hits

oktober 2017

Til lørdag 4. nov gir jeg bort kr 10.000,-.

Hei kjære lesere, venner og godtfolk. Dette er jo bare helt vilt. Like mange deltar i denne runden av en drømmedag, så utrolig gøy. Nå er det bare noen dager igjen. Nå til lørdag 4. nov trekker jeg den nye vinneren av kr 10.000,- . Gleder meg alt nå til å dra til byen/stedet til en ny heldig vinner neste uke å gi bort pengene, ta bilder og skrive et nytt innlegg. Bilde av Jorunn Ingebrigtsen som vant sist og hva hun kjøpte for kr 10.000,- ser dere nederst i innlegget.

Hvordan blir du den heldige nå til lørdag? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her. Så deltar man på firmasiden min for å vinne kr 10.000 klikk her. Man er med i trekkingen så lenge man skriver det rette på statusen. (Ikke klikk om du ikke liker jobben min, veldig frivillig å delta) Del gjerne. Jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig vinner. Ikke i kontanter, men til å kjøpe seg noe man virkelig ønsker seg. En drømmedag der jeg betaler. Jeg tar meg en tur til den byen den heldige bor og tar regningen enten vinneren ønsker seg en reise, ny soffa, tv, vaskemaskin og tørketommel, nye sko, jakke, veske eller en kombinasjon av mange ting. Jeg tar bilder og lager et innlegg om dagen og den heldige. Man skal såklart slippe å ha meg på slep hele dagen og kan ta med seg posene med hva man har kjøpt/kvitteringene når vi møtes så setter jeg over penger/Vippser der og da eller så kan jeg være med å fungere som betaler og posebærer den dagen. Ved store ting feks hele beløpet møter jeg bare i den butikken og betaler. Vinneren blir trukket lørdag 4. november. Masse lykke alle sammen <3

#gave #konkurranse #smil

Det viktigste er hvordan du er som person og har det inni deg!

Hei alle godtfolk og skjønninger. Høstdager med regn og fine farger er så hyggelig. Sitte i vinduskarmen, se ut og la tankene fly er bra kos en lat start på søndagen. Håper så mange som mulig av dere har en super helg og koser dere masse med noe dere virkelig liker. Ikke fordi dere føler dere forpliktet til å gjøre det, men fordi dere har lyst og blir glade av det. Jeg brenner for smil, gleder, positivitet og ha det bra. Klare å ha det så bra som mulig og nyte det ene livet vi har blitt tildelt (som vi vet om i hvertfall hehe). De fleste av oss er nok enige i at det er ganske mange faktorer og press som spiller inn på hvor bra man har det. Vi lever i et samfunn som stiller høye krav til hvordan vi fremstår, hvordan vi ser ut, hva vi har av materielle ting og hva vi gjør. Vi skal kle oss sånn og sånn, vi skal se sånn og sånn ut, være kule, være trente, rett og slett være så tett opp til så perfekt som mulig. Dette er vel og bra for alle som vil det, men like bra når man velger en annen vei. Alle må få gjøre det man vil bare man husker hvem man gjør det for og hvorfor man gjør det. Spør du meg må det først og fremst være for seg SELV. At man selv blir lykkelig og fornøyd. Ikke for å tilfredsstille andre, hva som forventes av oss eller hvordan du selv føler deg presset til å være. Å ja det er kanskje lettere sagt enn gjort når vi får det presset på oss i alle kanaler, men da er det enda viktigere å huske en ting: Det er ikke hvordan du ser ut eller hva du har som er viktigest. Det er hvordan man er som person og har det inni seg som betyr aller mest! Hva som gjør deg selv lykkelig!

En smart pekepinn er å spørre seg selv. Gjør jeg det for andre eller gjør jeg det for meg selv? Blir jeg selv smilende, glad og lykkelig? Jeg skal ikke skrive hva noen skal gjøre eller ikke skal gjøre, men jeg tror virkelig på en ting. Gjør det som gjør deg selv lykkelig og selvfølgelig de du er glad i. Tørre å være seg selv, tørre å stå opp for den man er og vil være. Ikke føle seg presset til å være en annen en den man er og gjøre ting man egentlig ikke vil. Jeg heier på at vi alle er vakre og herlige uansett hvordan vi ser ut bare man følger sin egen vei til lykke. Å være tro mot seg selv, det som føles rett og det man blir glad i hjerte av er en fin leveregel.

Ha en fantastisk søndag alle sammen<3

Jeg gir bort kr 10.000,- til en ny drømmedag!

Hei alle sammen jeg syns det var så utrolig gøy å gi bort en drømmedag, så jeg gir bort kr 10.000,- igjen til en ny drømmedag. At så mange skulle delta og gi så mange hyggelige tilbakemeldinger satt meg helt ut, fantastisk morsomt. Gleder meg alt nå til å dra til byen/stedet til en ny heldig vinner å gi bort pengene, ta bilder og skrive et nytt innlegg. Bilde av Jorunn Ingebrigtsen som vant sist og hva hun kjøpte for kr 10.000,- ser dere nederst i innlegget.

