hits

juni 2017

Livet smiler virkelig om dagen. 

Hei alle sommerglade godtfolk. Jeg er så happy og har noen utrolig fine dager på ferie med de beste jeg jeg vet om. I går ble stemningen om mulig enda bedre når megleren ringte etter en privatvisning på leiligheten etter flere visninger uten tilslag. Han hadde fått inn det første budet. Det endte med litt forhandlinger og plutselig var vi på prisantydning i et presset boligmarked. Vi aksepterte så nå har vi solgt. Utrolig gøy at vi fikk tilslag nå rett før ferien og om mulig et enda kjøligere boligmarked i vente. Jeg er så happy og fornøyd. Blir så gøy å se hvor ferden går videre for oss. Om vi ser an hvor boligmarkedet går de neste mnd og leier for en periode eller om vi kjøper noe nytt om drømmeleiligheten dukker opp. 

Ellers har vi noen fantastiske dager der vi bare nyter og hygger oss Max. Det har gått i ett fra morgen til kveld med aktiviteter, shopping og restauranter. 

Nå er vi på tur over fjorden til Sandefjord og videre nedover det blide Sørlandet. Det går jo nesten ikke an å ha så flaks med været for det er jo bare heeeelt fantastisk fint hver dag vi har vært på tur.  

Det er så mye sant i karma og det å leve i positivitet. Smil til livet, vær fair og hyggelig med alle på sin vei så ordener det aller meste seg. Livet er virkelig på en positiv bølge om dagen med så mange fine opplevelser og hyggelige ting som skjer. Det passer meg helt perfekt og smilet sitter løst.

Håper dere alle får en magisk helg med masse kos og hygge. God helg sommerklem til dere alle <3

#pappablogg #pappa #ferie #helg #smil #lykke

HJELP. Dette blir vilt!


 

For en fantastisk følelse det er å reise avgårde på sommerferie. Den følelsen er like deilig hvert eneste år. Alle har sine favoritt reisemål og tradisjoner. Vårt mål er å ha det mest mulig gøy hehe. I går startet årets guttaboys kompistur for oss. Siden gutta var små har de fått bestemme om de vil på leketur i alle fornøyelsesparkeme, bo på hotell og kose seg på restauranter eller dra til syden. Det har vært enstemmig leketur fra dag en og det ble det i år også. Vi bare digger aktive ferier med masse gøy på forskjellige plasser. Fra Kapteinsabeltann, legoland og alle mulige lekeland fra de var små til nå Liseberg, Grøna lund, spise på restauranter og hygge. Jeg har bare hatt ett ønske som pappa og det er at gutta skal ha det så gøy og hyggelig som mulig på feriene vi har sammen. Det har blitt mange turer fra de var små og de er like morsomme og hyggelige enda. 

I går gikk turen med full bil avgårde for en ny sommerferie med hygge og hotell de neste nesten 14 dagene. Første stopp er lagt til Smøgen der vi koste oss max i går. For en start. Sol, hav, solnedgang, god mat, bading på hotellet. I dag går turen videre. Vi har lagt en supermorsom rute i år langs svenske og norske kysten. Tenkte jeg skulle skrive litt fra hvert sted. Vi bare elsker alle de superkule og magiske opplevelsene den norske og svenske skjærgården har å by på. 

Som pappa syns jeg det er fantastisk å dra på ferie med gutta som fortsatt liker å henge med meg. Jeg kommer alltid til å gjøre mitt ytterste for at de skal ville være med meg på ferie hehe. Vi skal virkelig nyte denne sommeren så masse.


 

Håper dere alle får en herlig uke med masse kos og hygge. Jeg har bare et mission i mitt liv. Skape flest mulige gode opplevelser og herlige minner. Nyte livet så godt jeg kan med de jeg er glad i, digger og elsker. Livet skal leke <3

#pappa #pappablogg #ferie #smil #hygge #lykke

2 glade vinnere. Skal jeg gi bort flere gaver? 

