hits

august 2017

Det vakreste som fins er å se de man er glad i og elsker lykkelige.

Hei hei alle smilende godtfolk. Jeg håper dere alle hadde en fantastisk helg og at uken har startet bra. Jeg hadde en så utrolig fin og spesiell helg. Den har rett og slett vært helt magisk så jeg går å tenker på den og smiler for meg selv enda. Dere vet hvordan noen dager, uker og opplevelser virkelig får frem følelser inni oss? Øyeblikk som blir ekstra varme, gode og fylt av tanker og minner. Ja sånn var min helg. Fylt til randen av godhet, smil og lykke.

Jeg elsker følelsen av å se utover havet på hytta å være glad og takknemlig i hjerte mitt. Se at barna mine er lykkelige og har det bra. At mamma stråler og koser seg masse. Da har jeg det helt fantastisk godt selv også. Det er noe helt spesielt når de man elsker er lykkelige. Da føles livet så ekstremt godt og man får verdens beste følelse inni seg. I helgen hadde støreste gutten min med seg kjæresten sin på hytta for første gange. Man kan jo ikke gjøre annet enn å mimre tilbake til jeg var ungdom og hadde med min første kjæreste på hytta, det var stort husker jeg. Så fantastisk kos å se de forelsket, lykkelige og i himmelen samtidig som lillebroren fikk henge med. Vi hadde en fantastisk helg med turer utover svabergene alle 5, spiste fiskekaker på brygga med bena dinglende utenfor brygga, Fredrikstad tur som vi avsluttet på restuarant, sene kvelder der vi så på stjernehimmelsen, kortspill og hygge. 3 flotte glade ungdommer og en smilende mamma gjør meg glad i hjertet.

For det er noe helt spesielt det å se de vi er glad i og elsker lykkelige. Enten det er kjæreste, ektefelle, barn, foreldre, søsken, andre i familien og venner gir den følelsen en enorm glede. Jeg tror det må være en av de beste egenskapene vi har som mennesker det å  glede oss over våre nære og kjære sin lykke. Den følelsen av at vi er lykkelige når de vi elsker er lykkelige er fantastisk.

Det handler om å kunne glede seg på andres vegne, uten at man kjenner på misunnelse og sjalusi. Det å kjenne på stolthet og glede for andres lykke. Det å flytte fokuset litt bort fra oss selv og bry oss om andre. Glede oss over at andre har det godt blir bare viktigere og viktigere sånn samfunnet har blitt. Beholde de nære og varme verdiene, ha tid til hverandre, bry oss om hverandre, være opptatt av at de rundt oss har det godt langt utover det man ser på sosiale medier. Man skal være lykkelig selv, men det er alltid plass til å glede seg like mye og mer over de vi er glade i og elsker sin lykke. Som oftest henger vel de to tingene sammen gjør de ikke? Man blir lykkelig når de man er glad i er lykkelige. Ha en fantastisk uke alle sammen <3

 

#pappablogg #pappa #familie #gleder #smil #elsker #kjærlighet

Torsdag 31. august gir jeg bort denne Burberry vesken til kr 8800,-!

Hei alle sammen. Nå er det bare en liten uke til jeg gir bort Burberry vesken verdi kr 8800,- til en heldig vinner. Torsdag 31. august trekker jeg den heldige. Vil du være med i konkurransen om å bli den får vesken så lik gjerne siden min Smil med meg HER og gå inn på firmasiden min HER for å delta i konkurransen. Jeg ønsker dere alle en fantastisk uke i finværet og masse lykke til i trekkningen <3

 

#konkurranse #gave 

Følg alltid veien til mest mulig smil, glede og lykke i hjertet!

Vi lever i en fantastisk vakker verden som dessverre også er fylt med så mye ondskap. Det minner meg daglig på hvor viktig det er å følge hjerte sitt og leve på den måten man blir mest mulig lykkelig. Skape et liv med minst mulig negativitet, dyrke det positive og fylle livet med mest mulig gleder og smil.

En av mine største frykter er å en dag se tilbake på livet mitt å føle at jeg ikke har tatt de valgene jeg mener er rett for meg selv og gutta mine, ikke tatt de sjansene jeg hadde lyst til og ikke lyttet til magefølelsen min. Følelsen av å ikke ha levd som jeg ønsker skremmer meg mer enn noe annet. Da passer det så fint at de aller fleste av oss er født med masse positivitet, kjærlighet og godhet. Det viktigste er at vi bruker det til å ta de rette og gode valgene. Ta vare på de vi er glade i, våre medmennesker og skape et lykkelig liv for oss selv.

Jeg heier på å leve det livet man har mest lyst til å leve. Tørre å ta de valgene som gjør enn selv og sine nærmeste mest mulig glade og lykkelige. Ikke være i situasjoner man ikke ønsker å være i, for livet er alt for kort til å se tiden renne bort i feil retning. Jeg ønsker å kunne se tilbake å tenke, for en fantastisk reise det har vært og smile stort.

Jeg tror virkelig på den styrken vi alle har i oss til å styre livet i den retningen som er best for oss selv og de vi er glad i. Det er det som er så utrolig fint med oss mennesker. Vi har alle en kraft i oss selv som vi kan bruke til å skape det positive og smilende livet vi ønsker. Kraften av det gode er så mye sterkere enn det onde at uansett hindringer og utfordringer på veien kan vi velge å leve i kjærlighet og glede. Selvfølgelig finnes det unntak når noen mister sine barn, sykdommen treffer uhelbredelig og andre grusomheter, men kraften vi alle har til å reise oss, ikke være redde, til å nyte livet, smile og være glade overvinner alt. Den må virkelig brukes til noe positivt, til å gjøre hver en av oss mest mulig lykkelig i hjerte, glade og smilende. Jeg håper dere alle får en fantastisk søndag og ny uke. LOVE<3

Jeg gir bort denne nye Burberry vesken til kr 8800!

