og det å leve i positivitet. Smil til livet, vær fair og hyggelig med alle på sin vei så ordener det aller meste seg. Livet er virkelig på en positiv bølge om dagen med så mange fine opplevelser og hyggelige ting som skjer. Det passer meg helt perfekt og smilet sitter løst.

Håper dere alle får en magisk helg med masse kos og hygge. God helg sommerklem til dere alle <3

#pappablogg #pappa #ferie #helg #smil #lykke

HJELP. Dette blir vilt!


 

For en fantastisk følelse det er å reise avgårde på sommerferie. Den følelsen er like deilig hvert eneste år. Alle har sine favoritt reisemål og tradisjoner. Vårt mål er å ha det mest mulig gøy hehe. I går startet årets guttaboys kompistur for oss. Siden gutta var små har de fått bestemme om de vil på leketur i alle fornøyelsesparkeme, bo på hotell og kose seg på restauranter eller dra til syden. Det har vært enstemmig leketur fra dag en og det ble det i år også. Vi bare digger aktive ferier med masse gøy på forskjellige plasser. Fra Kapteinsabeltann, legoland og alle mulige lekeland fra de var små til nå Liseberg, Grøna lund, spise på restauranter og hygge. Jeg har bare hatt ett ønske som pappa og det er at gutta skal ha det så gøy og hyggelig som mulig på feriene vi har sammen. Det har blitt mange turer fra de var små og de er like morsomme og hyggelige enda. 

I går gikk turen med full bil avgårde for en ny sommerferie med hygge og hotell de neste nesten 14 dagene. Første stopp er lagt til Smøgen der vi koste oss max i går. For en start. Sol, hav, solnedgang, god mat, bading på hotellet. I dag går turen videre. Vi har lagt en supermorsom rute i år langs svenske og norske kysten. Tenkte jeg skulle skrive litt fra hvert sted. Vi bare elsker alle de superkule og magiske opplevelsene den norske og svenske skjærgården har å by på. 

Som pappa syns jeg det er fantastisk å dra på ferie med gutta som fortsatt liker å henge med meg. Jeg kommer alltid til å gjøre mitt ytterste for at de skal ville være med meg på ferie hehe. Vi skal virkelig nyte denne sommeren så masse.


 

Håper dere alle får en herlig uke med masse kos og hygge. Jeg har bare et mission i mitt liv. Skape flest mulige gode opplevelser og herlige minner. Nyte livet så godt jeg kan med de jeg er glad i, digger og elsker. Livet skal leke <3

#pappa #pappablogg #ferie #smil #hygge #lykke

2 glade vinnere. Skal jeg gi bort flere gaver? 

Hei kjære venner og smilende fininger. Nå er det fredag igjen og den perfekte dagen til å hygge seg litt ekstra. For mange av dere starter kanskje ferien i dag og noen må vente noen uker til. Jeg drar avgårde på ferie med gutta mine, en kompis og sønnen hans til mandag. Vi gleder oss stort alle 5.

Den perfekte måten å gå inn i ferien på er jo å spre litt glede og dele bort litt gaver. Det var utrolig gøy å trekke vinnerene av både av hotell weekenden på Vestlia Resort til kr 7000,- og Louis Vuitton bagen til kr 9800,-. Hotell weekenden gikk til Anne Karin Andersen fra Skogsvåg utenfor Bergen og Louis Vuitton bagen gikk til Samra Brguljak fra Oslo. Gratulerer så masse til dere begge 2. Utrolig gøy å se hvor glade de ble. Jeg tar alltid med meg jobben min hvor enn jeg drar så jeg tenkte jeg skulle skrive innlegg i og fra ferien også. Vil dere jeg skal gi bort flere gaver?

Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg med masse smil, gleder og hyggelige opplevelser. Nyt den herlige sommertiden vi er inne i til det fulle <3

Magiske øyeblikk i livet.

 

Det er så deilig å våkne opp til sol, sommer og den herlige snart sommerferie følelsen. Solen skinner inn her i dag også og fyller leiligheten med lys. Det går jo ikke an å gjøre noe annet enn å strekke armene i været og smile stort. Så utrolig fantastisk vakkert og godt vi har det her i det lille fine landet vårt. Dagene går litt i et for meg om dagen som de helt sikkert gjør for dere også. Jobb, visninger, alt det hevrdagslige og nå 3 dager med opptak til et tv program jeg skal være med i. Desto viktigere er det å ta inn alt det fine rundt oss syns jeg. En ting jeg føler at jeg har blitt flink til er det å nyte og lage masse fine små magiske øyeblikk. Jeg var kanskje ikke like bevist de tidlig i livet, men nå suger jeg på de øyeblikkene som små karameller hver eneste dag. For dere som ikke liker klisjer er det nok på tide å stoppe å lese nå hehe.

For jeg bare elsker de øyeblikkene. De fine små magiske tingene i hverdagen som får meg til å føle at jeg lever og fyller livet med inntrykk og opplevelser. De beriker meg, gjør meg varm i hjerte og får meg til å smile selv om jeg er alene. Ordet magisk er ganske så stort, men skal man kun definere de største øyeblikkene i livet som magiske som da man traff sin store kjærlighet, giftet seg eller fikk barn blir det for kjedelig for meg. Livet byr på dem hele tiden. Det jeg liker så godt med små magiske øyeblikk er at de nesten setter meg litt ut hver eneste gang. De får meg til å stoppe opp og tenke woww Petter du er så utrolig heldig som får lov til å oppleve dette her. Vi har alle vår egen oppfatning av hva hvilke øyeblikk vi opplever som ekstra gode, de som fyller oss med glede og det er jo så fint. Alle må skape sin egen lykke og fylle livet med inntrykk som man blir beriket av. 

Jeg elsker spesielt alle de øyeblikkene som får meg til å smile litt større en vanlig. Som når jeg var rundt med gutta i helgen og hygget oss. Plutselig sier eller gjør vi noe gøy som får oss til å smile og le ekstra mye. Eller øyeblikk der jeg ser eller opplever noe vakkert som får meg til å stoppe opp og nyte. Opplevelser som bare er så gøye at de blåser meg av banen, herlige stunder med familie og venner, eller jeg treffer en jente som får meg til å smile litt ekstra i hverdagen. Alle de små øyeblikkene som i noen sekunder og minutter som fyller meg med en spesiell glede og et godt smil. Det er et magiske øyeblikk for meg.

I går var jeg på en sykkeltur med mange herlige inntrykk og i dag er det skole avslutning for størsten etter 10 års skolegang. Jeg elsker disse gledene i hverdagen for de får meg til å smile stort og gjør livet til en magisk reise. Ha en fantastisk dag alle sammen<3

#pappa #pappablogg #livet #smil #magisk #lykke

 

Bursdag og i livskrise!


 

Hei alle sammen. Håper helgen er super og dere koster dere masse. Her har det vært feiring av bursdagen til Marius og Min i går. Vi 3 gutta har hatt den superhelgen sammen. Vært ute i finværet, shoppet litt nye klær, trent, spiste på Sørenga, spist masse kaker og avsluttet kvelden med James bond på tv igår. Herlig bursdag og 2 veldig happy bursdagsbarn.

Jeg er så glad i bursdager og syns de er så hyggelige. Spesielt andres bursdager for det er jo så utrolig kos å sette pris på og feire andre. Kjøpe gaver, overaske og stelle i stand. Det smilet og gleden man får tilbake er jo finere enn noen gave. Jeg syns det er veldig hyggelig å ha egen bursdag også, men helst bare med mine aller nærmeste. Jeg feiret alltid stort når jeg var yngre og spesielt når jeg har vært i forhold oppi gjennom årene. Veldig hyggelig når noen man er glad i arrangerer ting for å glede, men når jeg er singel sklir jeg litt unna de store lagene må jeg innrømme. Lar liksom bursdagen gå over i et nytt høyere tall uten å gjøre så mye ut av det. Er jo egentlig nok å feire bare det at man får bli et år eldre, men den gang ei. Passer meg perfekt at Marius vil at vi skal feire i sammen for da kan hovedfokuset ligge på han heheh.


 

Jeg har en litt morsom historie som jeg tenker er grunnen til denne forsiktige bursdagsfeiringen. Jeg var glad i å gå mye ut å feste fra jeg nok var ca 17. Begynte tidlig og syns det er like gøy enda hehe. Uansett husker jeg vi var mye på et fast sted og hadde det så utrolig gøy der. Det var to stamgjester som alltid hang der som oss, den eneste forskjellen var at de var 25 og 27. Utrolig hyggelige gutter, men jeg husker så inderlig godt at jeg tenkte at hva f gjør de her. De er jo like gamle som foreldrene mine, burde ikke de holde seg hjemme, de er for gamle til å feste. Hahaha gjett om jeg fikk den i fleisen og i ettertid ser at jeg var helt på jordet. Når jeg nærmet meg 25 år hadde jeg min eneste livskrise til nå. Jeg var helt fortvilet over at livet var over og at jeg kunne pakke sammen sakene, jeg var ferdig. Jeg ler når jeg tenker tilbake på det, men det er faktisk helt sant. Det inntrykket av de ?gamle?guttene på utestedet hadde satt seg. Når dagen kom og jeg ble 25 var jeg i krise. Jeg hadde samboer, rekkehus, var salgssjef, familie og mange venner, men ville absolutt ikke feires, ville være alene og slo av mobilen. Heldigvis fantes ikke Facebook! Det gikk heldigvis fort over og jeg innså at 25 år faktisk ikke var så veldig gammelt hehe. Etter det har jeg elsket å bli 30, 35, 40 og nå 43 år. Jeg føler livet bare har blitt bedre og bedre. Føler at jeg er i min beste alder med hvor jeg er i livet og hva jeg har oppnådd (- pappa). Gleder meg sånn til fortsettelsen på denne fantastiske reisen.

Ha en herlig dag alle sammen og styr unna livskriser hehe <3

#pappa #pappablogg #helg #bursdag #smil #lykke

22. juni gir jeg bort Louis Vuitton bagen til kr 9800,- 

Nå er det bare noen dager til jeg gir bort Louis Vuitton bagen til kr 9800,- i sommergave. Torsdag 22 juni er dagen, så utrolig gøy. Er så morsomt med disse gavene for jeg gleder meg like mye til å gi de bort hver gang. Hvordan kan akkurat du bli den heldige? Gå inn på firmasiden min HER så kan den bli din.