Hei kjære venner og smilende fininger. Nå er det fredag igjen og den perfekte dagen til å hygge seg litt ekstra. For mange av dere starter kanskje ferien i dag og noen må vente noen uker til. Jeg drar avgårde på ferie med gutta mine, en kompis og sønnen hans til mandag. Vi gleder oss stort alle 5.

Den perfekte måten å gå inn i ferien på er jo å spre litt glede og dele bort litt gaver. Det var utrolig gøy å trekke vinnerene av både av hotell weekenden på Vestlia Resort til kr 7000,- og Louis Vuitton bagen til kr 9800,-. Hotell weekenden gikk til Anne Karin Andersen fra Skogsvåg utenfor Bergen og Louis Vuitton bagen gikk til Samra Brguljak fra Oslo. Gratulerer så masse til dere begge 2. Utrolig gøy å se hvor glade de ble. Jeg tar alltid med meg jobben min hvor enn jeg drar så jeg tenkte jeg skulle skrive innlegg i og fra ferien også. Vil dere jeg skal gi bort flere gaver?

Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg med masse smil, gleder og hyggelige opplevelser. Nyt den herlige sommertiden vi er inne i til det fulle <3

Magiske øyeblikk i livet.

 

Det er så deilig å våkne opp til sol, sommer og den herlige snart sommerferie følelsen. Solen skinner inn her i dag også og fyller leiligheten med lys. Det går jo ikke an å gjøre noe annet enn å strekke armene i været og smile stort. Så utrolig fantastisk vakkert og godt vi har det her i det lille fine landet vårt. Dagene går litt i et for meg om dagen som de helt sikkert gjør for dere også. Jobb, visninger, alt det hevrdagslige og nå 3 dager med opptak til et tv program jeg skal være med i. Desto viktigere er det å ta inn alt det fine rundt oss syns jeg. En ting jeg føler at jeg har blitt flink til er det å nyte og lage masse fine små magiske øyeblikk. Jeg var kanskje ikke like bevist de tidlig i livet, men nå suger jeg på de øyeblikkene som små karameller hver eneste dag. For dere som ikke liker klisjer er det nok på tide å stoppe å lese nå hehe.

For jeg bare elsker de øyeblikkene. De fine små magiske tingene i hverdagen som får meg til å føle at jeg lever og fyller livet med inntrykk og opplevelser. De beriker meg, gjør meg varm i hjerte og får meg til å smile selv om jeg er alene. Ordet magisk er ganske så stort, men skal man kun definere de største øyeblikkene i livet som magiske som da man traff sin store kjærlighet, giftet seg eller fikk barn blir det for kjedelig for meg. Livet byr på dem hele tiden. Det jeg liker så godt med små magiske øyeblikk er at de nesten setter meg litt ut hver eneste gang. De får meg til å stoppe opp og tenke woww Petter du er så utrolig heldig som får lov til å oppleve dette her. Vi har alle vår egen oppfatning av hva hvilke øyeblikk vi opplever som ekstra gode, de som fyller oss med glede og det er jo så fint. Alle må skape sin egen lykke og fylle livet med inntrykk som man blir beriket av. 

Jeg elsker spesielt alle de øyeblikkene som får meg til å smile litt større en vanlig. Som når jeg var rundt med gutta i helgen og hygget oss. Plutselig sier eller gjør vi noe gøy som får oss til å smile og le ekstra mye. Eller øyeblikk der jeg ser eller opplever noe vakkert som får meg til å stoppe opp og nyte. Opplevelser som bare er så gøye at de blåser meg av banen, herlige stunder med familie og venner, eller jeg treffer en jente som får meg til å smile litt ekstra i hverdagen. Alle de små øyeblikkene som i noen sekunder og minutter som fyller meg med en spesiell glede og et godt smil. Det er et magiske øyeblikk for meg.

