hits

mai 2017

Jeg føler jeg lever et dobbeltliv! 

Hei alle sammen. For en fantastisk sommerhelg vi har hatt. Denne helgen har vært fylt av festligheter og hygge for meg. Det har blitt både kalde pils i solen, god mat, bystranden på Sørenga som var fylt til randen, et par turer på byen, litt trening, jobbing og masse hygge. Håper dere alle har kost dere massevis også.

Det slår meg hver eneste uke at jeg lever et dobbeltliv. Den ene uken er jeg familiepappa og alt det hyggelige det fører med seg og den neste uken er jeg singel ungkar og ingen barn i heimen. Det er sikkert mange av dere som kjenner dere igjen i den følelsen av å leve ganske forskjellige liv den uken med barn og den uken uten. Jeg er nå av den oppfattingen at man må alltid gjøre det beste ut av alt her i livet. Alle som har barn er helt sikkert enige i at når man først får barn ønsker man å ha de boende hos seg og se dem hver dag. Når da situasjonen blir sånn at det ikke er mulig lenger etter et brudd, må man nesten snu hjernen. Gjøre det beste ut av begge ukene både den med og uten barn. For er det noe barna vil så er det at mamma og pappa skal være lykkelige. Jeg kjenner selv på følelsen av å nesten kan ha dårlig samvittighet for å ha det gøy og kose meg den uken jeg ikke har barna boende her, men jeg vet at de vil jeg skal være happy så jeg har blitt flink til å nyte livet begge ukene. I dag kommer de hjem igjen og følelsen av å bli hel igjen gjør meg så glad. Elsker å stelle og fikse så de har det best mulig her hjemme. Er vel sånn det er for oss foreldre at vi ikke kan få gjort nok godt for barna våre. Vi skal helst være superforeldre og gjøre de mest mulig glade, fornøyde, trygge og elsket. 

Jeg må nesten fortelle en liten historie fra minste gutten min akkurat hadde startet på skolen. Vi hadde foreldresamtale med læreren og fikk mye skryt av Marius. Han er en skikkelig godgutt. Så fortalte læreren at det var en gutt som var så lei seg for foreldrene hadde gått fra hverandre. Han var utrøstelig og ville ikke prate med noen. Så hadde Marius sett at han var lei seg og ville snakke med han om det. Marius holdt rundt han og fortalte at foreldrene hans også var skilt, men at det gikk så fint. Det var ikke noe å være lei seg for, for han måtte se alle de fine tingene han fikk i tillegg nå. Han fikk 2 juleaftener, dobbelt med bursdager og gaver, 2 rom, dobbelt med ferier og masse gøye ting å gjøre. Gutten hadde nikket med å vært veldig enig. De hang sammen, lekte og etter den dagen var han happy igjen.

Og sånn skal vel vi foreldre føle det også. Når først situasjonen er sånn har man lov til å nyte og kose seg masse både ukene med og uten barn. Nyte dobbeltlivet og alt det gøy man kan finne på. Savn og litt dårlig samvittighet er helt naturlig for de fleste, men det er lov å si som Ole Brum. Ja takk begge deler, smile og ha det fin fint. For livet er til for å kose seg. Jeg er så opptatt av å snu det negative til noe positivet og det føler jeg er en veldig god leveregel. Man kommer så mye lengre med et smil og en positiv holdning til det aller meste her i livet. Jeg ønsker dere alle en super uke <3

#pappa #pappablogg #dobbeltliv #familie #fest #hygge #lykke

Jeg gir bort en weekend på Vestlia Resort til kr 7000. Vil du vinne den? 

Hei alle dere fine. I dag skal jeg gjøre noe gøy igjen. Jeg bare digger å gi bort disse gavene. Utrolig artig å se den fantastiske responsen dere gir. Finnes jo ikke noe mer gøy enn å se fine smil og gjøre andre happy. Jeg er så glad i opplevelser, hygge, lage magiske øyeblikk og skape gode minner man kan kose seg med lenge etterpå. Hva passer vel bedre da enn en herlig weekend med kos, spa, god mat og hygge. Jeg var så heldig å få spille i en tv reklame på Geilo så jeg bodde på Vestlia Resort i suite noen dager. Stedet er bare så utrolig fint og jeg koste meg massevis der. 

Det som er så fint med Vestlia Resort er at det er like kos sommer som vinter. De har spa, badeland, bowling, golf, klatrepark, fantastiske naturopplevelser, skianlegg om vinteren og masse andre hyggelige ting man kan gjøre. Den følelsen av å gå en fjelltur, kose seg og komme tilbake på et hotell der alt ligger til rette for en nydelig kveld er jo bare helt fantastisk. Kose seg i en suite, gå ned i spaet, bade, smile, slappe av og drikke litt bobler er magisk. Finnes ikke så mye som er bedre enn det eller hva dere? Jeg bare elsker å bo på hotell, helt klart min greie. Jeg og barna mine pleier å kalle det vår type hytte hehehe. Helt perfekt å komme til alt klart i en ellers så hektisk hverdag. Bare slappe av, nyte, senke skuldrene og lade bateriene.