Ellers blir dette en superspennende og hyggelig helg. Denne uken har både Marius og jeg bursdag. Vi feirer alltid felles burdag, han syns det er så stas. Marius hadde bursdag på søndag 11 juni så vi hadde familie feiring på mandag. På lørdag skal vi ut å spise og kose oss som er på bursdagen min. Vi er så glad i å spise ute og hygge oss så det blir superkos. I tillegg har vi visning på leiligheten vår lørdag og søndag. For en helg vi har i vente.

Gleder meg veldig til å gi bort bagen. Ha en super helg alle sammen og kos dere massevis <3

 

#gave #helg #bursdag #konkurranse #familie #pappa #pappablogg #smil #lykke

Vær et JA menneske! 

Hei alle sammen. Håper dere alle har en herlig uke med fremgang og hygge. Her går uken i ett. Jobb og klargjøring av leiligheten vår. Jeg og gutta mine kastet oss rundt og satt i gang hele prosessen for å selge leiligheten så vi fikk på plass bilder, takst og alt det praktiske forrige uke. Nå er det visning alt til helgen. Så utrolig spennende. Kryss gjerne fingrene for oss.

En egenskap jeg syns er så viktig er å være et JA menneske. Ha et positivt syn på det aller meste enten det er vær, vind, forhold, vennskap, jobb, økonomi eller små og store andre ting. Det er så viktig å ta livet og dagene med et smil uansett. Må le litt av meg selv. Jeg syns sommeren er så utrolig vakker her i Norge, men uansett hvor mye det har regnet eller hvor mye sol det har vært, så syns jeg alltid at vi har hatt nesten bare sol. Hehe er ikke få gangene jeg argumenterer for at vi har hatt det superværet selv om det sikkert har regnet mye. Jeg glemmer kanskje litt alle regnværsdager og ting som ikke går min vei her i livet. Eller kanskje det er for at jeg syns det er masse sjarm også med dårlige dager og motgangen man møter på sin vei. For hva er vel gøy med bare solskinnsdager. Man må ha en god blanding syns jeg, men såklart alltid kos med flest fine. 

Enten det gjelder vær eller personlig ting tror jeg egenskapen av å være et positivt ja menneske bringer veldig mye fint inn i eget og andres liv. Det er så herlig med ja mennesker. Hyggelige, glade personer som liker å smile, hjelpe andre, har et positivt syn på det aller meste her i livet. Jeg blir like fasinert hver gang jeg ser noen stråler eller ikke klarer å få gjort nok godt for andre. Jeg føler selv at jeg har litt igjen å gå der, men de inspirerer meg til å bli enda flinkere. Det viktigste er nok å ikke stresse så mye, men kose seg og ikke ta seg selv for høytidelig. Gi seg selv rom til å kunne danse i regnet, smile og være glad samt huske på hvor utrolig mye mer gøy det er å høre et ja fra en annen enn et nei. Man blir glad av ja enkelt og greit. Jeg mener absolutt ikke at man skal gå rundt å si ja til alt, for det er ikke det et ja menneske dreier seg om. Et ja menneske for meg dreier seg aller mest om å være positivt innstilt, smile og være hyggelig med mennesker man møter på sin vei.

Håper dere alle får en super onsdag med mye smil, latter og ja. Husk at å ha evnen til å danse når det regner istedenfor å tenke på at det regner gir enn selv masse glede <3 God klem til dere alle

#hverdag #vær #livet #smil #ja #menneske #glad #pappablogg #leilighet #pappa

Stolt pappa. 

Hei alle sammen. Håper dere alle har en super start på helgen. Fredag er alltid en veldig kos dag etter en uke med jobb. Følelsen av å ta helg er  jo så utrolig god. I går hadde jeg og minste gutten min en super dag. De er hos moren sin denne uken, så alle de øyeblikkene jeg kan få med de den uken de ikke er hos meg er så kjærkomne. Han hadde jobbskygging på skolen i går så han var med meg på jobb for første gang. Storebroren har også vært med alle gangene de 3 årene han har gått på ungdomsskolen. Alltid like stas. I går var det planlegging av kampanjer, møter og en hyggelig lunsj som sto på planen. Så utrolig gøy å se hvor nysgjerrige og engasjerte de er. 

Jeg har alltid involvert gutta i firmaet og hva jeg gjør. Fortalt om fremdrift, salg, markedsføring, resultater, nye kampanjer og omtaler. Tenker at jo mer man lærer om å drive et firma fra man er liten jo bedre er det. All læring i praksis er nyttig læring når de først har en pappa som driver eget. Skole er en ting, men å være involvert i daglig drift gir fort mange nyttige erfaringer til senere i livet. Begge gutta er så flinke syns jeg og det er ikke rent få ideene vi har kommet på i sammen. Sitte å være kreative og spille ball på nye kampanjer er så gøy. Marius sa det så godt i går. Vi er et så bra team pappa. Far og sønn topper alt. Jeg blir jo bare så glad, stolt og rørt i hjerte på en gang.

Dagen gikk så fort med masse smil og hygge så spiste vi på Olivia i Hegdehaugsveien. Pizza på minsten og en kyllingsalat på pappasen. Jeg har så tro på å involvere barna og gi de nyttig erfaring fra de er små. Ingen ting gleder meg mer enn å se de vokse opp til 2 flotte gutter som er smilende og engasjerte. Må smile når jeg skriver dette. For et par år siden når de skulle til moren snudde størsten seg idet jeg skulle sette meg i bilen og sa til meg. Pappa jeg syns det er så gøy og jeg er så stolt av deg for alt du får til. Må innrømme at sånne kommentarer setter seg i hjerte og huskes for alltid. Da føles det så utrolig riktig å la de ta del i jobben min.

Ha en fantastisk dag alle sammen. Lag noe godt til middag eller gå ut å spis noe godt. Lørdagen er til for å kose seg. Setter utrolig pris på alle de hyggelige tilbakemeldingene fra dere. TUSEN TAKK. Fantastisk fine er dere <3

#helg #personlig #pappablogg #pappa #jobb #smil

Glad i kroppen året rundt slår sommerkroppen! 

Hei alle sammen. Er det noe som er helt sikkert så er det at å være opplagt og i godt humør krever egenpleie, ta vare på seg selv og lade batteriene. Ikke så rent lite som kreves av oss alle. Vi proppes fulle av masse hysteri om sommerkroppen, hvordan vi skal se ut i det daglige og hvordan vi skal komme ditt, men mange glemmer en ting. Det viktigste er hvordan hver og en av oss har det og at de aktivitetene vi gjør får frem smilet og gjør oss glade. For hva betyr vel den såkalte sommerkroppen om man går rundt og er gretten eller misfornøyd med seg selv fordi man føler at man ikke ser bra nok ut? Ikke kan være med på det man syns er gøy fordi man skal være på en spesiell diett og ikke kan gjøre ting fordi treningen dagen etter blir ødelagt? Eller rett og slett syns aktiviteten er gørr kjedelig. Ikke noen ting spør du meg. Jeg heier på smil, glede og det som gjør hver en av oss lykkelige året rundt.

Glad i kroppen året rundt slår sommerkroppen, finne den livsstilen som passer hver en av oss og holde den året rundt. Jeg tror også livsglede slår hysteri hver eneste gang og det skapes gjennom å gjøre individuelle aktiviteter. Gjøre de aktivitetene man selv liker og syns er gøy enten det er mye eller bare litt. Uansett mengde så skaper man glede og overskudd. Det er ingen tvil om at en sunn livsstil er bra for både kropp og sjel, men jeg mener helt klart at det fint lar seg kombineres med å gjøre de aktivitetene man liker. En ting mange glemmer er at man faktisk skal nyte livet, leve og ha det gøy den tiden vi er her. Noen elsker å trene mye og noen mindre. Mengden er ikke så viktig det viktigste er at alle gjør de aktivitetene de liker og får glede av å gjøre. Det får virkelig frem overskudd og smilet. Og vil vi alle se like ut da?

Jeg skal ikke gå inn på treningsmengder eller kosthold nå. Det blir for mye, individuelt og for mange meninger om hva som er det rette. Men jeg tror på alt med måte. Prøve å være stort sett sunn, men gi seg selv nok slakk til å føle at man lever og har det godt oppi det hele. Alle må nesten finne den modellen som gjør seg selv lykkelig.

Personlig er jeg opptatt av en sunn livsstil i hverdagen med god sunn mat og prøver å være aktiv ute 3-5 dager + trene vekter på Sats noen ganger i uken, men det er fordi jeg digger det og det gir meg masse energi. Det har alltid vært min greie fra jeg var liten. Har alltid elsket å trene og holde meg i form, men når helgen kommer slår livsnyteren inn og jeg koser meg og nyter både sunne og usunne fristelser.

Overskudd gir glede og smil i livet. Så mitt tips er å finne aktiviteter som man virkelig liker. Aktiviteter som ikke bare gjør godt for kroppen, men også gir mental stimulanse. Jeg har funnet min perfekte løype i skogen som jeg digger, den er jeg i uansett om det er sol, regn, snø, +26 eller -10. Gå eller løpe, mens man tenker, er kreativ og lader batteriene. 

Dagens 10 tips.

 1. Gå en hurtig tur der du syns det er vakkert enten i skogen, gjennom byen, langs elven, på fjellet eller et sted som gir deg en god følelse. 30 min er perfekt, trenger ikke mer.
 2. Sykle en fin tur er alltid kos.
 3. Yoga er supert både for kropp og sjel.
 4. Styrke på helsestudio.
 5. Løpe en rolig tur rundt et vann i skogen.
 6. Drive med en idrett uansett type.
 7. Svømme om sommeren er perfekt.
 8. Sirkeltrening på en gressplen.
 9. Klatring og ekstremsport for de som liker det.
 10. Bare vanlige basis styrkeøvelser hjemme i stuen, danse rundt mens man synger, få litt ekstra fart på støvsugeren eller sengeaktiviteter.

Jeg elsker følelsen man får etter å ha vært aktiv. Den gir meg virkelig masse glede og smilet sitter løst. Følelsen av overskudd og mer energi er premien for å være aktiv. Har man gjort en aktivitet man liker i tillegg smiler man stort til seg selv i speilet etterpå og ja godtfolk, det er lov å være fornøyd og klappe seg selv på skulderen. Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg. Nyt den og kos dere masse <3

#personlig #trening #smil #livsstil #glede

Jeg gir bort en Louis Vuitton bag til kr 9800,- 

Hei hei alle sammen. Håper dere alle har hatt en super pinsehelg og kost dere massevis. Jeg har hatt en herlig helg i Oslo med både hygge og jobb. På lørdag bestemte jeg meg for å gi bort en hyggelig sommergave i tillegg til hotellweekenden på Vestlia som jeg trekker nå i morgen 7. juni. Om ikke mange ukene setter sommerferien inn med hyggelige turer både til innland og utland. Jeg tenkte at hva passer vel bedre da enn å gi bort en Louis Vuitton bag? Så kan den heldige som får den pakke og ta med seg tingene sine i den kuleste bagen på ferie. Jeg trekker en heldig som vinner bagen torsdag 22. Juni. Vil du bli den heldige som får Louis Vuitton bagen til kr 9800,-? Lik gjerne siden min Smil med meg HER og lese mer om hvordan Louis Vuitton bagen kan bli din på firmasiden min HER.

