hits

april 2017

Smil og nyt livet. 

Hei kjære venner og godfolk. Vet dere hva, dere er fantastiske. Trodde ikke det var mulig å få en så bra og hyggelig respons. Jeg heier på dere alle sammen. Er det en ting jeg bare elsker så er det å nyte livet, smile og være glad. For når alt kommer til alt så er det hvor happy og glad man er i hjertet som betyr alt.

Mange glemmer litt seg selv oppi det hele. Skal man være på topp for alle rundt seg så man være på topp selv først. Det er lett for at man skal gjøre alle andre til lags, stille opp på alt, jobbe og aktiviteter uten helt å rekke å tenke på seg selv. Jeg tror veldig mange av dere kjenner seg igjen her, dagene skulle gjerne hatt noen flere timer. Det er så viktig at man stopper opp. Passer på å få nok påfyll av positive energier så man selv er fulladet og kan yte max, gi masse og kjenne smilet sitte løst. For hva er vel deiligere enn å kjenne at man har masse energi, bare har lyst til å smile og ta godt vare på alle rundt seg. Å nyte livet blir så individuelt. Alle har forskjellige ting de liker aller best. Det viktigste er nok å finne de tingene man virkelig elsker, kjenner gir energi og gleder seg til. Noen liker naturen, andre storbyer, spaweekender, shopping, treningsturer, bare rolige dager hjemme eller en god kombinasjon av alle tingene. Det finnes ikke noen fasit på hva å nyte livet er, men jeg tenker at å nyte livet er noe vi alle kjenner inne i oss selv. De tingene som utløser den deilige barnslige følelsen av glede, lykke, smil og latter er nok en god pekepinn på at man nyter livet og koser seg. Jeg syns vi alle må passe på å sette av tid til å nyte akkurat de fine små eller store tingene i livet som utløser akkurat de følelsene, enten man ønsker å gjøre det alene eller med en eller flere man er glad i. For vet dere hva.. Tar man seg nok tid til å nyte livet og lade batteriene har man så fantastisk mye mer og bedre energi å gi til alle i hverdagen. I tillegg skaper man så mange gode og fine minner man kan smile til og kose seg med.

En av tingene jeg digger er å dra på weekendturer og bo på hotell. Såpass fan av det at jeg også bor på hotell i egen by bare for å komme til alt ferdig. Hotellfrokost, kunne slippe håndklet på badegulvet, ikke re opp sengen, bare gå rett ut på restaurant, shoppe, kose meg og vipps så er det strøkent når jeg kommer tilbake. Hverdagsluksus som gir masse energi og hygge. Enda mer gøy er det å reise pittelitt lenger hehe, men bare en tur på hotell til for eksempel Tønsberg eller Fredrikstad er så kos. Denne helgen gikk turen til Gøteborg på guttetur for festligheter og hygge. Fantastisk hyggelig by med utrolig mye skjønne folk på hoteller, serveringssteder og butikker. Det er ikke hvor lang man reiser, hva man gjør  eller hvor mye det koster som avgjør om man nyter livet. Det viktigste er at man gjør sin greie, nyter livet, koser seg massevis, skaper mange gode nye minner og legger seg med et smil om kvelden.

Dagens 10 tips.

 1. Ta seg tid til å stoppe opp og nyte livet enten alene eller med noen man er glad i.
 2. Prøv hotell i egen by med en lunsj i solen og noe godt i glasset. Vipps så er følelsen av å sitte på en hyggelig cafe i et annet land der.
 3. Pakk sekken og ta en tur ned til havet for å grille, bade når sommeren er her og kose seg. Hvorfor spise middag hjemme alltid når man kan spise til bølgeskvulp.
 4. Hotellweekend i en by du elsker.
 5. En tur på et hyggelig spa er alltid kos.
 6. Vær flink til å gå på restaurant, det lyser opp hverdagen.
 7. Fyr i peisen hjemme, et glass rødvin og en god bok.
 8. Driv med din favoritt idrett eller trening.
 9. Spis så mye is du klarer en mandag og lat som det er 17. mai.
 10. Husk at prisen på hva du gjør ikke definerer hvor mye du nyter livet. Det er den gode følelsen inni deg som betyr alt. Den følelsen som gjør akkurat DEG lykkelig der og da.

Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg med masse kos og hygge. Husk å stopp opp, ta dere tid til å nyte og SMIL stort. For ja hver en av dere fortjener akkurat det <3

#helg #personlig #fest #guttetur #smil #livet #lykke
 

Jeg gir bort en Louis Vuitton veske! 

Hei alle fine. Jeg blir så glad av dere alle sammen. Er så gøy å spre litt smil og glede når jeg får så mange hyggelig kommentarer og mailer tilbake. Dere skal vite at jeg setter utrolig pris på det <3

Jeg har alltid vært en fighter i alt jeg gjør. Setter jeg meg først et mål går jeg all in for å nå det. Jeg digger utfordringer, presse meg og gi alt for å nå ditt jeg vil. Er det noe jeg alltid har brent for så er det å drive egen bedrift. Utrolig morsomt å tenke tilbake på den reisen jeg har hatt og all den harde jobbingen jeg har lagt ned. Fra jeg i 7 klasse gikk til leketøysbutikken på senteret å foreslo at jeg kunne skru sammen fjernstyrte biler for kunder som ikke klarte det og fikk jobben til kr 250,- pr bil. Til jeg sluttet som salgssjef som 26 åring, satset alt jeg eide og startet 3 pizzarestauranter. Solgte inn leveringsavtaler med Smart Club Norge, Rema 1000, Norges Gruppen. Hadde konserter med alt fra Jørn Hoel, Jan Eggum, Ole Paus, Steinar Albrigtsen, Unni Wilhelmsen til Rune Rudberg. Drev så et lite reklame og design firma. Til ditt jeg er i dag som eier av VIP Credit Card. Veien fra første gang jeg startet for meg selv har vært lang, utfordrende, lærerik, hard og utrolig morsom. Så veldig gøy at jeg i dag er i en posisjon der jeg kan gi bort flotte premier og tenke utenfor boksen. Til søndag gjør jeg noe veldig gøy. Jeg gir bort en Louis Vuitton veske til 9150,-. Vil noen av dere lese om det kan dere klikke her. Den gleden de som får vesker eller andre premier viser er så utrolig morsomme øyeblikk. De tror det knapt selv når de har fått vesken i hånden. Like gøy hver gang og gir meg så mye smil og glede. Uansett hva jeg har gjort og gjør i business så har jeg alltid prøvd å møte alle på min vei med et godt smil, tenke nytt og annerledes. Et godt smil, ydmyket, være en folk kan stole på, være hardtarbeidende kombinert med smartness åpner mange dører.

En ting jeg syns er så utrolig inspirerende er alle som tør å gå for drømmene sine, store eller små. Jeg blir alltid fasinert og heier på alle som prøver å lykkes med å skape noe de brenner for. Uansett om det er å starte en bedrift, være kunstner eller vinne i idrett. Disse menneskene har så mange like fellestrekk der det å vinne står ekstremt høyt og alle vet at de må legge ned en voldsom stor jobb for å komme ditt de vil. Enda mer morsomt syns jeg det er når noen lykkes. Jeg digger suksesshistorier og folk som får det til. Her syns jeg mange kunne blitt flinkere. Det er så viktig å løfte hverandre opp og frem. Som med alt her i livet må vi unne hverandre det beste enten det er i et forhold, i en bedrift, i sport eller i nabolaget. Jeg syns sjalusi, negativitet og snakke andre ned er så trist. Er så viktig å være gode med hverandre, heie på hverandre, løfte hverandre frem og støtte hverandre når det trengs. Når noen lykkes prøver jeg alltid se på veien de har gått og grepene de har tatt. Er så gøy å lære, fange opp triks og tillære seg mest mulig kunnskap fra de som innehar kompetanse jeg ikke sitter på. 

Sitter man på en drøm uansett hva den måtte være er det fair å ikke prøve, men da må man aldri klage eller sitte på eldre dager å angre. Jeg klarer ikke å la være om det er noe jeg vi. Da må jeg gå for det om hjertet og fornuften sier det er noe jeg skal gjøre.