Så hvem skal jeg sende på en hotellweekend for 2 ink. Frokost, middag og gratis inngang i spaet?

Verdien på denne weekenden er på kr 7000,- så det er bare å glede seg for den heldige som vinner. Se Hvordan du kan vinne HER. Jeg blir veldig glad for alle som liker siden min HER. Vil du lese mer om Vestlia Resort se HER.

Ønsker dere alle en fantastisk helg med mye smil og hygge <3 

#gave #konkurranse #vestliaresort #lykke #smil

En happy vinner! Skal jeg gi bort enda en Louis Vuitton veske i juni? 

Hei alle sammen. Tusen takk for varme tilbakemeldinger, dere er en herlig bukett med fine skjønninger <3 Gårsdagens innlegg var min måte å si at jeg absolutt ikke bare lever på et smil uansett hva som skjer og at denne bloggen også vil inneholde alvorlige hendelser. Jeg blir selvfølgelige preget av alle ytre triste faktorer som alle andre. Det jeg ønsker å formidle i det daglige på denne bloggen er viktigheten av å nyte alle de små fine tingene, smile, være glad, leve i nuet og være positiv for man vet aldri hva som skjer rundt neste sving. Dog må man i situasjoner som mandagens hendelse trykke på pause og vise respekt, kjærlighet og medmenneskelighet.

På søndag trakk jeg den heldige som fikk Louis Vuitton vesken denne gangen. Det ble Madeleine Settem som bor i Lommedalen. Vi avtalte å møtes på Tjuvholmen for å ta et bilde av den happy vinneren. Hun tok seg en pause i forberedelsene til eksamen og kjørte inn sammen med en venninne. Veldig hyggelig og gøy å se hvor glad hun ble. Alltid like stas å gi bort disse fine gavene.

Vil dere at jeg skal gi bort enda en Louis Vuitton veske nå i Juni?

Legger ved litt bilder av heldige vinnere av gaver jeg har girt bort. For noen morsomme øyeblikk. Må jo bare smile, så gøy. Nyt fridagen så godt dere kan alle sammen. Sommeren er her med masse sol og hygge. God klem fra meg til dere alle <3

 

#sol #gave #konkurranse #livet #personlig #jobb

Noen ganger blir det feil å ikke si noe! 

Hei kjære venner. I går overleverte jeg Louis Vuitton vesken til den heldige og tok bilde av henne med gaven. Solen skinte og jeg hadde tenkt til å poste bilde så dere alle fikk se. Det ble bare feil dag og jeg føler det blir feil i dag også så den posten kommer i morgen. Det føltes bare så galt å gjøre det i respekt for alle som gikk bort og deres pårørende i Manchester.

Ja dette skal være en smilende blogg, men som jeg skrev i første innlegg blir det også poster om tøffe tak. I går lurte jeg på om jeg kunne skrive om noe så fryktelig, men det føles enda mer feil å tie, ikke si noe og late som alt bare er bra. For ja, noen ganger blir det feil å smile, feil å ikke vise respekt og feil å ikke gråte med. I går var en av de dagene jeg rett og slett var uvel og trist i hjerte mitt over hvor grusom verden kan være. Det føles like fortvilende i dag når man ser bilde og navnene på ofrene. Unge barn som hadde hele livet foran seg. At noen virkelig kan ramme de minste og mest uskyldige, gå etter barna på en så grusom og barbarisk måte. Jeg har ikke ord! Jeg leste som sikkert alle dere andre alt i media rundt terroren i Manchester. Om livredde barn som flyktet og foreldre som desperat lette etter barna sine som de ikke fikk tak i på mobilene. Jeg gråt mens jeg leste og så bildene og jeg gåter nå mens jeg skriver dette. Som menneske gjør det fryktelig vondt at noe sånt kan skje. Som foreldre kan man ikke la være å tenke på hva om det var mine barn, hva om det var jeg som desperat lette etter mine time etter time og det hjerteskjærende utfallet. Jeg ville elles skrevet om hvordan man skal reise seg, krige og ikke la seg knekke, men det blir usagt i denne sammenhengen. For når barn blir drept på denne måten blir alt positivt feil uansett. De kan ikke erstattes.

På kvelden dro jeg ned til havet. Finner sånn ro der enten jeg er lei meg eller glad. Det var den perfekte sommerkvelden og det slo meg. Hvordan kan verden være så fantastisk vakker som i går og samtidig ønsker grupper av mennesker å gjøre den så fryktelig ond. Jeg forstår det virkelig ikke!

Til minne om alle som gikk bort i Manchester Arena. Hvil i fred.

Vær takknemlig for akkurat den du er! 