Gleder meg alt massevis til å gi bort bagen og gjøre en heldig vinner glad og fornøyd til ferien. Ha en super dag alle sammen og masse lykke til i trekkningen <3 

#gave #konkuranse #smil #personlig #lykke #ferie 

 

Ut på nye evnetyr! 

Hei alle fine. Håper dere alle har en herlig start på fredagen. En liten arbeidsdag nå så er det langhelg og hygge. Beste dagene jeg vet om er de jeg står opp tidlig. Ta på meg en trøye, behagelig bukse og lå håret være bustete og sette i gang. Jeg syns ofte de timene før verden setter i gang for fult er så fine. Jeg kan ofte sette i gang halv seks seks og timene bare flyr. Så er det å vekke barna halv åtte til frokost, lage matpakker og ønske de en fin dag på skolen. Føler meg så utrolig privilegert som kan gi de en god klem, ønske de en fin dag på skolen og lage felles middag til oss hver dag etter de er hjemme. Legger alltid møter til midten av dagen de ukene jeg har barna og ukene uten barn kan det være møter anytime.

Det skjer så mye spennende i livet om dagen. Jobben går veldig bra og jeg digger å lage nye kampanjer. Beste jeg vet om er å være kreativ og gå nye veier. Selv om jeg alltid holder på det som fungerer. Never change a winning team er det mye rett i, men alltid smart å være åpen for å forbedre så man kan bli enda bedre.

På privaten har vi startet noe annet veldig spennende nå. Vi har startet å se etter et nytt hjem. Vi syns det er så spennende og gøy alle 3. Vi har bodd her i 9 år nå og det har vært helt fantastisk fint. Vi bor like ved barneskolen, idrettsanlegget, nå ungdomskolen og moren, men nå er størsten ferdig på ungdomsskolen og vi har alle 3 lyst til å gjøre noe nytt og spennende. Tidene forandrer seg og vi har alltid søkt det som er best for oss alle 3. Her hjemme har vi alltid hatt en regel som går over alt. Om vi gjør noe eller skal noe så skal vi ønske det alle 3. Vi har alltid hatt familieråd fra de var små der de fikk være med å bestemme hva vi skal gjøre. Enten det var hvor vi skulle på ferie, hva vi skulle finne på, hva vi skulle spise, hvilken film vi skulle se og hvilke aktiviteter vi skulle gjøre. Når sant skal sies så har de alltid vært smilende og positive så denne måten har fungert utmerket for oss. Alle har fått bestemme, alle har fått viljen sin og alle har like lyst til det vi skal. Samme har det vært når vi er på et stedet eller aktivitet. Vil en hjem drar vi. Vi skal aldri gjøre noe vi ikke vil alle 3, vi skal ha det gøy. Hehe vi er 3 glade gutter så vi gir oss jo aldri før vi er helt ferdige alle 3. For oss har dette fungert helt utmerket. Jeg har alltid vært opptatt av at de skal bli selvstendige og være med på å ta egne valg. De har alltid fått være med å bestemme.

Jeg er så glad for måten vi har det på og at vi er så like. Nå leter vi etter vårt nye hjem og vi er helt samstemte. I går var vi på vår første visning på St Haugen og flere blir det fremover rundt i Oslo inntil vi finner det stedet vi alle 3 føler blir perfekt for oss og det livet som venter nå i ungdommen til gutta og mitt voksne liv med barn som har mindre tid til meg hehe. Det blir litt nærmere sentrum, balkong til solen går ned, fin utsikt og parkering. Helt hvor det blir vet vi ikke enda, men det må føles rett. Vi gleder oss veldig til å legge ut på nye eventyr.

Ha en fantastisk helg alle sammen og nyt alle livets små og stor herlige øyeblikk. Vi skaper de alle selv. Stort smil og en god klem fra meg til dere alle sammen <3

#helg #familie #pappablogg #barn #lykke #smil #pappa #nyeeventyr

Jeg føler jeg lever et dobbeltliv! 

Hei alle sammen. For en fantastisk sommerhelg vi har hatt. Denne helgen har vært fylt av festligheter og hygge for meg. Det har blitt både kalde pils i solen, god mat, bystranden på Sørenga som var fylt til randen, et par turer på byen, litt trening, jobbing og masse hygge. Håper dere alle har kost dere massevis også.

Det slår meg hver eneste uke at jeg lever et dobbeltliv. Den ene uken er jeg familiepappa og alt det hyggelige det fører med seg og den neste uken er jeg singel ungkar og ingen barn i heimen. Det er sikkert mange av dere som kjenner dere igjen i den følelsen av å leve ganske forskjellige liv den uken med barn og den uken uten. Jeg er nå av den oppfattingen at man må alltid gjøre det beste ut av alt her i livet. Alle som har barn er helt sikkert enige i at når man først får barn ønsker man å ha de boende hos seg og se dem hver dag. Når da situasjonen blir sånn at det ikke er mulig lenger etter et brudd, må man nesten snu hjernen. Gjøre det beste ut av begge ukene både den med og uten barn. For er det noe barna vil så er det at mamma og pappa skal være lykkelige. Jeg kjenner selv på følelsen av å nesten kan ha dårlig samvittighet for å ha det gøy og kose meg den uken jeg ikke har barna boende her, men jeg vet at de vil jeg skal være happy så jeg har blitt flink til å nyte livet begge ukene. I dag kommer de hjem igjen og følelsen av å bli hel igjen gjør meg så glad. Elsker å stelle og fikse så de har det best mulig her hjemme. Er vel sånn det er for oss foreldre at vi ikke kan få gjort nok godt for barna våre. Vi skal helst være superforeldre og gjøre de mest mulig glade, fornøyde, trygge og elsket. 

Jeg må nesten fortelle en liten historie fra minste gutten min akkurat hadde startet på skolen. Vi hadde foreldresamtale med læreren og fikk mye skryt av Marius. Han er en skikkelig godgutt. Så fortalte læreren at det var en gutt som var så lei seg for foreldrene hadde gått fra hverandre. Han var utrøstelig og ville ikke prate med noen. Så hadde Marius sett at han var lei seg og ville snakke med han om det. Marius holdt rundt han og fortalte at foreldrene hans også var skilt, men at det gikk så fint. Det var ikke noe å være lei seg for, for han måtte se alle de fine tingene han fikk i tillegg nå. Han fikk 2 juleaftener, dobbelt med bursdager og gaver, 2 rom, dobbelt med ferier og masse gøye ting å gjøre. Gutten hadde nikket med å vært veldig enig. De hang sammen, lekte og etter den dagen var han happy igjen.

Og sånn skal vel vi foreldre føle det også. Når først situasjonen er sånn har man lov til å nyte og kose seg masse både ukene med og uten barn. Nyte dobbeltlivet og alt det gøy man kan finne på. Savn og litt dårlig samvittighet er helt naturlig for de fleste, men det er lov å si som Ole Brum. Ja takk begge deler, smile og ha det fin fint. For livet er til for å kose seg. Jeg er så opptatt av å snu det negative til noe positivet og det føler jeg er en veldig god leveregel. Man kommer så mye lengre med et smil og en positiv holdning til det aller meste her i livet. Jeg ønsker dere alle en super uke <3

#pappa #pappablogg #dobbeltliv #familie #fest #hygge #lykke

Jeg gir bort en weekend på Vestlia Resort til kr 7000. Vil du vinne den? 

Hei alle dere fine. I dag skal jeg gjøre noe gøy igjen. Jeg bare digger å gi bort disse gavene. Utrolig artig å se den fantastiske responsen dere gir. Finnes jo ikke noe mer gøy enn å se fine smil og gjøre andre happy. Jeg er så glad i opplevelser, hygge, lage magiske øyeblikk og skape gode minner man kan kose seg med lenge etterpå. Hva passer vel bedre da enn en herlig weekend med kos, spa, god mat og hygge. Jeg var så heldig å få spille i en tv reklame på Geilo så jeg bodde på Vestlia Resort i suite noen dager. Stedet er bare så utrolig fint og jeg koste meg massevis der. 

Det som er så fint med Vestlia Resort er at det er like kos sommer som vinter. De har spa, badeland, bowling, golf, klatrepark, fantastiske naturopplevelser, skianlegg om vinteren og masse andre hyggelige ting man kan gjøre. Den følelsen av å gå en fjelltur, kose seg og komme tilbake på et hotell der alt ligger til rette for en nydelig kveld er jo bare helt fantastisk. Kose seg i en suite, gå ned i spaet, bade, smile, slappe av og drikke litt bobler er magisk. Finnes ikke så mye som er bedre enn det eller hva dere? Jeg bare elsker å bo på hotell, helt klart min greie. Jeg og barna mine pleier å kalle det vår type hytte hehehe. Helt perfekt å komme til alt klart i en ellers så hektisk hverdag. Bare slappe av, nyte, senke skuldrene og lade bateriene.

Så hvem skal jeg sende på en hotellweekend for 2 ink. Frokost, middag og gratis inngang i spaet?

Verdien på denne weekenden er på kr 7000,- så det er bare å glede seg for den heldige som vinner. Se Hvordan du kan vinne HER. Jeg blir veldig glad for alle som liker siden min HER. Vil du lese mer om Vestlia Resort se HER.

Ønsker dere alle en fantastisk helg med mye smil og hygge <3 

#gave #konkurranse #vestliaresort #lykke #smil

En happy vinner! Skal jeg gi bort enda en Louis Vuitton veske i juni? 

Hei alle sammen. Tusen takk for varme tilbakemeldinger, dere er en herlig bukett med fine skjønninger <3 Gårsdagens innlegg var min måte å si at jeg absolutt ikke bare lever på et smil uansett hva som skjer og at denne bloggen også vil inneholde alvorlige hendelser. Jeg blir selvfølgelige preget av alle ytre triste faktorer som alle andre. Det jeg ønsker å formidle i det daglige på denne bloggen er viktigheten av å nyte alle de små fine tingene, smile, være glad, leve i nuet og være positiv for man vet aldri hva som skjer rundt neste sving. Dog må man i situasjoner som mandagens hendelse trykke på pause og vise respekt, kjærlighet og medmenneskelighet.