I går var jeg på en sykkeltur med mange herlige inntrykk og i dag er det skole avslutning for størsten etter 10 års skolegang. Jeg elsker disse gledene i hverdagen for de får meg til å smile stort og gjør livet til en magisk reise. Ha en fantastisk dag alle sammen<3

#pappa #pappablogg #livet #smil #magisk #lykke

 

Bursdag og i livskrise!


 

Hei alle sammen. Håper helgen er super og dere koster dere masse. Her har det vært feiring av bursdagen til Marius og Min i går. Vi 3 gutta har hatt den superhelgen sammen. Vært ute i finværet, shoppet litt nye klær, trent, spiste på Sørenga, spist masse kaker og avsluttet kvelden med James bond på tv igår. Herlig bursdag og 2 veldig happy bursdagsbarn.

Jeg er så glad i bursdager og syns de er så hyggelige. Spesielt andres bursdager for det er jo så utrolig kos å sette pris på og feire andre. Kjøpe gaver, overaske og stelle i stand. Det smilet og gleden man får tilbake er jo finere enn noen gave. Jeg syns det er veldig hyggelig å ha egen bursdag også, men helst bare med mine aller nærmeste. Jeg feiret alltid stort når jeg var yngre og spesielt når jeg har vært i forhold oppi gjennom årene. Veldig hyggelig når noen man er glad i arrangerer ting for å glede, men når jeg er singel sklir jeg litt unna de store lagene må jeg innrømme. Lar liksom bursdagen gå over i et nytt høyere tall uten å gjøre så mye ut av det. Er jo egentlig nok å feire bare det at man får bli et år eldre, men den gang ei. Passer meg perfekt at Marius vil at vi skal feire i sammen for da kan hovedfokuset ligge på han heheh.


 

Jeg har en litt morsom historie som jeg tenker er grunnen til denne forsiktige bursdagsfeiringen. Jeg var glad i å gå mye ut å feste fra jeg nok var ca 17. Begynte tidlig og syns det er like gøy enda hehe. Uansett husker jeg vi var mye på et fast sted og hadde det så utrolig gøy der. Det var to stamgjester som alltid hang der som oss, den eneste forskjellen var at de var 25 og 27. Utrolig hyggelige gutter, men jeg husker så inderlig godt at jeg tenkte at hva f gjør de her. De er jo like gamle som foreldrene mine, burde ikke de holde seg hjemme, de er for gamle til å feste. Hahaha gjett om jeg fikk den i fleisen og i ettertid ser at jeg var helt på jordet. Når jeg nærmet meg 25 år hadde jeg min eneste livskrise til nå. Jeg var helt fortvilet over at livet var over og at jeg kunne pakke sammen sakene, jeg var ferdig. Jeg ler når jeg tenker tilbake på det, men det er faktisk helt sant. Det inntrykket av de ?gamle?guttene på utestedet hadde satt seg. Når dagen kom og jeg ble 25 var jeg i krise. Jeg hadde samboer, rekkehus, var salgssjef, familie og mange venner, men ville absolutt ikke feires, ville være alene og slo av mobilen. Heldigvis fantes ikke Facebook! Det gikk heldigvis fort over og jeg innså at 25 år faktisk ikke var så veldig gammelt hehe. Etter det har jeg elsket å bli 30, 35, 40 og nå 43 år. Jeg føler livet bare har blitt bedre og bedre. Føler at jeg er i min beste alder med hvor jeg er i livet og hva jeg har oppnådd (- pappa). Gleder meg sånn til fortsettelsen på denne fantastiske reisen.

Ha en herlig dag alle sammen og styr unna livskriser hehe <3

#pappa #pappablogg #helg #bursdag #smil #lykke

22. juni gir jeg bort Louis Vuitton bagen til kr 9800,- 

Nå er det bare noen dager til jeg gir bort Louis Vuitton bagen til kr 9800,- i sommergave. Torsdag 22 juni er dagen, så utrolig gøy. Er så morsomt med disse gavene for jeg gleder meg like mye til å gi de bort hver gang. Hvordan kan akkurat du bli den heldige? Gå inn på firmasiden min HER så kan den bli din.