Hei alle smilende fininger. Håper dere alle har hatt en super uke og nyter helgen massevis. Jeg er så utrolig takknemlig for alle de fine tilbakemeldingene fra dere. Utrolig gøy å skrive en blogg om smil og positivitet når dere gir meg like mye smil og gleder tilbake. TUSEN HJERTELIG TAKK.

Hva føles vel bedre enn å gjøre andre glade, den følelsen er jo bare helt utrolig god. Alle husker vel følelsen av hvor mye vi gledet oss som små på juleaften til å åpne gavene. Når man nesten ikke klarte å vente med å pakke opp. Likeså husker vi nok alle den spente følelsen når vi hadde lagd noe fint på skolen vi skulle overraske mamma og pappa med når vi kom hjem. Hvor utrolig gøy det var å gi bort noe, se smilene og gleden. Gleden av å gi har vi nok i oss fra vi er små og utvikler videre med årene. Å gjøre andre glade er en herlig ting vi ikke kan få gjort nok av. Det trenger ikke være så mye. Bare et lite kort med noen søte ord, en lapp med jeg er glad i deg, en blomst en mandag eller lage frokost på sengen. Alle de små fine tingene som gir så mange gleder. De store gavene på spesielle dager er selvfølgelig også veldig hyggelige, men det viktigste og fineste er nok å ta seg tid til å glede andre.

Kanskje det meste gøye med jobben min er å gi bort disse gavene. Så denne uken tenkte jeg det var på tide å kjøpe inn en ny gave og tok meg en tur innom Burberry. Valget falt på en eksklusiv liten Burberry veske til kr 8800,- som jeg gir bort til en heldig vinner. Vil du være med i konkurransen om å bli den heldige som får vesken så lik gjerne siden min Smil med meg HER og gå inn på firmasiden min HER for å delta i konkurransen. For de som ikke liker jobben min så er det bare å la være å gå inn på siden. Høyst frivillig og delta.

Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg  med masse kos og hygge. Husk å spre litt små og store gleder til de dere er glade i <3

 

#konkurranse #veske #mote #smil #glede

Vi er alle helter i vårt eget liv!

Vi bor i verdens beste land og vi elsker å være stolte av våre helter. Det gir oss en lykkerus og herlig nasjonalfølelse. Det er gøy å heie på de aller beste, jeg digger det selv. Se de trene hardt, kjempe seg igjennom tøffe løp, vinne kamper og businessfolk som har selskaper verdt milliarder. Man blir stolt, imponert og noen sikkert misunnelige.

Bare husk at det er lov å heie like mye på seg selv. Man trenger ikke vinne gull i en idrett eller business for å være best. Vi er alle helter i vårt eget liv. Livet er jo ikke bare feriebilder og smil som vi ser på Facebook og instagram. Livet er mye hardt arbeid som krever masse av hver og en av oss. Jobben skal gjøres, maten skal på bordet og alle hverdagsaktiviteter skal utføres. Enten man er frisk og rask, sliter med sykdom, er gift, singel eller lever midt i et samlivsbrudd er det ikke få plikter vi har og utfordringer vi møter i hverdagen. Jeg heier på en ting oppi det hele og det er å sette bena i gulvet når vi våkner og være fornøyd, smile og strekke hendene i været. Det er lov å klappe seg selv på skulderen og være stolt. Være stolt av akkurat den man er. For jeg syns livet blir så mye bedre når man tillater seg selv å være stolt og glad i seg selv og det livet man har uten å sammenligne det med noe annet. Jeg tror hemmeligheten ligger akkurat der. Holde fokuset på at man er happy og stolt av seg selv. Om fettprosenten er på 10 eller 40, om kontoen er full eller skriker etter neste lønning, om man er omsvermet eller ensom.. Vær stolt av deg selv for du er helten i ditt eget liv. Klisje? Nei absolutt ikke. Man har to valg. Si for noe tull, riste på og henge med hodet eller dra på smilebåndet og klappe seg selv på skulderen. Kjenne fighteren i seg selv våkne og gå løs på dagen. Jeg velger uansett det siste. For vi er rå alle sammen. Det er lov å føle seg stolt av seg selv og det er lov å heie på seg selv og sine, bare viktig å gjøre det med ydmykhet og respekt for andre.

Dagens 10 tips.

  1. Vær stolt av deg selv for den du er.
  2. Vær ydmyk.
  3. Vær helten i ditt eget liv.
  4. Vis respekt.
  5. Klapp deg selv på skulderen.
  6. Vær en fighter.
  7. Det er lov å si til seg selv at jeg er rå.
  8. Smil i hjerte.
  9. Aldri la noen andre ta fra deg stoltheten din.
  10. Vær alltid positiv. Negativitet er aldri løsningen.

Tviler du noen gang. Les de 10 punktene på nytt og still deg selv spørsmålet om det motsatte er noe alternativ. Svaret blir nei kjære venner for dere er helt rå alle sammen. Ha en fantastisk helg og kos dere massevis <3