På søndag trakk jeg den heldige som fikk Louis Vuitton vesken denne gangen. Det ble Madeleine Settem som bor i Lommedalen. Vi avtalte å møtes på Tjuvholmen for å ta et bilde av den happy vinneren. Hun tok seg en pause i forberedelsene til eksamen og kjørte inn sammen med en venninne. Veldig hyggelig og gøy å se hvor glad hun ble. Alltid like stas å gi bort disse fine gavene.

Vil dere at jeg skal gi bort enda en Louis Vuitton veske nå i Juni?

Legger ved litt bilder av heldige vinnere av gaver jeg har girt bort. For noen morsomme øyeblikk. Må jo bare smile, så gøy. Nyt fridagen så godt dere kan alle sammen. Sommeren er her med masse sol og hygge. God klem fra meg til dere alle <3

 

#sol #gave #konkurranse #livet #personlig #jobb

Noen ganger blir det feil å ikke si noe! 

Hei kjære venner. I går overleverte jeg Louis Vuitton vesken til den heldige og tok bilde av henne med gaven. Solen skinte og jeg hadde tenkt til å poste bilde så dere alle fikk se. Det ble bare feil dag og jeg føler det blir feil i dag også så den posten kommer i morgen. Det føltes bare så galt å gjøre det i respekt for alle som gikk bort og deres pårørende i Manchester.

Ja dette skal være en smilende blogg, men som jeg skrev i første innlegg blir det også poster om tøffe tak. I går lurte jeg på om jeg kunne skrive om noe så fryktelig, men det føles enda mer feil å tie, ikke si noe og late som alt bare er bra. For ja, noen ganger blir det feil å smile, feil å ikke vise respekt og feil å ikke gråte med. I går var en av de dagene jeg rett og slett var uvel og trist i hjerte mitt over hvor grusom verden kan være. Det føles like fortvilende i dag når man ser bilde og navnene på ofrene. Unge barn som hadde hele livet foran seg. At noen virkelig kan ramme de minste og mest uskyldige, gå etter barna på en så grusom og barbarisk måte. Jeg har ikke ord! Jeg leste som sikkert alle dere andre alt i media rundt terroren i Manchester. Om livredde barn som flyktet og foreldre som desperat lette etter barna sine som de ikke fikk tak i på mobilene. Jeg gråt mens jeg leste og så bildene og jeg gåter nå mens jeg skriver dette. Som menneske gjør det fryktelig vondt at noe sånt kan skje. Som foreldre kan man ikke la være å tenke på hva om det var mine barn, hva om det var jeg som desperat lette etter mine time etter time og det hjerteskjærende utfallet. Jeg ville elles skrevet om hvordan man skal reise seg, krige og ikke la seg knekke, men det blir usagt i denne sammenhengen. For når barn blir drept på denne måten blir alt positivt feil uansett. De kan ikke erstattes.

På kvelden dro jeg ned til havet. Finner sånn ro der enten jeg er lei meg eller glad. Det var den perfekte sommerkvelden og det slo meg. Hvordan kan verden være så fantastisk vakker som i går og samtidig ønsker grupper av mennesker å gjøre den så fryktelig ond. Jeg forstår det virkelig ikke!

Til minne om alle som gikk bort i Manchester Arena. Hvil i fred.

Vær takknemlig for akkurat den du er! 

Hei alle sammen. Håper dere alle har en super start på helgen og koser dere masse. Et ord og en følelse jeg kjenner på så ofte jeg kan er takknemlighet. Viktigheten av å være takknemlig for det man har og den man er. Jeg syns følelsen av å våkne om morningen og kjenne på at man er takknemlig for det livet man lever føles så utrolig godt.

Vi lever i et samfunn i dag der vi hele tiden blir utsatt for press om at vi skal se sånn og sånn ut, tjene så og så mye penger, være så perfekt som mulig og være så vellykket. Jeg tror den beste gaven man kan gi seg selv er å være takknemlig for at man er akkurat den man er med sine mangler, svaketer, styrker og positive sider. Vi er alle perfekte akkurat som vi er. Det er viktig å ha drømmer, gøy å ha mål å strekke seg etter, men jeg tror dette må være helt individuelt for vi kan ikke alle være like og ikke ha de samme målene. Alle sine mål eller ønsker for livet er like fine og viktige. Det å utsette seg selv for daglig press, skuffelser over ting man ikke når eller får til fører ikke så mye godt med seg. Jeg tror vi alle må senke skuldrene litt og være takknemlige for akkurat her og nå. Smile når vi ser oss selv i speilet, like det vi gjør, være takknemlige for den jobben vi har, for den tiden man har fått og har med de man er glad i, for de vennene man har om det er 1 eller 50, for at vi bor i verdens fineste land. Være takknemlige for at vi har tak over hodet, mat på bordet, fantastisk helsevesen og frisk luft. At barna våre går på fine skoler og vi har naturen rett utenfor døren. I det store perspektivet er det så lett å gå seg vill i jakten på å være perfekt at man glemmer de små viktige tingene i livet som mange av oss tar som en selvfølge. 

De tingene som faktisk betyr aller mest uansett hvilket press vi legger på oss selv om å bli enda bedre i jakten på en tegnet lykke i mediabildet og på sosiale medier. Som jeg har skrevet så heier jeg på å gå for drømmene sine, men ikke om man må ofre den daglige lykken og blir utafor av presset. For følelsen av å la seg selv kjenne på takknemlighet og være fornøyd med akkurat den man er må man aldri glemme eller la noen ta ifra seg. Følelsen av å sette seg nede ved havet, foran peisen eller i armkroken til en man er glad i å la den gode følelsen av takknemlighet for det man har og den man er, er fantastisk. Jeg vet at livet går opp og ned. Det gjør det for oss alle. Men jeg prøver å stoppe opp og nyte bare det at jeg faktisk lever. Det høres kanskje ut som en klisje, men det er en deilig klisje som føles godt og fyller meg med takknemlighet. Jeg får være her å se barna mine vokse opp, gi de et så godt liv som mulig, jobbe, ha det gøy, ta vare på de jeg er glad i og smile i speilet når jeg legger meg for at jeg faktisk kjenner meg veldig takknemlig. Jeg elsker den følelsen og skal ta godt vare på den for alltid.

Jeg ønsker dere alle en fin fin helg. Nyt alle de små fine tingene som man kanskje tar for gitt. Vær strålende fornøyd med at du er akkurat den du er. Takknemlighet er så utrolig viktig <3

#personlig #takknemlig #pappa #pappablogg #lykke #smil #helg

Jeg gir bort denne Louis Vuitton vesken! 

Hei kjære venner og skjønninger. Håper dere alle hadde en fin fin 17. mai feiring med masse kos og hygge.

Nå er det bare noen dager til jeg gir bort den neste Louis Vuitton vesken til kr 9150,-! Jeg trekker den heldige som får vesken nå til søndag 21.5. For de av dere som vil se hvordan vesken kan bli akkurat DIN kan dere ta en titt på firmasiden min her. Lik gjerne siden min Petter Syversen ? Smil med meg her, da får dere meg til å smile. Jeg krysser fingrene for dere alle sammen. Gleder meg massevis til å overlevere vesken til den heldige.

For å røpe en liten hemmelighet for dere alt nå. For de av dere som ikke vinner kommer det en ny gave alt til neste uke. Det blir en spa weekend i suite ink frokost og middag for to pers med en verdi på kr 7000,-. Håper gaven frister til enda mer smil og hygge. Info om hvor med masse fine bilder kommer til uken.
 

Jeg ønsker dere alle en fantastisk dag og masse lykke til i trekkingen til søndag.

Stort SMIL fra meg til dere alle <3

#persoling #gave #konkurranse #lykke #jobb #smil

Eneste jeg ønsker meg er nok en smilende og fredfull 17. mai! 

Hei alle venner og godtfolk. I morgen er det 17. mai og jeg gelder meg som et lite barn i en alder av 42. Måtte teste antrekket alt idag hehe. Må jo bare smile for siden jeg var liten har jeg elsket 17. mai. Jeg dro bestemoren min med meg for å gå etter alle musikkorpsene som øvde i nabolaget fra jeg kunne gå og gledet meg i ukesvis til den store dagen. 17. mai har alltid gitt meg samme gleder meg i magen følelsen som å våkne på juleaften og glede seg til pakkene. Være i byen å kose seg, spise så masse is og pølser man klarer, se på musikkorpsene på Karl Johans Gate og se Kongefamilien vinke til alle barna fra slottet. Det er Norges nasjonaldag der vi feirer landet vårt som vi alle er så glade i og stolt av.

Alle som bor i Norge har et spesielt forhold til 17. mai med masse gode minner og hyggelige opplevelser fra man var liten til nå og sånn er mitt eneste ønske at det skal fortsette å være. At 17. mai for alltid vil være en fredelig dag der vi alle hygger oss sammen. At alle barn som vokser opp skal få oppleve de samme gledene som vi har fått oppleve igjennom livet. For 17. mai er Norges og barnas dag der de skal få kose seg og nyte samholdet blant oss alle. I 2017 lever vi i det jeg vil kalle et moderne samfunn der noen familier holder sammen, andre har gått vær til sitt, noen er nye i Norge og noen har kanskje ikke familie. Uansett livssituasjon håper jeg 17. mai er en dag der alle kan snakke godt sammen, møtes og hygge seg på tvers av livssituasjon og nasjonalitet. At foreldre er måteholdne med alkohol og setter barna først. At alle bidrar til at de minste som vokser opp får en så fin dag som mulig og legger seg med søte små smil når kvelden kommer. 

Jeg gleder meg masse til å vekke gutta mine til is på sengen i morgen før det blir en god frokost hjemme. Så går turen ned til byen for å se på toget og den herlige byen vår kledd i rødt, hvitt og blått. Når vi har sett litt på toget, spist noen is og noen pølser til går turen opp til fantastiske Anne K som holder åpent hus like ved Slottsparken for inviterte venner, familie og bekjente. Hun steller i stand det største koldtbordet med alt man kan drømme om av god mat og kaker. Er over 100 stykker innom å spiser og koser seg der i løpet av dagen så snakk om dame med stort hjerte og et herlig smil som samler alle hun kjenner rundt seg til hygge. En fantastisk fin og snill tradisjon. Er så glad for at vi blir invitert ditt. For en dame.