Hei alle sammen. Håper dere alle har en super start på helgen og koser dere masse. Et ord og en følelse jeg kjenner på så ofte jeg kan er takknemlighet. Viktigheten av å være takknemlig for det man har og den man er. Jeg syns følelsen av å våkne om morningen og kjenne på at man er takknemlig for det livet man lever føles så utrolig godt.

Vi lever i et samfunn i dag der vi hele tiden blir utsatt for press om at vi skal se sånn og sånn ut, tjene så og så mye penger, være så perfekt som mulig og være så vellykket. Jeg tror den beste gaven man kan gi seg selv er å være takknemlig for at man er akkurat den man er med sine mangler, svaketer, styrker og positive sider. Vi er alle perfekte akkurat som vi er. Det er viktig å ha drømmer, gøy å ha mål å strekke seg etter, men jeg tror dette må være helt individuelt for vi kan ikke alle være like og ikke ha de samme målene. Alle sine mål eller ønsker for livet er like fine og viktige. Det å utsette seg selv for daglig press, skuffelser over ting man ikke når eller får til fører ikke så mye godt med seg. Jeg tror vi alle må senke skuldrene litt og være takknemlige for akkurat her og nå. Smile når vi ser oss selv i speilet, like det vi gjør, være takknemlige for den jobben vi har, for den tiden man har fått og har med de man er glad i, for de vennene man har om det er 1 eller 50, for at vi bor i verdens fineste land. Være takknemlige for at vi har tak over hodet, mat på bordet, fantastisk helsevesen og frisk luft. At barna våre går på fine skoler og vi har naturen rett utenfor døren. I det store perspektivet er det så lett å gå seg vill i jakten på å være perfekt at man glemmer de små viktige tingene i livet som mange av oss tar som en selvfølge. 

De tingene som faktisk betyr aller mest uansett hvilket press vi legger på oss selv om å bli enda bedre i jakten på en tegnet lykke i mediabildet og på sosiale medier. Som jeg har skrevet så heier jeg på å gå for drømmene sine, men ikke om man må ofre den daglige lykken og blir utafor av presset. For følelsen av å la seg selv kjenne på takknemlighet og være fornøyd med akkurat den man er må man aldri glemme eller la noen ta ifra seg. Følelsen av å sette seg nede ved havet, foran peisen eller i armkroken til en man er glad i å la den gode følelsen av takknemlighet for det man har og den man er, er fantastisk. Jeg vet at livet går opp og ned. Det gjør det for oss alle. Men jeg prøver å stoppe opp og nyte bare det at jeg faktisk lever. Det høres kanskje ut som en klisje, men det er en deilig klisje som føles godt og fyller meg med takknemlighet. Jeg får være her å se barna mine vokse opp, gi de et så godt liv som mulig, jobbe, ha det gøy, ta vare på de jeg er glad i og smile i speilet når jeg legger meg for at jeg faktisk kjenner meg veldig takknemlig. Jeg elsker den følelsen og skal ta godt vare på den for alltid.

Jeg ønsker dere alle en fin fin helg. Nyt alle de små fine tingene som man kanskje tar for gitt. Vær strålende fornøyd med at du er akkurat den du er. Takknemlighet er så utrolig viktig <3

#personlig #takknemlig #pappa #pappablogg #lykke #smil #helg

Jeg gir bort denne Louis Vuitton vesken! 

Hei kjære venner og skjønninger. Håper dere alle hadde en fin fin 17. mai feiring med masse kos og hygge.

Nå er det bare noen dager til jeg gir bort den neste Louis Vuitton vesken til kr 9150,-! Jeg trekker den heldige som får vesken nå til søndag 21.5. For de av dere som vil se hvordan vesken kan bli akkurat DIN kan dere ta en titt på firmasiden min her. Lik gjerne siden min Petter Syversen ? Smil med meg her, da får dere meg til å smile. Jeg krysser fingrene for dere alle sammen. Gleder meg massevis til å overlevere vesken til den heldige.

For å røpe en liten hemmelighet for dere alt nå. For de av dere som ikke vinner kommer det en ny gave alt til neste uke. Det blir en spa weekend i suite ink frokost og middag for to pers med en verdi på kr 7000,-. Håper gaven frister til enda mer smil og hygge. Info om hvor med masse fine bilder kommer til uken.
 

Jeg ønsker dere alle en fantastisk dag og masse lykke til i trekkingen til søndag.

Stort SMIL fra meg til dere alle <3

#persoling #gave #konkurranse #lykke #jobb #smil

Eneste jeg ønsker meg er nok en smilende og fredfull 17. mai! 

Hei alle venner og godtfolk. I morgen er det 17. mai og jeg gelder meg som et lite barn i en alder av 42. Måtte teste antrekket alt idag hehe. Må jo bare smile for siden jeg var liten har jeg elsket 17. mai. Jeg dro bestemoren min med meg for å gå etter alle musikkorpsene som øvde i nabolaget fra jeg kunne gå og gledet meg i ukesvis til den store dagen. 17. mai har alltid gitt meg samme gleder meg i magen følelsen som å våkne på juleaften og glede seg til pakkene. Være i byen å kose seg, spise så masse is og pølser man klarer, se på musikkorpsene på Karl Johans Gate og se Kongefamilien vinke til alle barna fra slottet. Det er Norges nasjonaldag der vi feirer landet vårt som vi alle er så glade i og stolt av.