Dagens tipps. Du må være villig til å jobbe til du stuper og ofre nesten alt for å lykkes. Er du ikke klar for det burde man tenke seg om 2 ganger. Men Godtfolk. What a ride! Følg drømmene dine. Aldri la noen ta de fra deg <3

#personlig #hverdag #jobb #gaver #premie #konkurranse #jobb #livet #drøm #mål

Riktig innstilling er alltid en vinner! 

Håper dere alle har hatt en super helg og kost dere masse. Min har vært veldig hyggelig med masse smil, gøy og hygge. Uansett hvor fin helgen har vært digger jeg mandager. De er for meg symbolet på en fresh start der alle muligheter er åpne for å skape en ny bra uke på alt i livet. Så enkel er egentlig hjernen, den kan nullstilles og læres opp til hvordan vi ønsker å se på livet, gleder og utfordringer. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke alltid har klart å tenke helt sånn. Jeg syns det var fryktelig lenge til helg og nye sprell igjen når jeg våknet mandager i 20 årene. Det samme syns jeg hver høst etter en super sommer med masse sol, gøy og hygge. Det var fryktelig lenge til våren og sommeren igjen! Var liksom sommeren som gjaldt! Husker så utrolig godt dagen da det hele endret seg. Jeg var faktisk 25 år og kjørte fra Majorstuen til Haugenstua der jeg jobbet. Det var mandag, slaps, tåke og egentlig det mange beskriver som den ultimate blåmandagen. Jeg satt i bilen å psyket meg helt ut. Tenkte at hat, mandag igjen, lenge til helg, drittvær og en hel jævla høst og vinter før sommeren er tilbake. Husker så inderlig godt at det bare traff meg. Petter, hva f... driver du med nå? Du er verdens mest positive person så sitter du her å sutrer og trekker deg selv ned. Du må virkelig slutte å ha de tankene i hodet om mandager, dårlig vær, slaps og vinter. Du må digge alle dager, årstider og værtyper. Etter den dagen startet jeg prosessen livet er bra fantastisk uansett vær, alle dager året rundt. Det var ikke gjort over natten, men den vinteren ble jeg ganske så god på å ha det bra året rundt. Min tanke er like enkel som den er komplisert. Vi bestemmer alle hvordan vi ønsker å se på alle ytre faktorer som dag, vær og årstid. Jeg velger å kose meg med de alle selv om mange til tider opplever meg som en klisje. So what! Jeg har det helt supert med det selv og da får vel andre få tenke akkurat som de vil om det.

Er det noe jeg liker så er det alle de positive tankene om alt jeg skal skape på jobb i den nye uken, alle de morsomme tingene jeg skal finne på, treningen jeg skal legge ned og tanken om å skape mange fine små nye øyeblikk. Jeg går alltid inn i nye uker med den innstillingen. Riktig innstilling er alltid en vinner selv de gangene du taper! For godfolk. Vi er alle rockestjerner i eget liv som bestemmer helt selv hvor gøy vi skal ha det og hva vi skal oppnå med den nye uken. For hva er vel bedre enn å starte uken med et godt smil, riktig fokus og en positiv holdning. Det er mye bedre for oss selv og for alle rundt oss. For sutrekopper med negativ holdning er ikke mye sjarmerende spør du meg. Nei smil til livet alt annet er et mye dårligere alternativ.

Dagens 10 tips:

 1. Start mandagen med et stort smil når du står i dusjen.
 2. Stå opp så du rekker en sunn og god frokost.
 3. Tenk alltid at denne uken skal bli best mulig.
 4. Hold fokuset på det positive.
 5. Smil til folk på jobb, trening og andre du møter.
 6. Legg hyggelig planer med familie og venner.
 7. Hold av litt tid til egentid. Er så viktig å kose seg i eget selskap.
 8. Trening og aktiviteter gir energi, så opp fra sofaen.
 9. Gjør så mange festlige ting om mulig. Er så viktig med nye impulser og morsomme opplevelser.
 10. Nyt helgen max med alt du liker å gjøre.

Ønsker dere alle en smilende positiv ny uke. Husk at du er en rockestjerne i ditt eget liv. Du som bestemmer om du vil være lykkelig og utrette alt du øneker å oppnå <3

#hverdag #nyuke #helg #lykke #personlig #fest #livet

Den største gleden. 