Jeg ønsker dere alle en herlig 17. mai feiring med alle deres kjære. Ta god vare på hverandre, spis masse is, pølser og kos dere masse. Gratulerer så mye med dagen til det vakre landet vårt. Jeg føler meg som verdens heldigste som får leve og bo i Norge <3

#personlig #17mai #pappa #pappablogg #familie #is #lykke #fred

Mitt møte med Idar Vollvik endret alt!

Hei alle dere herlige gode som liker å smile. Håper dere alle har en fantastisk helg med masse kos og hygge. Helgene er til for å kose seg litt ekstra, finne på masse gøy, slappe av og lade batteriene.

Er det noe som er viktig her i livet og kanskje mitt beste tips, så er det å være hyggelig med alle man møter på sin vei. Jeg er nok hyggelig av natur, liker å smile til folk jeg møter, holder oppe eller åpner alltid døren for folk, trykker på parkometeret for neste mann når noen står bak, er det noen som mister noe hjelper jeg alltid til å ta det opp osv. Det koster så lite og gir så mye smil og små gleder i hverdagen. Jeg gir gjerne en klem både til kvinner og menn når jeg møter nye folk istedenfor å håndhilse når det passer seg. Blir jo så klart mest håndhilsning i business hehe, men gjerne en kombinasjon. Jeg tror virkelig på det at om man bare tørr og tar seg tid til å være hyggelig med alle på sin vei så gjør man litt for at andre skal få en litt bedre dag og de husker deg som en hyggelig person.

For er det noe som er helt sikkert er at verden er liten og smilet er ditt viktigste visittkort. Plutselig enten det er jobb, skole eller privat så møter man den samme personen igjen. I det jobbintervjuet, når man skal forhandle om den store kontrakten, når man trenger en liten hånd for å åpne en dør eller i andre sammenhenger. Da er det alltid veldig positivt å bli husket som den hyggelige personen som smiler, er imøtekommende og hjelpsom. Er man blitt oppfattet som det motsatte forstår dere sikkert hvor det bærer. Mener ikke at man skal være tilgjort, men være seg selv på en smilende hyggelig måte.

Jeg har en liten historie som endret alt for meg. For 8-9 år siden møtte jeg tilfeldig Idar Vollvik. Idar er en smilende og utrolig imøtekommende mann så vi ble pratende litt og hadde en veldig hyggelig tone. Ca ett år etter hadde jeg fått på plass et nytt firma og lagd et stort fordelsprogram innen shopping, skjønnhet og livsstil. Vi møttes tilfeldig igjen og jeg fortalte om konseptet mitt. Idar tente på ideen og lagde et eget mobil abonnement til dette programmet. Etter det ble jeg inviterte på en rekke hyggelige eventer. Jeg jobbet på for å få bankene til å tenne på ideen om å lage et kredittkort til programmet. DNB, SEB og flere syns konseptet var veldig bra, men kostnaden høy for å sette det til livs så de turte ikke gå for det. De sa alle at de kun gikk for store selskaper som hadde en medlemsmasse på over 30.000 personer. Der sto jeg Petter Syversen alene med et konsept og noen hundre kunder som hadde bestilt. Ingen enkeltpersoner kunne ha et eget kredittkortselskap var beskjeden. Jeg luftet ideen for Idar som jeg nå hadde fått en veldig hyggelig tone med. Han trykket på noen knapper i yA Bank som han i sin tid var med på å starte så jeg fikk møte med ledelsen der. De tente på ideen og turte å ta sjansen på investeringen og meg. Resten er historie, nå er selskapet mitt et av de største programmene i banken og det hele startet med et hyggelig smil og et hei til Idar. Jeg har nevnt det for han flere ganger at jeg er super takknemlig for at han åpnet døren for meg og ga meg sjansen til å skape drømmejobben min som jeg har i dag. Ringte Idar i går for å høre om det var greit at jeg skrev en liten historie om han og han bare lo og smilte som vanlig og sa så klart. Herlig mann.

Så godfolk. Det å smile og være hyggelig kommer det alltid noe godt ut av. Ikke bare for den gleden det gir der og da, men også for de mulighetene det lille smilet og det hyggelige heiet kan åpne. Et smil kan faktisk være hele forskjellen.

Ha en fantastisk søndag alle sammen <3

#personlig #jobb #smil #muligheter #hyggelig

Skal man være en ting. Vær ekte! 

Hei kjære godtfolk. Nok en gang blir jeg satt ut av responsen, dere er virkelig fantastiske. Tusen hjertelig takk. Gleder meg alt nå til å gi bort Louis Vuitton vesken søndag 21. Mai.

Vet dere hva som gjør meg glad langt inn i hjertet? Jo det er de personene som det bare lyser glede av, som smiler til deg når du ser på dem, de som er gode uten å trenge å prøve og være det, man bare merker det i øynene og rundt dem, de som tør å være seg selv 100%. Jeg liker å kalle de tvers i gjennom ekte. De personene man alltid vet hvor man har på godt og vondt. De personene man vet at man får sannheten av uansett om sannheten gleder eller smerter. For sannheten er noe a det mest dyrbare vi har. Misbruker man den kan den ødelegge alt, men pleier man sannheten godt er den med på å bygge en borg som tåler det meste.

I nesten alle sammenhenger blir jeg trukket mot det smilende, gode og ærlige. Ikke nødvendigvis de personene som gjør så mye ut av seg, men de personene som du bare merker er ekte. De som kanskje ikke alltid roper høyest, men når de sier noe så er det med godhet, glede, smil og du vet du får fakta. Jeg heier på de som å tørr være seg selv, tørr å stå opp for det de tror på, men også si det de føler, være den de er og ikke pakke det inn. Tørre å ikke bry seg så mye om hva alle andre tenker, men smile og være glad for den man er. Når alt kommer til alt kan man ikke bli likt av alle og det skal man ikke ta så tungt eller bry seg så mye om heller. Mye viktigere er det å hygge seg med de man blir likt av og smile av med tanken på de som syns man er en bra person. Fokuset må være glede. Jeg digger det ekte og gode. Jeg er ingen fan av spill enten det er i vennskap, kjærligheten eller business. Jeg liker den ekte sannheten. Jeg liker ekte mennesker som serverer det som det er. Noen ganger gir kanskje ikke sannheten det svaret man vil ha, men da er det enklere å ta et nei og et nei er helt fair. Andre ganger gir sannheten bare smil, glede og akkurat de svarene vi vil ha. Det viktigste uansett svar er den ekte sannheten. Det kanskje mest fantastiske med de som er gjennomgående ekte er at de er hel ved i alle sammenhenger. De baksnakker ikke, de finner seg ikke i mobbing, de tar seg av de som står utenfor, de viser alltid hvor glad de er i sine kjære, de gjør at alle føler seg velkommen og tatt vare på.

Jeg heier på det å være ekte, vise hvem man virkelig er. Jeg heier på alle de ekte som aksepterer andre for den de er uten nødvendigvis være enige med dem. Alle kan aldri være enige om alt, men vi kan alle lære oss å akseptere at vi er forskjellige. Alle må få lov å ha sine egne meninger, sin egen tro, den legningen man har og lov til å være den man vil. For meg er det ekte.

Jeg ønsker dere alle en fantastisk dag. Ta livet med et stort smil <3

#personlig #ekte #mennesker #sannheten #ærlig

Jeg gir bort enda en Louis Vuitton veske.


 

Hei kjære venner og skjønninger. Håper dere alle har en smilende start på uken med jobb, familie, venner, trening og alt som hører med. Jeg digger jobben min og syns den responsen jeg fikk av dere på Louis Vuitton kampanjen jeg kjørte for firmaet mitt var helt fantastisk. Denne bloggen skal handle om smil, positivitet, gleder og litt business, så da var det ekstra gøy når noe jeg har jobbet så hardt for i mange år får så mange hyggelige tilbakemeldinger fra dere. TUSEN TAKK? Må innrømme at jeg ble både satt ut og veldig takknemlig. Jeg spurte jo om dere ville jeg skulle gi bort enda en Louis Vuitton veske og det var ikke så rent få av dere som ville, så jeg bestemte meg for å gi bort en til. I går dro jeg til byen for å kjøpte inn en ny veske til kr 9150,- og tok et sommerbilde ved fontenen i Oslo. For en fin dag på jobb med sol, sommerstemning og en ny gave jeg gir bort. Må jo bare smile av sånne dager. For de av dere som vil bli den heldige lik veldig gjerne Petter Syversen - Smil med meg på Facebook her og se hvordan vesken kan bli DIN på firmasiden min her. Jeg trekker en vinner av den nye Louis Vuitton vesken søndag 21. mai. Tusen takk for at dere følger og er så herlige.

Det er så viktig å spre masse smil og glede. Det gjør dagene så hyggelige for alle man møter på sin vei. Håper dere alle får en fantastisk smilende dag <3

#smil #personlig #gave #konkurranse #business #lykke

Det er så utrolig mye gøy man kan gjøre!

Hei godtfolk. For en fantastisk helg vi har. Sommer og sol er bare helt magisk kos. Jeg er så glad i å finne på masse gøy uansett vær, men det er ikke til å stikke under en stol at dager som i går, når alle er ute å koser seg skaper et pulserende og veldig hyggelig bybilde. Noe av det morsomste jeg vet er å oppdage og nyte alt det egen by har å by på. Det er uante muligheter til å finne på masse gøy uansett hvilken by i Norge man bor i. I går ble det en superkos sykkeltur ned Alnaleven som fremstår som en liten urørt perle midt i Oslo. Vi tok turen over Vålerenga der gatene var fylt opp av smilende folk som koste seg på markedsdager. Videre gikk turen ned over Grønland og ut til den nye bystrand på Sørenga. Jeg bare digger det stedet der. Må utom der året rundt for å kikke. Når sommeren kommer og bryggene er fylt opp med sommerglade mennesker må man jo bare smile. Er så utrolig gøy med den nye bydelen som vokser frem i Oslo. Jeg syns det er så kos å spise på restaurantene på Sørenga eller slappe av på stranden der med medbrakte godsaker i baggen. Fantastisk god atmosfære med folk som ler, smiler, bader og hygger seg. 

Så gikk turen videre langs havnen over Operaen, ut over Vippetangen, over Rådhusplassen, Aker Brygge og Tjuvholmen. Hvor enn vi syklet var det fylt opp med folk som smilte og koste seg masse. Brukte alle de fine plassene og restaurantene vi er så heldige å ha. Vi hadde tenkt til å sitte ute i solen å spise, men det var jo stapp fult over alt og vi var sultne NÅ etter turen hehe... så det ble pizza inne på oss. Var faktisk så varmt i går at det var deilig med litt skygge også, da er det virkelig sommer. Jeg blir så glad når jeg ser rundt meg på dager som i går hvor mange som er flinke til å nyte livet og kose seg masse. Byen pulserte virkelig. Jeg får bare ikke nok av sånne dager og kan nesten ikke vente med å komme meg av ut på nye morsomme sprell. Jeg syns det er noe av det viktigste av alt er det å finne på hyggelige ting. Være flink til å kose seg massevis og skape herlige gode minner sammen og alene. Når største gutten min i går før han la seg sa, pappa det var så utrolig hyggelig på tur i dag, det må vi gjøre snart igjen. Da var virkelig dagen min helt komplett og jeg la meg med et stort smil.