Alle som bor i Norge har et spesielt forhold til 17. mai med masse gode minner og hyggelige opplevelser fra man var liten til nå og sånn er mitt eneste ønske at det skal fortsette å være. At 17. mai for alltid vil være en fredelig dag der vi alle hygger oss sammen. At alle barn som vokser opp skal få oppleve de samme gledene som vi har fått oppleve igjennom livet. For 17. mai er Norges og barnas dag der de skal få kose seg og nyte samholdet blant oss alle. I 2017 lever vi i det jeg vil kalle et moderne samfunn der noen familier holder sammen, andre har gått vær til sitt, noen er nye i Norge og noen har kanskje ikke familie. Uansett livssituasjon håper jeg 17. mai er en dag der alle kan snakke godt sammen, møtes og hygge seg på tvers av livssituasjon og nasjonalitet. At foreldre er måteholdne med alkohol og setter barna først. At alle bidrar til at de minste som vokser opp får en så fin dag som mulig og legger seg med søte små smil når kvelden kommer. 

Jeg gleder meg masse til å vekke gutta mine til is på sengen i morgen før det blir en god frokost hjemme. Så går turen ned til byen for å se på toget og den herlige byen vår kledd i rødt, hvitt og blått. Når vi har sett litt på toget, spist noen is og noen pølser til går turen opp til fantastiske Anne K som holder åpent hus like ved Slottsparken for inviterte venner, familie og bekjente. Hun steller i stand det største koldtbordet med alt man kan drømme om av god mat og kaker. Er over 100 stykker innom å spiser og koser seg der i løpet av dagen så snakk om dame med stort hjerte og et herlig smil som samler alle hun kjenner rundt seg til hygge. En fantastisk fin og snill tradisjon. Er så glad for at vi blir invitert ditt. For en dame.

Jeg ønsker dere alle en herlig 17. mai feiring med alle deres kjære. Ta god vare på hverandre, spis masse is, pølser og kos dere masse. Gratulerer så mye med dagen til det vakre landet vårt. Jeg føler meg som verdens heldigste som får leve og bo i Norge <3

#personlig #17mai #pappa #pappablogg #familie #is #lykke #fred

Mitt møte med Idar Vollvik endret alt!

Hei alle dere herlige gode som liker å smile. Håper dere alle har en fantastisk helg med masse kos og hygge. Helgene er til for å kose seg litt ekstra, finne på masse gøy, slappe av og lade batteriene.

Er det noe som er viktig her i livet og kanskje mitt beste tips, så er det å være hyggelig med alle man møter på sin vei. Jeg er nok hyggelig av natur, liker å smile til folk jeg møter, holder oppe eller åpner alltid døren for folk, trykker på parkometeret for neste mann når noen står bak, er det noen som mister noe hjelper jeg alltid til å ta det opp osv. Det koster så lite og gir så mye smil og små gleder i hverdagen. Jeg gir gjerne en klem både til kvinner og menn når jeg møter nye folk istedenfor å håndhilse når det passer seg. Blir jo så klart mest håndhilsning i business hehe, men gjerne en kombinasjon. Jeg tror virkelig på det at om man bare tørr og tar seg tid til å være hyggelig med alle på sin vei så gjør man litt for at andre skal få en litt bedre dag og de husker deg som en hyggelig person.

For er det noe som er helt sikkert er at verden er liten og smilet er ditt viktigste visittkort. Plutselig enten det er jobb, skole eller privat så møter man den samme personen igjen. I det jobbintervjuet, når man skal forhandle om den store kontrakten, når man trenger en liten hånd for å åpne en dør eller i andre sammenhenger. Da er det alltid veldig positivt å bli husket som den hyggelige personen som smiler, er imøtekommende og hjelpsom. Er man blitt oppfattet som det motsatte forstår dere sikkert hvor det bærer. Mener ikke at man skal være tilgjort, men være seg selv på en smilende hyggelig måte.