Ellers blir dette en superspennende og hyggelig helg. Denne uken har både Marius og jeg bursdag. Vi feirer alltid felles burdag, han syns det er så stas. Marius hadde bursdag på søndag 11 juni så vi hadde familie feiring på mandag. På lørdag skal vi ut å spise og kose oss som er på bursdagen min. Vi er så glad i å spise ute og hygge oss så det blir superkos. I tillegg har vi visning på leiligheten vår lørdag og søndag. For en helg vi har i vente.

Gleder meg veldig til å gi bort bagen. Ha en super helg alle sammen og kos dere massevis <3

 

#gave #helg #bursdag #konkurranse #familie #pappa #pappablogg #smil #lykke

Vær et JA menneske! 

Hei alle sammen. Håper dere alle har en herlig uke med fremgang og hygge. Her går uken i ett. Jobb og klargjøring av leiligheten vår. Jeg og gutta mine kastet oss rundt og satt i gang hele prosessen for å selge leiligheten så vi fikk på plass bilder, takst og alt det praktiske forrige uke. Nå er det visning alt til helgen. Så utrolig spennende. Kryss gjerne fingrene for oss.

En egenskap jeg syns er så viktig er å være et JA menneske. Ha et positivt syn på det aller meste enten det er vær, vind, forhold, vennskap, jobb, økonomi eller små og store andre ting. Det er så viktig å ta livet og dagene med et smil uansett. Må le litt av meg selv. Jeg syns sommeren er så utrolig vakker her i Norge, men uansett hvor mye det har regnet eller hvor mye sol det har vært, så syns jeg alltid at vi har hatt nesten bare sol. Hehe er ikke få gangene jeg argumenterer for at vi har hatt det superværet selv om det sikkert har regnet mye. Jeg glemmer kanskje litt alle regnværsdager og ting som ikke går min vei her i livet. Eller kanskje det er for at jeg syns det er masse sjarm også med dårlige dager og motgangen man møter på sin vei. For hva er vel gøy med bare solskinnsdager. Man må ha en god blanding syns jeg, men såklart alltid kos med flest fine. 

Enten det gjelder vær eller personlig ting tror jeg egenskapen av å være et positivt ja menneske bringer veldig mye fint inn i eget og andres liv. Det er så herlig med ja mennesker. Hyggelige, glade personer som liker å smile, hjelpe andre, har et positivt syn på det aller meste her i livet. Jeg blir like fasinert hver gang jeg ser noen stråler eller ikke klarer å få gjort nok godt for andre. Jeg føler selv at jeg har litt igjen å gå der, men de inspirerer meg til å bli enda flinkere. Det viktigste er nok å ikke stresse så mye, men kose seg og ikke ta seg selv for høytidelig. Gi seg selv rom til å kunne danse i regnet, smile og være glad samt huske på hvor utrolig mye mer gøy det er å høre et ja fra en annen enn et nei. Man blir glad av ja enkelt og greit. Jeg mener absolutt ikke at man skal gå rundt å si ja til alt, for det er ikke det et ja menneske dreier seg om. Et ja menneske for meg dreier seg aller mest om å være positivt innstilt, smile og være hyggelig med mennesker man møter på sin vei.

Håper dere alle får en super onsdag med mye smil, latter og ja. Husk at å ha evnen til å danse når det regner istedenfor å tenke på at det regner gir enn selv masse glede <3 God klem til dere alle

#hverdag #vær #livet #smil #ja #menneske #glad #pappablogg #leilighet #pappa

Stolt pappa. 