Dagens 10 tips

 1. Dra på hyggelige turer i egen by.
 2. Pakk en liten sekk eller bag og ta med litt godsaker + pledd.
 3. Test ut de hyggelige sykkelrutene. I Oslo for eksempel ned Alnaelven eller ned Akerselven. De havner begge ut i et pulserende bybilde med restauranter kos og hygge.
 4. Picknick på stranden eller i en av de hyggelige parkene vi har.
 5. Kino, konserter eller teater er alltid kos året rundt.
 6. Dra inn i marka og hygge seg ved et av de fine vannene vi har.
 7. Restauranter med kos og hygge er alltid like stas.
 8. Dra ut på de herlige små øyene som ligger en liten båttur fra kaien.
 9. Cafe/Pub runder er alltid gøy for den feststemte. Vi har så mange forskjellige steder å teste ut.
 10. Dra på båttur og kose seg på fjorden.

Det er virkelig uante muligheter med masse gøy man kan gjøre. Det viktigste er ikke hva man gjør, men at man gjør noe man syns er gøy som gir masse positiv glede, smil og hygge. Håper dere alle har en like super helg som meg. I dag blir det ut på nye utflukter på oss. Ha en fantastisk søndag alle sammen.

Stort smil fra meg til dere alle sammen <3

#familie #personlig #pappa #oslo #tur #lørdag #restaurant #pappablogg #livet #smil

Det vakreste som fins! 

Hei hei alle dere skjønne som er så utrolig hyggelige mot meg.  Jeg tenkte jeg skulle spre litt smil og glede på denne bloggen, men dere sprer like mye smil og glede tilbake. Jeg går virkelig å smiler om dagen og får masse positiv energi av dere alle sammen. Dere er herlige. Tusen hjertelig takk.

Helgen er her og jeg koser meg masse. Denne uken er barna hos meg og det føles så fantastisk. Til alle dere som ikke har barn, sorry denne posten blir litt øm og til alle dere som har barn så kjenner dere dere nok veldig godt igjen. Jeg bare digger å være pappa. Hva føles vel bedre enn når barna kommer løpende mot deg, kaster seg rundt halsen på deg, klemmer og susser på deg når de er små, eller kommer å gir  deg en stor klem når de har blitt store. Den følelsen slår virkelig alt. 

Man føler seg på en måte halv uten og fantastisk hel igjen når barna er rundt seg. Jeg har virkelig elsket å være pappa fra første dag. Det å være foreldre er den vakreste følelsen som fins! Så deilig å elske en annen person høyere enn seg selv, i mitt tilfelle to og ville ofret livet for dem på et blunk. Ja man blir rar når man får barn på en god måte. Når man gikk over veien selv før tenkte man ikke så mye over det. Når barna går over veien fra de er små og for alltid tenker man at kommer det en bil som ikke klarer å stoppe så løper jeg ut og dytter barna vekk og blir kjørt over selv. Ja dere som har barn forstår helt sikkert hva jeg mener, man blir smårar av all den kjærligheten. 

Den reisen man har fra de er små med alt de skal lære, alt det gøye man skal gjøre, alle de bekymringene og alle de fantastiske øyeblikkene man skal oppleve sammen er bare en helt magisk reise. Jeg har virkelig elsket alle opplevelsene med barnehage, skole, alle fotballtreningene og kampene, alle feriene, alle kapteinsabeltann forestillingene, alle leketurene til alle tivoliene i hele skandinavia, alle restaurantbesøkene sammen, alle hverdagene, alle kosehelgene med taco og masse godis, alle bursdagene, alle julene og alt annet kos den reisen som foreldre innebærer. Jeg har alltid prøvd å gjøre mitt beste for å gi gutta den beste starten, oppdragelsen, verdiene, tryggheten med masse gleder og masse kjærlighet. Som vi alle foreldre gjør for våre barn. Vi blir jo så stolte og enormt glad i dem ikke sant?

Hehe de får jo ikke gå ut døren, komme hjem eller legge seg uten en god klem fortsatt og at jeg forteller dem hvor glad jeg er i dem. For en reise, for en fantastisk reise. Før lå vi omtrent oppå hverandre i sofaen, så på tegnefilmer, barnetv, idol til de måtte legge seg. Nå har de blitt store, 14 år nå i juni på minsten og 16 år til sommeren på størsten. Jeg foreslo på vei hjem fra treningen vår på Sats i går at vi skulle ta med tacoen, gitaren og sette oss på nede på stranden til sent. Må le, de ville gjerne spise hjemme. Måtte tulle med dem og si at for et par år siden hadde de ropt jaaaaa, ville badet selvom det var iskaldt og ikke fått de hjem. De lo godt og var enige selv. Vi er en herlig trio fortsatt og det kommer vi alltid til å være, men tidene forandrer seg. Nå er det rommene, kompiser og kjæreste som er i høysetet. Heldigvis syns de pappa er kul enda og vi finner på masse hyggelig sammen. Så gøy å se at de vokser til og blir selvstendige voksne gutter. Vi er inne i en ny epoke og jeg gleder meg stort til den også. 

Må innrømme at jeg er fryktelig stolt over hvor flotte og store de har blitt. Er ikke den følelsen utrolig god dere, hvor stolt man blir av barna sine for ikke å snakke om hvor glad man er i dem. Den er vel når alt kommer til alt selve livet.

Ønsker dere alle en fantastisk helg og nyt tiden max med deres nærmeste. Husk å fortell liten som stor hvor mye de betyr for deg og hvor glad du er i dem <3

God klem til dere alle sammen.

#personlig #familie #pappa #pappablogg #barn #ferie #hverdag #lykke #livet

Smil stort og lag drømmen din virkelig. 

Hei alle kjære smilende venner. For et fantastisk sommervær vi har fått. Med sommervær, sol og deilige varmegrader kommer nesten smilet automatisk i takt med at sommerklærne kommer på. Nå er det virkelig bare å nyte hvert eneste øyeblikk. Tenk at noe så naturlig som sol, litt smil og glede skaper så mye hygge. I tillegg er det helt gratis. Jeg er så glad i hverdager, digger å gjøre de best mulig. Lage drømmedager på jobb gjør uken min så utrolig fin. I går delte jeg ut Louis Vuitton vesken og smilene jeg fikk gjorde dagen min alt der. Så reiste jeg videre ut på hytta i Engelsviken for å sitte å jobbe der i solen. Jeg bare elsker smaken av sommer. For meg er det like himmel hver gang  jeg kommer ned til havet enten det er på hytta eller på en strand hvor som helst. Høre bølgeskvulp, kjøpe reker eller fiskekaker, gå litt på brygga forbi fiskerestauranten, rusle litt på svabergene og ta saltvann i ansiktet. Den følelsen av lykke får smilet mitt til å gå rundt. 

Jeg bare elsker de stedene som gir meg helt fred i sjelen, gir meg masse energi og jeg blir på mitt aller mest kreative av. Når man er på de stedene finner man ofte de beste svarene og kommer på de beste ideene enten det er privat eller jobb. Mange av mine største avgjørelser og mest spennende nye planer har kommet til meg når jeg er på de stedene som gir meg kreativitet i sinn og hjerte.

En venn spurte meg for litt siden om hvordan han skulle komme på en ide for å starte opp noe han kunne bli lykkelig med og elske å jobbe med. Han sto fast og viste ikke hvordan han kunne komme seg videre i prosessen. Jeg sa at mitt beste råd var å dra til de stedene han likte aller best og koste seg mest på helt alene. Spise litt god mat, ta noen glass med god vin, se utover den utsikten han likte aller best og leve seg inn i tankene til hvordan han så for seg at en kunstner kom på sitt neste prosjekt. Tenk som en kunstner, tenk stort, tenk smart og ikke minst kreativt. Søk de stedene som gjør deg mest mulig kreativ og tenk ut av boksen var mitt aller beste råd. Dette lever jeg etter både på jobb og privat. 

Jeg elsker å utvikle meg, gå nye veier, aldri sette meg fast for det finns alltid en ide eller annen måte å tenke på som gjør oss alle det hakke bedre enn vi var i går. Nøkkelen er nok å alltid tenke positivt og se løsninger istedenfor hindringer. Alle yrker tillater så klart ikke å jobbe på min måte, men alle kan finne den måten som er best for seg. Alle som vil kan benytte kvelder og helger til å søke de mest fredfulle og givende stedene man vet om. Alle har sine lykkelige plasser der de trives aller best. Bruk de for alt de er verdt. Lykke og kreativitet er alltid en god kombinasjon til å skape det livet man ønsker å leve privat og på jobb.

Tusen takk for alle tilbakemeldingene igår, da blir det straks en ny LV veske til jeg skal gi bort. Jeg ønsker dere alle fantastisk dag med mye smil, positivitet og glede. Husk du er fantastisk så smil stort i solen <3 

#personlig #jobb #drømmedag #sommer #sol #smil #lykke #hygge #mat #drømmer

En glad vinner. Skal jeg gi bort flere Louis Vuitton vesker? 

Hei i solen godtfolk. I dag har jeg gjort noe veldig gøy. Overlevert Louis Vuitton vesken til den heldige vinneren. Den heldige som fikk vesken var Camilla Arntzen fra Halden. Vi ble enige om å møtes på halvveien så Moss ble stoppestedet for overleveringen. Jeg blir like glad selv hver gang jeg gir bort fine gaver, man må jo bare smile når folk blir glade og smiler stort. Jeg er enda litt satt ut av responsen dette fikk. At jeg skulle få over 4 tusen liks/kommentarer/delinger og hyggelige tilbakemeldinger på den bloggposten er jo bare helt vilt. Tusen hjertelig takk for hver eneste en. Jeg liker å svare alle som skriver til meg og etterstreber å alltid gjøre det, men her strakk ikke tiden til å svare alle, beklager dette. Denne fantastiske responsen har gitt meg lyst til å gi bort flere Louis Vuitton vesker og andre fine gaver fremover. Er det noen som har noen ønsker for gaver jeg skal gi bort nå i mai og juni må dere gjerne skrive det i kommentarfeltet. Min første tanke er å gi bort enda en Louis Vuitton veske, hva syns dere om det? Og for eksempel spa opphold, hotell overnattinger, gavekort, restaurantbesøk osv. Listen er lang, men dere vet nok best hva dere ønsker jeg skal gi bort. Blir veldig glad for alle tilbakemeldinger.

