hits

januar 2018

Jeg gir bort kr 10.000,- til en fin start på 2018.

Hei kjære venner, lesere og godtfolk. Nytt år og nye muligheter. Håper dere alle har en super start på 2018. Jeg får så mange hyggelige tilbakemeldinger fra dere på gavene jeg gir bort så jeg kunne tenke meg å gjøre starten på 2018 litt ekstra hyggelig for en heldig. Jeg gir bort kr 10.000,- som vinneren kan kjøpe seg akkurat hva hun/han ønsker seg for pengene. Konkurransen er som følger: Hvordan blir du den heldige? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her. Så deltar man på firmasiden min for å vinne kr 10.000 klikk her. (Ikke klikk om du ikke liker jobben min, veldig frivillig å delta) Del gjerne. Jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig vinner. Ikke i kontanter, men til å kjøpe noe man ønsker seg.

Jeg tar meg en tur til den byen den heldige bor og tar regningen. Tar bilder og lager et innlegg om dagen til den heldige som blir lagt ut på bloggen. I forkant lager vinneren en liste over de tingene som skal kjøpes inn. Så går vi sammen rundt til de butikkene å handler inn og jeg betaler. Vinneren blir trukket lørdag 10. februar. Masse lykke alle sammen<3

Her er det bilde av de tre siste som har vunnet kr 10.000,- hver: Jannike Lunde, Rita Heigre og Jorunn Ingebrigtsen og hva de kjøpte seg for pengene.

#gave #konkurranse #smil

Å være en høflig gentleman er fortsatt det eneste rette!

Hei hei alle venner, lesere og godtfolk. Riktig godt nytt år til dere alle sammen. Håper året har startet like smashing bra som dere er. Første helgen I 2018 er plutselig her med flørt, fest og hygge. Den får meg til å tenke på alt som kom frem I 2017 og fortsatt rulles opp av trakassering og overgrep. Jeg blir litt satt ut av alle historiene. Hvor gikk det egentlig galt? Når mistet noen folkeskikken, respekten og hvor grensene går for andre?

Livet uten flørt, kjærlighet, smil og latter med en man liker, er forelsket i, glad i eller elsker ville blitt tomt og kaldt. At to mennesker finner hverandre er det vakreste som finnes. Uansett må aldri noe få ødelegge det fine i flørten og kjærligheten mellom mennesker. Triste historier må heller mine alle som har glemt hva det er å være en ekte gentleman eller kvinne på hvordan man flørter og tilnærmer seg andre med respekt. Når glemte enkelte å flørte med å åpne døren, sende blomster, kort, gaver, søte meldinger, smile og si hei? Samt ta et hint når det ikke blir gjengjeldt og forstå at det er et nei.

Samfunnet har blitt helt skrudd gjennom hvordan enkelte maktpersoner tilnærmer seg andre og hvordan andre tar kontakt med hverandre på internett. Hallo nakenbilde eller Netflix chill I første melding? Ta på rompa istedenfor å si hei. Hva skjedde? Takk og lov gjelder dette forhåpentligvis et mindretall selvom det virker ekstremt utbredt. Jeg er kanskje over gjennomsnittet romantisk av meg, men hvor er romantikken og det vakre I å tilnærme seg andre på en dårlig måte. Gjør det med stil og ta et nei for et nei. Det er lov å prøve seg, bare man tar et hint og lar den andre være når hun/han ikke svarer eller gir de same signalene tilbake. Uansett syns jeg alt det triste som kommer frem heller må få oss til å være enda mer søte og hyggelige mot hverandre. Være gentle, varsomme, oppmerksomme, åpne, gode og snille med hverandre. For det siste vi vil er jo at noe negativt skal ødelegge for det mest vakre som finnes.

Dagens 10 tips.

  1. Å være en høflig gentleman eller kvinne er fortsatt det eneste rette.
  2. Tilnærm deg alltid andre med respekt.
  3. Aldri la noe negativt ødelegge det vakreste som finnes.
  4. Å åpne døren, den naturlige praten, sende blomster, kort, gaver, søte meldinger, smile og si hei vil for alltid være hyggelig.
  5. Vanlig folkeskikk er en selvfølge.
  6. Det er lov å flørte, men ta et hint.
  7. Aldri bruk en maktposisjon til å misbruke andres tillitt.
  8. Lenge leve romantikken.
  9. Vær ærlig.
  10. Et nei er et nei

Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg og kos dere masse. Det fineste man kan gjøre for en annen er å få den andre til å smile, skinne, føle seg oppvartet og som den eneste andre i verden. Ta vare på hverandre, flørten og kjærligheten. Ingen ting er så vakkert som to som finner hverandre og kjærligheten <3