Hei alle sammen. Håper dere alle har en super start på helgen. Fredag er alltid en veldig kos dag etter en uke med jobb. Følelsen av å ta helg er  jo så utrolig god. I går hadde jeg og minste gutten min en super dag. De er hos moren sin denne uken, så alle de øyeblikkene jeg kan få med de den uken de ikke er hos meg er så kjærkomne. Han hadde jobbskygging på skolen i går så han var med meg på jobb for første gang. Storebroren har også vært med alle gangene de 3 årene han har gått på ungdomsskolen. Alltid like stas. I går var det planlegging av kampanjer, møter og en hyggelig lunsj som sto på planen. Så utrolig gøy å se hvor nysgjerrige og engasjerte de er. 

Jeg har alltid involvert gutta i firmaet og hva jeg gjør. Fortalt om fremdrift, salg, markedsføring, resultater, nye kampanjer og omtaler. Tenker at jo mer man lærer om å drive et firma fra man er liten jo bedre er det. All læring i praksis er nyttig læring når de først har en pappa som driver eget. Skole er en ting, men å være involvert i daglig drift gir fort mange nyttige erfaringer til senere i livet. Begge gutta er så flinke syns jeg og det er ikke rent få ideene vi har kommet på i sammen. Sitte å være kreative og spille ball på nye kampanjer er så gøy. Marius sa det så godt i går. Vi er et så bra team pappa. Far og sønn topper alt. Jeg blir jo bare så glad, stolt og rørt i hjerte på en gang.

Dagen gikk så fort med masse smil og hygge så spiste vi på Olivia i Hegdehaugsveien. Pizza på minsten og en kyllingsalat på pappasen. Jeg har så tro på å involvere barna og gi de nyttig erfaring fra de er små. Ingen ting gleder meg mer enn å se de vokse opp til 2 flotte gutter som er smilende og engasjerte. Må smile når jeg skriver dette. For et par år siden når de skulle til moren snudde størsten seg idet jeg skulle sette meg i bilen og sa til meg. Pappa jeg syns det er så gøy og jeg er så stolt av deg for alt du får til. Må innrømme at sånne kommentarer setter seg i hjerte og huskes for alltid. Da føles det så utrolig riktig å la de ta del i jobben min.

Ha en fantastisk dag alle sammen. Lag noe godt til middag eller gå ut å spis noe godt. Lørdagen er til for å kose seg. Setter utrolig pris på alle de hyggelige tilbakemeldingene fra dere. TUSEN TAKK. Fantastisk fine er dere <3

#helg #personlig #pappablogg #pappa #jobb #smil

Glad i kroppen året rundt slår sommerkroppen! 

Hei alle sammen. Er det noe som er helt sikkert så er det at å være opplagt og i godt humør krever egenpleie, ta vare på seg selv og lade batteriene. Ikke så rent lite som kreves av oss alle. Vi proppes fulle av masse hysteri om sommerkroppen, hvordan vi skal se ut i det daglige og hvordan vi skal komme ditt, men mange glemmer en ting. Det viktigste er hvordan hver og en av oss har det og at de aktivitetene vi gjør får frem smilet og gjør oss glade. For hva betyr vel den såkalte sommerkroppen om man går rundt og er gretten eller misfornøyd med seg selv fordi man føler at man ikke ser bra nok ut? Ikke kan være med på det man syns er gøy fordi man skal være på en spesiell diett og ikke kan gjøre ting fordi treningen dagen etter blir ødelagt? Eller rett og slett syns aktiviteten er gørr kjedelig. Ikke noen ting spør du meg. Jeg heier på smil, glede og det som gjør hver en av oss lykkelige året rundt.

Glad i kroppen året rundt slår sommerkroppen, finne den livsstilen som passer hver en av oss og holde den året rundt. Jeg tror også livsglede slår hysteri hver eneste gang og det skapes gjennom å gjøre individuelle aktiviteter. Gjøre de aktivitetene man selv liker og syns er gøy enten det er mye eller bare litt. Uansett mengde så skaper man glede og overskudd. Det er ingen tvil om at en sunn livsstil er bra for både kropp og sjel, men jeg mener helt klart at det fint lar seg kombineres med å gjøre de aktivitetene man liker. En ting mange glemmer er at man faktisk skal nyte livet, leve og ha det gøy den tiden vi er her. Noen elsker å trene mye og noen mindre. Mengden er ikke så viktig det viktigste er at alle gjør de aktivitetene de liker og får glede av å gjøre. Det får virkelig frem overskudd og smilet. Og vil vi alle se like ut da?