Jeg har en liten historie som endret alt for meg. For 8-9 år siden møtte jeg tilfeldig Idar Vollvik. Idar er en smilende og utrolig imøtekommende mann så vi ble pratende litt og hadde en veldig hyggelig tone. Ca ett år etter hadde jeg fått på plass et nytt firma og lagd et stort fordelsprogram innen shopping, skjønnhet og livsstil. Vi møttes tilfeldig igjen og jeg fortalte om konseptet mitt. Idar tente på ideen og lagde et eget mobil abonnement til dette programmet. Etter det ble jeg inviterte på en rekke hyggelige eventer. Jeg jobbet på for å få bankene til å tenne på ideen om å lage et kredittkort til programmet. DNB, SEB og flere syns konseptet var veldig bra, men kostnaden høy for å sette det til livs så de turte ikke gå for det. De sa alle at de kun gikk for store selskaper som hadde en medlemsmasse på over 30.000 personer. Der sto jeg Petter Syversen alene med et konsept og noen hundre kunder som hadde bestilt. Ingen enkeltpersoner kunne ha et eget kredittkortselskap var beskjeden. Jeg luftet ideen for Idar som jeg nå hadde fått en veldig hyggelig tone med. Han trykket på noen knapper i yA Bank som han i sin tid var med på å starte så jeg fikk møte med ledelsen der. De tente på ideen og turte å ta sjansen på investeringen og meg. Resten er historie, nå er selskapet mitt et av de største programmene i banken og det hele startet med et hyggelig smil og et hei til Idar. Jeg har nevnt det for han flere ganger at jeg er super takknemlig for at han åpnet døren for meg og ga meg sjansen til å skape drømmejobben min som jeg har i dag. Ringte Idar i går for å høre om det var greit at jeg skrev en liten historie om han og han bare lo og smilte som vanlig og sa så klart. Herlig mann.

Så godfolk. Det å smile og være hyggelig kommer det alltid noe godt ut av. Ikke bare for den gleden det gir der og da, men også for de mulighetene det lille smilet og det hyggelige heiet kan åpne. Et smil kan faktisk være hele forskjellen.

Ha en fantastisk søndag alle sammen <3

#personlig #jobb #smil #muligheter #hyggelig

Skal man være en ting. Vær ekte! 

Hei kjære godtfolk. Nok en gang blir jeg satt ut av responsen, dere er virkelig fantastiske. Tusen hjertelig takk. Gleder meg alt nå til å gi bort Louis Vuitton vesken søndag 21. Mai.

Vet dere hva som gjør meg glad langt inn i hjertet? Jo det er de personene som det bare lyser glede av, som smiler til deg når du ser på dem, de som er gode uten å trenge å prøve og være det, man bare merker det i øynene og rundt dem, de som tør å være seg selv 100%. Jeg liker å kalle de tvers i gjennom ekte. De personene man alltid vet hvor man har på godt og vondt. De personene man vet at man får sannheten av uansett om sannheten gleder eller smerter. For sannheten er noe a det mest dyrbare vi har. Misbruker man den kan den ødelegge alt, men pleier man sannheten godt er den med på å bygge en borg som tåler det meste.

I nesten alle sammenhenger blir jeg trukket mot det smilende, gode og ærlige. Ikke nødvendigvis de personene som gjør så mye ut av seg, men de personene som du bare merker er ekte. De som kanskje ikke alltid roper høyest, men når de sier noe så er det med godhet, glede, smil og du vet du får fakta. Jeg heier på de som å tørr være seg selv, tørr å stå opp for det de tror på, men også si det de føler, være den de er og ikke pakke det inn. Tørre å ikke bry seg så mye om hva alle andre tenker, men smile og være glad for den man er. Når alt kommer til alt kan man ikke bli likt av alle og det skal man ikke ta så tungt eller bry seg så mye om heller. Mye viktigere er det å hygge seg med de man blir likt av og smile av med tanken på de som syns man er en bra person. Fokuset må være glede. Jeg digger det ekte og gode. Jeg er ingen fan av spill enten det er i vennskap, kjærligheten eller business. Jeg liker den ekte sannheten. Jeg liker ekte mennesker som serverer det som det er. Noen ganger gir kanskje ikke sannheten det svaret man vil ha, men da er det enklere å ta et nei og et nei er helt fair. Andre ganger gir sannheten bare smil, glede og akkurat de svarene vi vil ha. Det viktigste uansett svar er den ekte sannheten. Det kanskje mest fantastiske med de som er gjennomgående ekte er at de er hel ved i alle sammenhenger. De baksnakker ikke, de finner seg ikke i mobbing, de tar seg av de som står utenfor, de viser alltid hvor glad de er i sine kjære, de gjør at alle føler seg velkommen og tatt vare på.

Jeg heier på det å være ekte, vise hvem man virkelig er. Jeg heier på alle de ekte som aksepterer andre for den de er uten nødvendigvis være enige med dem. Alle kan aldri være enige om alt, men vi kan alle lære oss å akseptere at vi er forskjellige. Alle må få lov å ha sine egne meninger, sin egen tro, den legningen man har og lov til å være den man vil. For meg er det ekte.

Jeg ønsker dere alle en fantastisk dag. Ta livet med et stort smil <3

#personlig #ekte #mennesker #sannheten #ærlig

Jeg gir bort enda en Louis Vuitton veske.