Hei alle herlige godtfolk. Så fantastisk mange hyggelige tilbakemeldinger, tusen hjertelig takk. Jeg bare digger å stå opp tidlig på lørdager kvikk, rask og full av energi mens barna fortsatt sover søtt. På lørdager vekker jeg de alltid til nystekte rundsytkker og litt ekstra godt pålegg. Lørdagen er vår kosedag der vi hygger oss litt ekstra både til frokost, middag og på kvelden med godis. Det er alltid ekstra kos å vekke barna på lørdager når de lyser opp av noe så lite som en god frokost sammen. Kvalitetstid er så viktig og det skal så lite til for å lage små fine øyeblikk sammen. Øyeblikk som betyr så masse og blir herlige minner. Jeg bare elsker å se barna og de jeg er glad i lykkelige og fornøyde. Fantastisk god følelse.

Jeg er så opptatt av den indre gleden. Det å kjenne at man har lyst til å smile, lyst til å være positiv, lyst til å skape masse gode øyeblikk og lyst til å glede de man er glad i. For hva føles vel bedre dere enn å gi noen andre et godt smil, en god latter, få de til å hoppe av glede, se en gledeståre eller få en god koseklem i retur med noen søte ord om hvor glade de er i deg. Den gleden man får tilbake er den beste gleden for meg. Det sies at den største glede er å glede andre og det er jeg så enig i. Det gir meg energi å se andre glade, få en som har en dårlig dag til å bli happy eller løfte en opp som ligger nede. For når alt kommer til alt er det ikke så mye som skal til for å glede andre. Jeg tror hemmeligheten ligger i en utstrakt hånd, et ekte godt smil, virkelig vise at man bryr seg og ta seg tid til å finne på fine ting sammen. Det å genuint bry seg om at andre har det bra ser jeg på som en av de viktigste egenskapene vi alle kan ha. Det blir aldri for mye omtanke og kjærlighet.

Mange er for selvopptatte i dag på veien mot et mål. De glemmer helt at det er veien ditt som er selve livet. Det er for mange vennskap, kjæresteforhold, ekteskap og forhold til barna der man gir hverandre for lite oppmerksomhet, pleie og hyggelige stunder sammen. For er det verdt det om man mister lykken, smilene, de gode stundene på veien? Jeg kommer aldri til å ofret det, men jeg tror det aller meste kan kombineres med en god innstillig, snakke sammen og et ønsket om å glede de man er glad i.

Jeg digger de små fine tingene. Jeg tror de er nøkkelen til hverdagslykke. Det krever så lite, men gir så utrolig mye tilbake.

Dagens 10 tips:

 1. Lag frokost på sengen til en du er glad i.
 2. Skriv en søt lapp å legg i matboksen eller i lommeboken til en du bryr deg om.
 3. Gi noen smil i løpet av dagen til personer du ikke kjenner.
 4. Ikke la det gå lange stunden mellom hver gang du besøker eller ringer dine nærmeste.
 5. Kjøp gaver utenom bursdager.
 6. Åpne døren for andre for å være hyggelig.
 7. Kjøp blomster til en du er glad i på en vanlig hverdag.
 8. Inviter en du bryr deg om ut på restaurant.
 9. Ta deg tid til å glede andre.
 10. Fortell de du er glad i hvor mye de betyr for deg. 

Jeg ønsker dere alle en superkos helg med mye smil og glede <3

#familie #helg #lørdag #personlig #lykke #hverdag #pappa #pappablogg #smil #gleder #kjærlighet #omtanke

SMIL. Du er fantastisk!

Hei kjære venner og godtfolk. Jeg velger å kalle dere alle det for jeg setter utrolig pris på hver eneste en som har lyst til å lese denne bloggen. Livet er ikke en dans på roser så denne bloggen blir heller ikke en overfladsik reise der jeg tror alle skal smile og være glade hele tiden. Derimot håper jeg at Smil med meg kan spre litt ekstra glede, mange smil, positivitet, forslag til morsomme ting å gjøre og kanskje kunne hjelpe noen til å se utfordringer på en mer positiv måte eller i et annet lys. Vi har alle begrenset med tid, så det viktigste av alt er å få flest mulig glade dager og hygge ut av livet. Nyte det max, skape mange magiske øyeblikk og våkne med et smil om munnen så ofte som mulig. Jeg digger den gode følelsen når man smiler, så navnet på bloggen falt seg naturlig. Smil med meg.