Jeg skal ikke gå inn på treningsmengder eller kosthold nå. Det blir for mye, individuelt og for mange meninger om hva som er det rette. Men jeg tror på alt med måte. Prøve å være stort sett sunn, men gi seg selv nok slakk til å føle at man lever og har det godt oppi det hele. Alle må nesten finne den modellen som gjør seg selv lykkelig.

Personlig er jeg opptatt av en sunn livsstil i hverdagen med god sunn mat og prøver å være aktiv ute 3-5 dager + trene vekter på Sats noen ganger i uken, men det er fordi jeg digger det og det gir meg masse energi. Det har alltid vært min greie fra jeg var liten. Har alltid elsket å trene og holde meg i form, men når helgen kommer slår livsnyteren inn og jeg koser meg og nyter både sunne og usunne fristelser.

Overskudd gir glede og smil i livet. Så mitt tips er å finne aktiviteter som man virkelig liker. Aktiviteter som ikke bare gjør godt for kroppen, men også gir mental stimulanse. Jeg har funnet min perfekte løype i skogen som jeg digger, den er jeg i uansett om det er sol, regn, snø, +26 eller -10. Gå eller løpe, mens man tenker, er kreativ og lader batteriene. 

Dagens 10 tips.

  1. Gå en hurtig tur der du syns det er vakkert enten i skogen, gjennom byen, langs elven, på fjellet eller et sted som gir deg en god følelse. 30 min er perfekt, trenger ikke mer.
  2. Sykle en fin tur er alltid kos.
  3. Yoga er supert både for kropp og sjel.
  4. Styrke på helsestudio.
  5. Løpe en rolig tur rundt et vann i skogen.
  6. Drive med en idrett uansett type.
  7. Svømme om sommeren er perfekt.
  8. Sirkeltrening på en gressplen.
  9. Klatring og ekstremsport for de som liker det.
  10. Bare vanlige basis styrkeøvelser hjemme i stuen, danse rundt mens man synger, få litt ekstra fart på støvsugeren eller sengeaktiviteter.

Jeg elsker følelsen man får etter å ha vært aktiv. Den gir meg virkelig masse glede og smilet sitter løst. Følelsen av overskudd og mer energi er premien for å være aktiv. Har man gjort en aktivitet man liker i tillegg smiler man stort til seg selv i speilet etterpå og ja godtfolk, det er lov å være fornøyd og klappe seg selv på skulderen. Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg. Nyt den og kos dere masse <3

#personlig #trening #smil #livsstil #glede

Jeg gir bort en Louis Vuitton bag til kr 9800,- 

Hei hei alle sammen. Håper dere alle har hatt en super pinsehelg og kost dere massevis. Jeg har hatt en herlig helg i Oslo med både hygge og jobb. På lørdag bestemte jeg meg for å gi bort en hyggelig sommergave i tillegg til hotellweekenden på Vestlia som jeg trekker nå i morgen 7. juni. Om ikke mange ukene setter sommerferien inn med hyggelige turer både til innland og utland. Jeg tenkte at hva passer vel bedre da enn å gi bort en Louis Vuitton bag? Så kan den heldige som får den pakke og ta med seg tingene sine i den kuleste bagen på ferie. Jeg trekker en heldig som vinner bagen torsdag 22. Juni. Vil du bli den heldige som får Louis Vuitton bagen til kr 9800,-? Lik gjerne siden min Smil med meg HER og lese mer om hvordan Louis Vuitton bagen kan bli din på firmasiden min HER.