 

Hei kjære venner og skjønninger. Håper dere alle har en smilende start på uken med jobb, familie, venner, trening og alt som hører med. Jeg digger jobben min og syns den responsen jeg fikk av dere på Louis Vuitton kampanjen jeg kjørte for firmaet mitt var helt fantastisk. Denne bloggen skal handle om smil, positivitet, gleder og litt business, så da var det ekstra gøy når noe jeg har jobbet så hardt for i mange år får så mange hyggelige tilbakemeldinger fra dere. TUSEN TAKK? Må innrømme at jeg ble både satt ut og veldig takknemlig. Jeg spurte jo om dere ville jeg skulle gi bort enda en Louis Vuitton veske og det var ikke så rent få av dere som ville, så jeg bestemte meg for å gi bort en til. I går dro jeg til byen for å kjøpte inn en ny veske til kr 9150,- og tok et sommerbilde ved fontenen i Oslo. For en fin dag på jobb med sol, sommerstemning og en ny gave jeg gir bort. Må jo bare smile av sånne dager. For de av dere som vil bli den heldige lik veldig gjerne Petter Syversen - Smil med meg på Facebook her og se hvordan vesken kan bli DIN på firmasiden min her. Jeg trekker en vinner av den nye Louis Vuitton vesken søndag 21. mai. Tusen takk for at dere følger og er så herlige.

Det er så viktig å spre masse smil og glede. Det gjør dagene så hyggelige for alle man møter på sin vei. Håper dere alle får en fantastisk smilende dag <3

#smil #personlig #gave #konkurranse #business #lykke

Det er så utrolig mye gøy man kan gjøre!

Hei godtfolk. For en fantastisk helg vi har. Sommer og sol er bare helt magisk kos. Jeg er så glad i å finne på masse gøy uansett vær, men det er ikke til å stikke under en stol at dager som i går, når alle er ute å koser seg skaper et pulserende og veldig hyggelig bybilde. Noe av det morsomste jeg vet er å oppdage og nyte alt det egen by har å by på. Det er uante muligheter til å finne på masse gøy uansett hvilken by i Norge man bor i. I går ble det en superkos sykkeltur ned Alnaleven som fremstår som en liten urørt perle midt i Oslo. Vi tok turen over Vålerenga der gatene var fylt opp av smilende folk som koste seg på markedsdager. Videre gikk turen ned over Grønland og ut til den nye bystrand på Sørenga. Jeg bare digger det stedet der. Må utom der året rundt for å kikke. Når sommeren kommer og bryggene er fylt opp med sommerglade mennesker må man jo bare smile. Er så utrolig gøy med den nye bydelen som vokser frem i Oslo. Jeg syns det er så kos å spise på restaurantene på Sørenga eller slappe av på stranden der med medbrakte godsaker i baggen. Fantastisk god atmosfære med folk som ler, smiler, bader og hygger seg. 

Så gikk turen videre langs havnen over Operaen, ut over Vippetangen, over Rådhusplassen, Aker Brygge og Tjuvholmen. Hvor enn vi syklet var det fylt opp med folk som smilte og koste seg masse. Brukte alle de fine plassene og restaurantene vi er så heldige å ha. Vi hadde tenkt til å sitte ute i solen å spise, men det var jo stapp fult over alt og vi var sultne NÅ etter turen hehe... så det ble pizza inne på oss. Var faktisk så varmt i går at det var deilig med litt skygge også, da er det virkelig sommer. Jeg blir så glad når jeg ser rundt meg på dager som i går hvor mange som er flinke til å nyte livet og kose seg masse. Byen pulserte virkelig. Jeg får bare ikke nok av sånne dager og kan nesten ikke vente med å komme meg av ut på nye morsomme sprell. Jeg syns det er noe av det viktigste av alt er det å finne på hyggelige ting. Være flink til å kose seg massevis og skape herlige gode minner sammen og alene. Når største gutten min i går før han la seg sa, pappa det var så utrolig hyggelig på tur i dag, det må vi gjøre snart igjen. Da var virkelig dagen min helt komplett og jeg la meg med et stort smil.

Dagens 10 tips

  1. Dra på hyggelige turer i egen by.
  2. Pakk en liten sekk eller bag og ta med litt godsaker + pledd.
  3. Test ut de hyggelige sykkelrutene. I Oslo for eksempel ned Alnaelven eller ned Akerselven. De havner begge ut i et pulserende bybilde med restauranter kos og hygge.
  4. Picknick på stranden eller i en av de hyggelige parkene vi har.
  5. Kino, konserter eller teater er alltid kos året rundt.
  6. Dra inn i marka og hygge seg ved et av de fine vannene vi har.
  7. Restauranter med kos og hygge er alltid like stas.
  8. Dra ut på de herlige små øyene som ligger en liten båttur fra kaien.
  9. Cafe/Pub runder er alltid gøy for den feststemte. Vi har så mange forskjellige steder å teste ut.
  10. Dra på båttur og kose seg på fjorden.

Det er virkelig uante muligheter med masse gøy man kan gjøre. Det viktigste er ikke hva man gjør, men at man gjør noe man syns er gøy som gir masse positiv glede, smil og hygge. Håper dere alle har en like super helg som meg. I dag blir det ut på nye utflukter på oss. Ha en fantastisk søndag alle sammen.