Dere skal alle som vil få bli bedre kjent med meg i tiden fremover. Kort kan jeg fortelle at jeg heter Petter Syversen. Har 2 fantastiske gutter på 15.5 og snart 14, ble skilt for 10 år siden, har drevet noen firmaer, gått noen ganger på tryne i livet og vært i noen kriger. For 7 år siden startet jeg selskapet jeg driver i dag, har en jobb jeg elsker og gleder meg alltid til mandager. Det som kanskje kjennetegner meg best er at jeg reiser meg igjen uansett. Jeg nekter å ligge nede eller la noen fortelle meg at det klarer du ikke eller du er ikke bra nok. Fra barna mine var små har jeg prøvd å lære de mest mulig, men kanskje det aller viktigste er ALDRI GI opp og SMIL til livet. For er det noe jeg er så er det en evig optimist som alltid leter etter løsninger istedenfor hindringer. Det er nå sånn at ingen ting kommer gratis for de aller fleste av oss og godt er det. Jeg tror ikke man blir virkelig lykkelig eller glad før man har opplevd tøffe tak. Det gir livet et helt annet perspektiv og da er det enda lettere å nyte og se de små fine tingene. For helt ærlig, om man kun finner lykke i de store hendelsene går man glipp av mange små fantastiske øyeblikk i hverdagen.

Dagens 10 tips.  

 1. Vær stolt av akkurat den man er. Du er fantastisk.
 2. Ha tro på målene sine og gå for dem.
 3. Vår største hindring er den begrensningen vi legger på oss selv.
 4. Man er mer enn bra nok uansett hva noen andre sier.
 5. Velg å møt all motgang med at dette klarer jeg.
 6. Ha alltid et smil på lur til folk man møter på sin vei.
 7. Husk gi det smilet til seg selv i speilet også.
 8. Gi aldri gi opp.
 9. Vær flink til å se alle de små og store gledene i hverdagen.
 10. Det er så mye deiligere å nyte mandager og regn enn å kun glede seg til fredager og dager med sol.

Jeg skal gi dere et lite morsomt eksempel. For noen dager siden opprettet jeg Smil med meg på Facebook. Det tok ikke så lang tid før jeg fikk flere positive meldinger, men også noen meldinger om at sånne sider var irriterende og at jeg hadde mange skrivefeil, at jeg burde få noen til å lese korrektur. Jeg svarte høflig at det var synd hun irriterte seg over noe som skal være positivt. At jeg var klar over at jeg skrev mye feil fordi jeg har lett dysleksi vil jeg kalle det, beklaget feilene og ønsket henne en fin dag. Når sant skal sies fikk jeg raskt et hyggelig svar: Ojj det viste jeg ikke, takk for bra svar. Det vil alltid være noen som ikke liker alt man gjør og hvem man er. Hold heller fokuset på alle de som liker deg for den du er. Se aldri begrensninger godtfolk, se heller alt det fine. De aller fleste som blir møtt med vennlighet blir vennlige tilbake OG helt ærlig alle sammen. De som ikke blir vennlige tilbake da fortjener bare et lurt smil og ikke noe mer av vår oppmerksomhet. Poenget er at jeg lar ikke i dette tilfellet mine skrivefeil som jeg har hatt fra jeg var liten og jobbet mye med stoppe meg i å gjøre noe jeg vil. Feilene mine stopper meg ikke i å skrive en blogg eller alle andre ting jeg vil gjøre. Alt i livet dreier seg om holdning og hvordan man takler sine egne små og store svakheter, som jeg velger å kalle styrker for de kan alle brukes til noe positivt.

Det var litt om meg.

Mitt aller  beste tips. Ta livet med et stort SMIL godtfolk så løser det aller meste seg.

Så bær over med meg fremover at det blir litt skrivefeil.

Velkommen til Smil med meg.

#familie #pappa #smil #positiv #motivasjon #gleder #pappablogg #personlig