Videre gikk turen min innom hytta i engelsviken. Jeg elsker smaken av sommer, fiskekaker på brygga, sitte å se utover havet og ikke mist skrive noen hyggelig ord til dere alle sammen. Forteller dere alt om det i morgen.

Ha en fantastisk dag videre i solen alle sammen.

#personlig #gaver #konkurranse #vinner #livet #heldig

Smil og nyt livet. 

Hei kjære venner og godfolk. Vet dere hva, dere er fantastiske. Trodde ikke det var mulig å få en så bra og hyggelig respons. Jeg heier på dere alle sammen. Er det en ting jeg bare elsker så er det å nyte livet, smile og være glad. For når alt kommer til alt så er det hvor happy og glad man er i hjertet som betyr alt.

Mange glemmer litt seg selv oppi det hele. Skal man være på topp for alle rundt seg så man være på topp selv først. Det er lett for at man skal gjøre alle andre til lags, stille opp på alt, jobbe og aktiviteter uten helt å rekke å tenke på seg selv. Jeg tror veldig mange av dere kjenner seg igjen her, dagene skulle gjerne hatt noen flere timer. Det er så viktig at man stopper opp. Passer på å få nok påfyll av positive energier så man selv er fulladet og kan yte max, gi masse og kjenne smilet sitte løst. For hva er vel deiligere enn å kjenne at man har masse energi, bare har lyst til å smile og ta godt vare på alle rundt seg. Å nyte livet blir så individuelt. Alle har forskjellige ting de liker aller best. Det viktigste er nok å finne de tingene man virkelig elsker, kjenner gir energi og gleder seg til. Noen liker naturen, andre storbyer, spaweekender, shopping, treningsturer, bare rolige dager hjemme eller en god kombinasjon av alle tingene. Det finnes ikke noen fasit på hva å nyte livet er, men jeg tenker at å nyte livet er noe vi alle kjenner inne i oss selv. De tingene som utløser den deilige barnslige følelsen av glede, lykke, smil og latter er nok en god pekepinn på at man nyter livet og koser seg. Jeg syns vi alle må passe på å sette av tid til å nyte akkurat de fine små eller store tingene i livet som utløser akkurat de følelsene, enten man ønsker å gjøre det alene eller med en eller flere man er glad i. For vet dere hva.. Tar man seg nok tid til å nyte livet og lade batteriene har man så fantastisk mye mer og bedre energi å gi til alle i hverdagen. I tillegg skaper man så mange gode og fine minner man kan smile til og kose seg med.

En av tingene jeg digger er å dra på weekendturer og bo på hotell. Såpass fan av det at jeg også bor på hotell i egen by bare for å komme til alt ferdig. Hotellfrokost, kunne slippe håndklet på badegulvet, ikke re opp sengen, bare gå rett ut på restaurant, shoppe, kose meg og vipps så er det strøkent når jeg kommer tilbake. Hverdagsluksus som gir masse energi og hygge. Enda mer gøy er det å reise pittelitt lenger hehe, men bare en tur på hotell til for eksempel Tønsberg eller Fredrikstad er så kos. Denne helgen gikk turen til Gøteborg på guttetur for festligheter og hygge. Fantastisk hyggelig by med utrolig mye skjønne folk på hoteller, serveringssteder og butikker. Det er ikke hvor lang man reiser, hva man gjør  eller hvor mye det koster som avgjør om man nyter livet. Det viktigste er at man gjør sin greie, nyter livet, koser seg massevis, skaper mange gode nye minner og legger seg med et smil om kvelden.

Dagens 10 tips.

 1. Ta seg tid til å stoppe opp og nyte livet enten alene eller med noen man er glad i.
 2. Prøv hotell i egen by med en lunsj i solen og noe godt i glasset. Vipps så er følelsen av å sitte på en hyggelig cafe i et annet land der.
 3. Pakk sekken og ta en tur ned til havet for å grille, bade når sommeren er her og kose seg. Hvorfor spise middag hjemme alltid når man kan spise til bølgeskvulp.
 4. Hotellweekend i en by du elsker.
 5. En tur på et hyggelig spa er alltid kos.
 6. Vær flink til å gå på restaurant, det lyser opp hverdagen.
 7. Fyr i peisen hjemme, et glass rødvin og en god bok.
 8. Driv med din favoritt idrett eller trening.
 9. Spis så mye is du klarer en mandag og lat som det er 17. mai.
 10. Husk at prisen på hva du gjør ikke definerer hvor mye du nyter livet. Det er den gode følelsen inni deg som betyr alt. Den følelsen som gjør akkurat DEG lykkelig der og da.

Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg med masse kos og hygge. Husk å stopp opp, ta dere tid til å nyte og SMIL stort. For ja hver en av dere fortjener akkurat det <3

#helg #personlig #fest #guttetur #smil #livet #lykke
 

Jeg gir bort en Louis Vuitton veske! 

Hei alle fine. Jeg blir så glad av dere alle sammen. Er så gøy å spre litt smil og glede når jeg får så mange hyggelig kommentarer og mailer tilbake. Dere skal vite at jeg setter utrolig pris på det <3

Jeg har alltid vært en fighter i alt jeg gjør. Setter jeg meg først et mål går jeg all in for å nå det. Jeg digger utfordringer, presse meg og gi alt for å nå ditt jeg vil. Er det noe jeg alltid har brent for så er det å drive egen bedrift. Utrolig morsomt å tenke tilbake på den reisen jeg har hatt og all den harde jobbingen jeg har lagt ned. Fra jeg i 7 klasse gikk til leketøysbutikken på senteret å foreslo at jeg kunne skru sammen fjernstyrte biler for kunder som ikke klarte det og fikk jobben til kr 250,- pr bil. Til jeg sluttet som salgssjef som 26 åring, satset alt jeg eide og startet 3 pizzarestauranter. Solgte inn leveringsavtaler med Smart Club Norge, Rema 1000, Norges Gruppen. Hadde konserter med alt fra Jørn Hoel, Jan Eggum, Ole Paus, Steinar Albrigtsen, Unni Wilhelmsen til Rune Rudberg. Drev så et lite reklame og design firma. Til ditt jeg er i dag som eier av VIP Credit Card. Veien fra første gang jeg startet for meg selv har vært lang, utfordrende, lærerik, hard og utrolig morsom. Så veldig gøy at jeg i dag er i en posisjon der jeg kan gi bort flotte premier og tenke utenfor boksen. Til søndag gjør jeg noe veldig gøy. Jeg gir bort en Louis Vuitton veske til 9150,-. Vil noen av dere lese om det kan dere klikke her. Den gleden de som får vesker eller andre premier viser er så utrolig morsomme øyeblikk. De tror det knapt selv når de har fått vesken i hånden. Like gøy hver gang og gir meg så mye smil og glede. Uansett hva jeg har gjort og gjør i business så har jeg alltid prøvd å møte alle på min vei med et godt smil, tenke nytt og annerledes. Et godt smil, ydmyket, være en folk kan stole på, være hardtarbeidende kombinert med smartness åpner mange dører.

En ting jeg syns er så utrolig inspirerende er alle som tør å gå for drømmene sine, store eller små. Jeg blir alltid fasinert og heier på alle som prøver å lykkes med å skape noe de brenner for. Uansett om det er å starte en bedrift, være kunstner eller vinne i idrett. Disse menneskene har så mange like fellestrekk der det å vinne står ekstremt høyt og alle vet at de må legge ned en voldsom stor jobb for å komme ditt de vil. Enda mer morsomt syns jeg det er når noen lykkes. Jeg digger suksesshistorier og folk som får det til. Her syns jeg mange kunne blitt flinkere. Det er så viktig å løfte hverandre opp og frem. Som med alt her i livet må vi unne hverandre det beste enten det er i et forhold, i en bedrift, i sport eller i nabolaget. Jeg syns sjalusi, negativitet og snakke andre ned er så trist. Er så viktig å være gode med hverandre, heie på hverandre, løfte hverandre frem og støtte hverandre når det trengs. Når noen lykkes prøver jeg alltid se på veien de har gått og grepene de har tatt. Er så gøy å lære, fange opp triks og tillære seg mest mulig kunnskap fra de som innehar kompetanse jeg ikke sitter på. 

Sitter man på en drøm uansett hva den måtte være er det fair å ikke prøve, men da må man aldri klage eller sitte på eldre dager å angre. Jeg klarer ikke å la være om det er noe jeg vi. Da må jeg gå for det om hjertet og fornuften sier det er noe jeg skal gjøre.

Dagens tipps. Du må være villig til å jobbe til du stuper og ofre nesten alt for å lykkes. Er du ikke klar for det burde man tenke seg om 2 ganger. Men Godtfolk. What a ride! Følg drømmene dine. Aldri la noen ta de fra deg <3

#personlig #hverdag #jobb #gaver #premie #konkurranse #jobb #livet #drøm #mål

Riktig innstilling er alltid en vinner! 

Håper dere alle har hatt en super helg og kost dere masse. Min har vært veldig hyggelig med masse smil, gøy og hygge. Uansett hvor fin helgen har vært digger jeg mandager. De er for meg symbolet på en fresh start der alle muligheter er åpne for å skape en ny bra uke på alt i livet. Så enkel er egentlig hjernen, den kan nullstilles og læres opp til hvordan vi ønsker å se på livet, gleder og utfordringer. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke alltid har klart å tenke helt sånn. Jeg syns det var fryktelig lenge til helg og nye sprell igjen når jeg våknet mandager i 20 årene. Det samme syns jeg hver høst etter en super sommer med masse sol, gøy og hygge. Det var fryktelig lenge til våren og sommeren igjen! Var liksom sommeren som gjaldt! Husker så utrolig godt dagen da det hele endret seg. Jeg var faktisk 25 år og kjørte fra Majorstuen til Haugenstua der jeg jobbet. Det var mandag, slaps, tåke og egentlig det mange beskriver som den ultimate blåmandagen. Jeg satt i bilen å psyket meg helt ut. Tenkte at hat, mandag igjen, lenge til helg, drittvær og en hel jævla høst og vinter før sommeren er tilbake. Husker så inderlig godt at det bare traff meg. Petter, hva f... driver du med nå? Du er verdens mest positive person så sitter du her å sutrer og trekker deg selv ned. Du må virkelig slutte å ha de tankene i hodet om mandager, dårlig vær, slaps og vinter. Du må digge alle dager, årstider og værtyper. Etter den dagen startet jeg prosessen livet er bra fantastisk uansett vær, alle dager året rundt. Det var ikke gjort over natten, men den vinteren ble jeg ganske så god på å ha det bra året rundt. Min tanke er like enkel som den er komplisert. Vi bestemmer alle hvordan vi ønsker å se på alle ytre faktorer som dag, vær og årstid. Jeg velger å kose meg med de alle selv om mange til tider opplever meg som en klisje. So what! Jeg har det helt supert med det selv og da får vel andre få tenke akkurat som de vil om det.