Stort smil fra meg til dere alle sammen <3

#familie #personlig #pappa #oslo #tur #lørdag #restaurant #pappablogg #livet #smil

Det vakreste som fins! 

Hei hei alle dere skjønne som er så utrolig hyggelige mot meg.  Jeg tenkte jeg skulle spre litt smil og glede på denne bloggen, men dere sprer like mye smil og glede tilbake. Jeg går virkelig å smiler om dagen og får masse positiv energi av dere alle sammen. Dere er herlige. Tusen hjertelig takk.

Helgen er her og jeg koser meg masse. Denne uken er barna hos meg og det føles så fantastisk. Til alle dere som ikke har barn, sorry denne posten blir litt øm og til alle dere som har barn så kjenner dere dere nok veldig godt igjen. Jeg bare digger å være pappa. Hva føles vel bedre enn når barna kommer løpende mot deg, kaster seg rundt halsen på deg, klemmer og susser på deg når de er små, eller kommer å gir  deg en stor klem når de har blitt store. Den følelsen slår virkelig alt. 

Man føler seg på en måte halv uten og fantastisk hel igjen når barna er rundt seg. Jeg har virkelig elsket å være pappa fra første dag. Det å være foreldre er den vakreste følelsen som fins! Så deilig å elske en annen person høyere enn seg selv, i mitt tilfelle to og ville ofret livet for dem på et blunk. Ja man blir rar når man får barn på en god måte. Når man gikk over veien selv før tenkte man ikke så mye over det. Når barna går over veien fra de er små og for alltid tenker man at kommer det en bil som ikke klarer å stoppe så løper jeg ut og dytter barna vekk og blir kjørt over selv. Ja dere som har barn forstår helt sikkert hva jeg mener, man blir smårar av all den kjærligheten. 

Den reisen man har fra de er små med alt de skal lære, alt det gøye man skal gjøre, alle de bekymringene og alle de fantastiske øyeblikkene man skal oppleve sammen er bare en helt magisk reise. Jeg har virkelig elsket alle opplevelsene med barnehage, skole, alle fotballtreningene og kampene, alle feriene, alle kapteinsabeltann forestillingene, alle leketurene til alle tivoliene i hele skandinavia, alle restaurantbesøkene sammen, alle hverdagene, alle kosehelgene med taco og masse godis, alle bursdagene, alle julene og alt annet kos den reisen som foreldre innebærer. Jeg har alltid prøvd å gjøre mitt beste for å gi gutta den beste starten, oppdragelsen, verdiene, tryggheten med masse gleder og masse kjærlighet. Som vi alle foreldre gjør for våre barn. Vi blir jo så stolte og enormt glad i dem ikke sant?

Hehe de får jo ikke gå ut døren, komme hjem eller legge seg uten en god klem fortsatt og at jeg forteller dem hvor glad jeg er i dem. For en reise, for en fantastisk reise. Før lå vi omtrent oppå hverandre i sofaen, så på tegnefilmer, barnetv, idol til de måtte legge seg. Nå har de blitt store, 14 år nå i juni på minsten og 16 år til sommeren på størsten. Jeg foreslo på vei hjem fra treningen vår på Sats i går at vi skulle ta med tacoen, gitaren og sette oss på nede på stranden til sent. Må le, de ville gjerne spise hjemme. Måtte tulle med dem og si at for et par år siden hadde de ropt jaaaaa, ville badet selvom det var iskaldt og ikke fått de hjem. De lo godt og var enige selv. Vi er en herlig trio fortsatt og det kommer vi alltid til å være, men tidene forandrer seg. Nå er det rommene, kompiser og kjæreste som er i høysetet. Heldigvis syns de pappa er kul enda og vi finner på masse hyggelig sammen. Så gøy å se at de vokser til og blir selvstendige voksne gutter. Vi er inne i en ny epoke og jeg gleder meg stort til den også. 

Må innrømme at jeg er fryktelig stolt over hvor flotte og store de har blitt. Er ikke den følelsen utrolig god dere, hvor stolt man blir av barna sine for ikke å snakke om hvor glad man er i dem. Den er vel når alt kommer til alt selve livet.

Ønsker dere alle en fantastisk helg og nyt tiden max med deres nærmeste. Husk å fortell liten som stor hvor mye de betyr for deg og hvor glad du er i dem <3

God klem til dere alle sammen.

#personlig #familie #pappa #pappablogg #barn #ferie #hverdag #lykke #livet

Smil stort og lag drømmen din virkelig. 