Gleder meg alt massevis til å gi bort bagen og gjøre en heldig vinner glad og fornøyd til ferien. Ha en super dag alle sammen og masse lykke til i trekkningen <3 

#gave #konkuranse #smil #personlig #lykke #ferie 

 

Ut på nye evnetyr! 

Hei alle fine. Håper dere alle har en herlig start på fredagen. En liten arbeidsdag nå så er det langhelg og hygge. Beste dagene jeg vet om er de jeg står opp tidlig. Ta på meg en trøye, behagelig bukse og lå håret være bustete og sette i gang. Jeg syns ofte de timene før verden setter i gang for fult er så fine. Jeg kan ofte sette i gang halv seks seks og timene bare flyr. Så er det å vekke barna halv åtte til frokost, lage matpakker og ønske de en fin dag på skolen. Føler meg så utrolig privilegert som kan gi de en god klem, ønske de en fin dag på skolen og lage felles middag til oss hver dag etter de er hjemme. Legger alltid møter til midten av dagen de ukene jeg har barna og ukene uten barn kan det være møter anytime.

Det skjer så mye spennende i livet om dagen. Jobben går veldig bra og jeg digger å lage nye kampanjer. Beste jeg vet om er å være kreativ og gå nye veier. Selv om jeg alltid holder på det som fungerer. Never change a winning team er det mye rett i, men alltid smart å være åpen for å forbedre så man kan bli enda bedre.

På privaten har vi startet noe annet veldig spennende nå. Vi har startet å se etter et nytt hjem. Vi syns det er så spennende og gøy alle 3. Vi har bodd her i 9 år nå og det har vært helt fantastisk fint. Vi bor like ved barneskolen, idrettsanlegget, nå ungdomskolen og moren, men nå er størsten ferdig på ungdomsskolen og vi har alle 3 lyst til å gjøre noe nytt og spennende. Tidene forandrer seg og vi har alltid søkt det som er best for oss alle 3. Her hjemme har vi alltid hatt en regel som går over alt. Om vi gjør noe eller skal noe så skal vi ønske det alle 3. Vi har alltid hatt familieråd fra de var små der de fikk være med å bestemme hva vi skal gjøre. Enten det var hvor vi skulle på ferie, hva vi skulle finne på, hva vi skulle spise, hvilken film vi skulle se og hvilke aktiviteter vi skulle gjøre. Når sant skal sies så har de alltid vært smilende og positive så denne måten har fungert utmerket for oss. Alle har fått bestemme, alle har fått viljen sin og alle har like lyst til det vi skal. Samme har det vært når vi er på et stedet eller aktivitet. Vil en hjem drar vi. Vi skal aldri gjøre noe vi ikke vil alle 3, vi skal ha det gøy. Hehe vi er 3 glade gutter så vi gir oss jo aldri før vi er helt ferdige alle 3. For oss har dette fungert helt utmerket. Jeg har alltid vært opptatt av at de skal bli selvstendige og være med på å ta egne valg. De har alltid fått være med å bestemme.

Jeg er så glad for måten vi har det på og at vi er så like. Nå leter vi etter vårt nye hjem og vi er helt samstemte. I går var vi på vår første visning på St Haugen og flere blir det fremover rundt i Oslo inntil vi finner det stedet vi alle 3 føler blir perfekt for oss og det livet som venter nå i ungdommen til gutta og mitt voksne liv med barn som har mindre tid til meg hehe. Det blir litt nærmere sentrum, balkong til solen går ned, fin utsikt og parkering. Helt hvor det blir vet vi ikke enda, men det må føles rett. Vi gleder oss veldig til å legge ut på nye eventyr.

Ha en fantastisk helg alle sammen og nyt alle livets små og stor herlige øyeblikk. Vi skaper de alle selv. Stort smil og en god klem fra meg til dere alle sammen <3

#helg #familie #pappablogg #barn #lykke #smil #pappa #nyeeventyr