Er det noe jeg liker så er det alle de positive tankene om alt jeg skal skape på jobb i den nye uken, alle de morsomme tingene jeg skal finne på, treningen jeg skal legge ned og tanken om å skape mange fine små nye øyeblikk. Jeg går alltid inn i nye uker med den innstillingen. Riktig innstilling er alltid en vinner selv de gangene du taper! For godfolk. Vi er alle rockestjerner i eget liv som bestemmer helt selv hvor gøy vi skal ha det og hva vi skal oppnå med den nye uken. For hva er vel bedre enn å starte uken med et godt smil, riktig fokus og en positiv holdning. Det er mye bedre for oss selv og for alle rundt oss. For sutrekopper med negativ holdning er ikke mye sjarmerende spør du meg. Nei smil til livet alt annet er et mye dårligere alternativ.

Dagens 10 tips:

 1. Start mandagen med et stort smil når du står i dusjen.
 2. Stå opp så du rekker en sunn og god frokost.
 3. Tenk alltid at denne uken skal bli best mulig.
 4. Hold fokuset på det positive.
 5. Smil til folk på jobb, trening og andre du møter.
 6. Legg hyggelig planer med familie og venner.
 7. Hold av litt tid til egentid. Er så viktig å kose seg i eget selskap.
 8. Trening og aktiviteter gir energi, så opp fra sofaen.
 9. Gjør så mange festlige ting om mulig. Er så viktig med nye impulser og morsomme opplevelser.
 10. Nyt helgen max med alt du liker å gjøre.

Ønsker dere alle en smilende positiv ny uke. Husk at du er en rockestjerne i ditt eget liv. Du som bestemmer om du vil være lykkelig og utrette alt du øneker å oppnå <3

#hverdag #nyuke #helg #lykke #personlig #fest #livet

Den største gleden. 

Hei alle herlige godtfolk. Så fantastisk mange hyggelige tilbakemeldinger, tusen hjertelig takk. Jeg bare digger å stå opp tidlig på lørdager kvikk, rask og full av energi mens barna fortsatt sover søtt. På lørdager vekker jeg de alltid til nystekte rundsytkker og litt ekstra godt pålegg. Lørdagen er vår kosedag der vi hygger oss litt ekstra både til frokost, middag og på kvelden med godis. Det er alltid ekstra kos å vekke barna på lørdager når de lyser opp av noe så lite som en god frokost sammen. Kvalitetstid er så viktig og det skal så lite til for å lage små fine øyeblikk sammen. Øyeblikk som betyr så masse og blir herlige minner. Jeg bare elsker å se barna og de jeg er glad i lykkelige og fornøyde. Fantastisk god følelse.

Jeg er så opptatt av den indre gleden. Det å kjenne at man har lyst til å smile, lyst til å være positiv, lyst til å skape masse gode øyeblikk og lyst til å glede de man er glad i. For hva føles vel bedre dere enn å gi noen andre et godt smil, en god latter, få de til å hoppe av glede, se en gledeståre eller få en god koseklem i retur med noen søte ord om hvor glade de er i deg. Den gleden man får tilbake er den beste gleden for meg. Det sies at den største glede er å glede andre og det er jeg så enig i. Det gir meg energi å se andre glade, få en som har en dårlig dag til å bli happy eller løfte en opp som ligger nede. For når alt kommer til alt er det ikke så mye som skal til for å glede andre. Jeg tror hemmeligheten ligger i en utstrakt hånd, et ekte godt smil, virkelig vise at man bryr seg og ta seg tid til å finne på fine ting sammen. Det å genuint bry seg om at andre har det bra ser jeg på som en av de viktigste egenskapene vi alle kan ha. Det blir aldri for mye omtanke og kjærlighet.

Mange er for selvopptatte i dag på veien mot et mål. De glemmer helt at det er veien ditt som er selve livet. Det er for mange vennskap, kjæresteforhold, ekteskap og forhold til barna der man gir hverandre for lite oppmerksomhet, pleie og hyggelige stunder sammen. For er det verdt det om man mister lykken, smilene, de gode stundene på veien? Jeg kommer aldri til å ofret det, men jeg tror det aller meste kan kombineres med en god innstillig, snakke sammen og et ønsket om å glede de man er glad i.

Jeg digger de små fine tingene. Jeg tror de er nøkkelen til hverdagslykke. Det krever så lite, men gir så utrolig mye tilbake.

Dagens 10 tips:

 1. Lag frokost på sengen til en du er glad i.
 2. Skriv en søt lapp å legg i matboksen eller i lommeboken til en du bryr deg om.
 3. Gi noen smil i løpet av dagen til personer du ikke kjenner.
 4. Ikke la det gå lange stunden mellom hver gang du besøker eller ringer dine nærmeste.
 5. Kjøp gaver utenom bursdager.
 6. Åpne døren for andre for å være hyggelig.
 7. Kjøp blomster til en du er glad i på en vanlig hverdag.
 8. Inviter en du bryr deg om ut på restaurant.
 9. Ta deg tid til å glede andre.
 10. Fortell de du er glad i hvor mye de betyr for deg. 

Jeg ønsker dere alle en superkos helg med mye smil og glede <3

#familie #helg #lørdag #personlig #lykke #hverdag #pappa #pappablogg #smil #gleder #kjærlighet #omtanke

SMIL. Du er fantastisk!

Hei kjære venner og godtfolk. Jeg velger å kalle dere alle det for jeg setter utrolig pris på hver eneste en som har lyst til å lese denne bloggen. Livet er ikke en dans på roser så denne bloggen blir heller ikke en overfladsik reise der jeg tror alle skal smile og være glade hele tiden. Derimot håper jeg at Smil med meg kan spre litt ekstra glede, mange smil, positivitet, forslag til morsomme ting å gjøre og kanskje kunne hjelpe noen til å se utfordringer på en mer positiv måte eller i et annet lys. Vi har alle begrenset med tid, så det viktigste av alt er å få flest mulig glade dager og hygge ut av livet. Nyte det max, skape mange magiske øyeblikk og våkne med et smil om munnen så ofte som mulig. Jeg digger den gode følelsen når man smiler, så navnet på bloggen falt seg naturlig. Smil med meg.

Dere skal alle som vil få bli bedre kjent med meg i tiden fremover. Kort kan jeg fortelle at jeg heter Petter Syversen. Har 2 fantastiske gutter på 15.5 og snart 14, ble skilt for 10 år siden, har drevet noen firmaer, gått noen ganger på tryne i livet og vært i noen kriger. For 7 år siden startet jeg selskapet jeg driver i dag, har en jobb jeg elsker og gleder meg alltid til mandager. Det som kanskje kjennetegner meg best er at jeg reiser meg igjen uansett. Jeg nekter å ligge nede eller la noen fortelle meg at det klarer du ikke eller du er ikke bra nok. Fra barna mine var små har jeg prøvd å lære de mest mulig, men kanskje det aller viktigste er ALDRI GI opp og SMIL til livet. For er det noe jeg er så er det en evig optimist som alltid leter etter løsninger istedenfor hindringer. Det er nå sånn at ingen ting kommer gratis for de aller fleste av oss og godt er det. Jeg tror ikke man blir virkelig lykkelig eller glad før man har opplevd tøffe tak. Det gir livet et helt annet perspektiv og da er det enda lettere å nyte og se de små fine tingene. For helt ærlig, om man kun finner lykke i de store hendelsene går man glipp av mange små fantastiske øyeblikk i hverdagen.

Dagens 10 tips.  

 1. Vær stolt av akkurat den man er. Du er fantastisk.
 2. Ha tro på målene sine og gå for dem.
 3. Vår største hindring er den begrensningen vi legger på oss selv.
 4. Man er mer enn bra nok uansett hva noen andre sier.
 5. Velg å møt all motgang med at dette klarer jeg.
 6. Ha alltid et smil på lur til folk man møter på sin vei.
 7. Husk gi det smilet til seg selv i speilet også.
 8. Gi aldri gi opp.
 9. Vær flink til å se alle de små og store gledene i hverdagen.
 10. Det er så mye deiligere å nyte mandager og regn enn å kun glede seg til fredager og dager med sol.

Jeg skal gi dere et lite morsomt eksempel. For noen dager siden opprettet jeg Smil med meg på Facebook. Det tok ikke så lang tid før jeg fikk flere positive meldinger, men også noen meldinger om at sånne sider var irriterende og at jeg hadde mange skrivefeil, at jeg burde få noen til å lese korrektur. Jeg svarte høflig at det var synd hun irriterte seg over noe som skal være positivt. At jeg var klar over at jeg skrev mye feil fordi jeg har lett dysleksi vil jeg kalle det, beklaget feilene og ønsket henne en fin dag. Når sant skal sies fikk jeg raskt et hyggelig svar: Ojj det viste jeg ikke, takk for bra svar. Det vil alltid være noen som ikke liker alt man gjør og hvem man er. Hold heller fokuset på alle de som liker deg for den du er. Se aldri begrensninger godtfolk, se heller alt det fine. De aller fleste som blir møtt med vennlighet blir vennlige tilbake OG helt ærlig alle sammen. De som ikke blir vennlige tilbake da fortjener bare et lurt smil og ikke noe mer av vår oppmerksomhet. Poenget er at jeg lar ikke i dette tilfellet mine skrivefeil som jeg har hatt fra jeg var liten og jobbet mye med stoppe meg i å gjøre noe jeg vil. Feilene mine stopper meg ikke i å skrive en blogg eller alle andre ting jeg vil gjøre. Alt i livet dreier seg om holdning og hvordan man takler sine egne små og store svakheter, som jeg velger å kalle styrker for de kan alle brukes til noe positivt.

Det var litt om meg.

Mitt aller  beste tips. Ta livet med et stort SMIL godtfolk så løser det aller meste seg.

Så bær over med meg fremover at det blir litt skrivefeil.

Velkommen til Smil med meg.

#familie #pappa #smil #positiv #motivasjon #gleder #pappablogg #personlig