Hei alle kjære smilende venner. For et fantastisk sommervær vi har fått. Med sommervær, sol og deilige varmegrader kommer nesten smilet automatisk i takt med at sommerklærne kommer på. Nå er det virkelig bare å nyte hvert eneste øyeblikk. Tenk at noe så naturlig som sol, litt smil og glede skaper så mye hygge. I tillegg er det helt gratis. Jeg er så glad i hverdager, digger å gjøre de best mulig. Lage drømmedager på jobb gjør uken min så utrolig fin. I går delte jeg ut Louis Vuitton vesken og smilene jeg fikk gjorde dagen min alt der. Så reiste jeg videre ut på hytta i Engelsviken for å sitte å jobbe der i solen. Jeg bare elsker smaken av sommer. For meg er det like himmel hver gang  jeg kommer ned til havet enten det er på hytta eller på en strand hvor som helst. Høre bølgeskvulp, kjøpe reker eller fiskekaker, gå litt på brygga forbi fiskerestauranten, rusle litt på svabergene og ta saltvann i ansiktet. Den følelsen av lykke får smilet mitt til å gå rundt. 

Jeg bare elsker de stedene som gir meg helt fred i sjelen, gir meg masse energi og jeg blir på mitt aller mest kreative av. Når man er på de stedene finner man ofte de beste svarene og kommer på de beste ideene enten det er privat eller jobb. Mange av mine største avgjørelser og mest spennende nye planer har kommet til meg når jeg er på de stedene som gir meg kreativitet i sinn og hjerte.

En venn spurte meg for litt siden om hvordan han skulle komme på en ide for å starte opp noe han kunne bli lykkelig med og elske å jobbe med. Han sto fast og viste ikke hvordan han kunne komme seg videre i prosessen. Jeg sa at mitt beste råd var å dra til de stedene han likte aller best og koste seg mest på helt alene. Spise litt god mat, ta noen glass med god vin, se utover den utsikten han likte aller best og leve seg inn i tankene til hvordan han så for seg at en kunstner kom på sitt neste prosjekt. Tenk som en kunstner, tenk stort, tenk smart og ikke minst kreativt. Søk de stedene som gjør deg mest mulig kreativ og tenk ut av boksen var mitt aller beste råd. Dette lever jeg etter både på jobb og privat. 

Jeg elsker å utvikle meg, gå nye veier, aldri sette meg fast for det finns alltid en ide eller annen måte å tenke på som gjør oss alle det hakke bedre enn vi var i går. Nøkkelen er nok å alltid tenke positivt og se løsninger istedenfor hindringer. Alle yrker tillater så klart ikke å jobbe på min måte, men alle kan finne den måten som er best for seg. Alle som vil kan benytte kvelder og helger til å søke de mest fredfulle og givende stedene man vet om. Alle har sine lykkelige plasser der de trives aller best. Bruk de for alt de er verdt. Lykke og kreativitet er alltid en god kombinasjon til å skape det livet man ønsker å leve privat og på jobb.

Tusen takk for alle tilbakemeldingene igår, da blir det straks en ny LV veske til jeg skal gi bort. Jeg ønsker dere alle fantastisk dag med mye smil, positivitet og glede. Husk du er fantastisk så smil stort i solen <3 

#personlig #jobb #drømmedag #sommer #sol #smil #lykke #hygge #mat #drømmer

En glad vinner. Skal jeg gi bort flere Louis Vuitton vesker? 

Hei i solen godtfolk. I dag har jeg gjort noe veldig gøy. Overlevert Louis Vuitton vesken til den heldige vinneren. Den heldige som fikk vesken var Camilla Arntzen fra Halden. Vi ble enige om å møtes på halvveien så Moss ble stoppestedet for overleveringen. Jeg blir like glad selv hver gang jeg gir bort fine gaver, man må jo bare smile når folk blir glade og smiler stort. Jeg er enda litt satt ut av responsen dette fikk. At jeg skulle få over 4 tusen liks/kommentarer/delinger og hyggelige tilbakemeldinger på den bloggposten er jo bare helt vilt. Tusen hjertelig takk for hver eneste en. Jeg liker å svare alle som skriver til meg og etterstreber å alltid gjøre det, men her strakk ikke tiden til å svare alle, beklager dette. Denne fantastiske responsen har gitt meg lyst til å gi bort flere Louis Vuitton vesker og andre fine gaver fremover. Er det noen som har noen ønsker for gaver jeg skal gi bort nå i mai og juni må dere gjerne skrive det i kommentarfeltet. Min første tanke er å gi bort enda en Louis Vuitton veske, hva syns dere om det? Og for eksempel spa opphold, hotell overnattinger, gavekort, restaurantbesøk osv. Listen er lang, men dere vet nok best hva dere ønsker jeg skal gi bort. Blir veldig glad for alle tilbakemeldinger.

Videre gikk turen min innom hytta i engelsviken. Jeg elsker smaken av sommer, fiskekaker på brygga, sitte å se utover havet og ikke mist skrive noen hyggelig ord til dere alle sammen. Forteller dere alt om det i morgen.

Ha en fantastisk dag videre i solen alle sammen.

#personlig #gaver #konkurranse #vinner #livet #heldig