Konkurransen er som sist: Hvordan blir du den heldige? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her. Så deltar man på firmasiden min for å vinne kr 10.000 klikk her. (Ikke klikk om du ikke liker jobben min, veldig frivillig å delta) Del gjerne. Jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig vinner. Ikke i kontanter, men til å kjøpe seg noe man virkelig ønsker seg. En drømmedag der jeg betaler. Jeg tar meg en tur til den byen den heldige bor og tar regningen enten vinneren ønsker seg en reise, ny soffa, tv, vaskemaskin og tørketommel, nye sko, jakke, veske eller en kombinasjon av mange ting. Jeg tar bilder og lager et innlegg om dagen og den heldige. Man skal såklart slippe å ha meg på slep hele dagen og kan ta med seg posene med hva man har kjøpt/kvitteringene når vi møtes så setter jeg over penger/Vippser der og da eller så kan jeg være med å fungere som betaler og posebærer den dagen. Ved store ting feks hele beløpet møter jeg bare i den butikken og betaler. Vinneren blir trukket lørdag 4. november. Masse lykke alle sammen <3

#gave #konkurranse #smil

Tro på deg selv. Livet må ikke bli for alvorlig!

Hei kjære godtfolk og venner som jeg liker å kalle dere som tar dere tid til å lese bloggen min. Jeg setter så utrolig pris på hvor hyggelige dere er mot meg og alle de utrolig fine tilbakemeldingene dere gir. Tusen hjertelig takk alle sammen, det er fantastisk fint å smile sammen med dere.

I det første innlegget mitt skrev jeg at livet ikke bare er en dans på roser og at denne bloggen ikke blir en overfladisk reise der jeg tror at alle bare skal smile hele tiden. For sånn er jo ikke livet, det kan være bra brutalt til tider. Jeg prøver å spre glede, smil og positivitet, men er klar over at mange har det tøft og ikke alltid syns det er like lett. Det er lov å være redd, det er lov å gråte og det er lov å føle seg nedfor. Det er faktisk helt normalt i perioder. Livet er fylt med mange opp og nedturer. De aller fleste har kjent på smerte, tap og savn, men også på kraften av enda mer styrke når livet igjen smiler. Noen tap og smerter blir aldri borte, men de blir slipt litt mindre skarpe i kantene med tiden. Det er mye sant i at man vet ikke hvor godt man har det før man har kjent på smerte og reist seg igjen.

Er det en ting jeg har en bunnløs tro på så er det evnen vi alle har inni oss til å reise oss. At vi alle mennesker har et valg og det er hvordan vi velger å møte livets utfordringer. Man kan enten si, BRING IT ON eller si dette går bare ikke. Jeg velger BRING IT ON som er en av tattooene på armen min. Det er mitt motto i livet, kjør på jeg tar det og legger meg ikke ned uansett.

Jeg tror de aller fleste mennesker kan ta dette valget med unntak av de med tyngre psykiske lidelser som trenger hjelp utover selvhjelp. Dette feltet skal jeg ikke røre ved, jeg er bare meg. Uansett tror jeg vi alle kommer lengst med å finne frem krigeren i oss og tenke, dette klarer jeg. Jeg gir meg aldri! Troen på det gode, på kjærligheten til livet, til alt det fantastiske livet har å by på og den lykken vi alle ønsker overvinner alt. Jeg tror ikke man trenger å lete så langt, for den lykken ligger inni hver en av oss. Ikke tenk så stort. Tenk i dag skal jeg gjøre noe som gjør meg godt og får meg til å kjenne på glede. Oppsøk situasjoner som man har gode minner fra og som får frem en god følelse. For meg er det alltid ned til havet å se utover enten jeg er på mitt lykkeligste eller for å hente krefter.

Mitt kanskje beste tips og leveregel er å gi litt blaffen. Bry seg mindre om ting som ikke betyr for mye for deg eller trekker deg ned. Ikke lag livet for alvorlig, livet skal leke og smile. Om 100 år er allting glemt, så nyt og lev nå.

Dagens 10 tips

  1. Elsk deg selv og alle de små tingene rundt deg
  2. Det er lov å gråte og det er lov å være redd, du er fantastisk uansett
  3. Tør å vær deg selv uavhengig av hva andre sier.
  4. Du har styrken og evnen til å reise deg.
  5. Velg å møt all motgang med at dette klarer jeg.
  6. Gi aldri opp.
  7. Man er mer enn bra nok uansett hva noen andre sier..
  8. Gjør de tingene som gjør deg glad i hjertet.
  9. Ikke lag livet for alvorlig, livet skal leke og smile.
  10. Bring it on! Du har en kriger inni deg som du aldri må tvile på.

Er du nede, så er det eneste jeg vil med dette innlegget er å gi deg litt styrke og glede. Masse kjærlighet fra meg til de som måtte trenge det.

Ha en herlig dag alle sammen <3

Vær din egen beste venn!

Hei alle herlige godfolk. Håper dere har en finfin dag, at smilet sitter løst og at dere alle er bra happy med å være akkurat den dere er. For vet dere hva, det skal dere være. Er det noe som er utrolig viktig og godt for de aller fleste selv om det kanskje høres litt klisje ut så er det å være sin egen beste venn. Og bare for å si det med en gang. Helt fantastisk med familie, bestevenner og venninner, men å være en god venn med seg selv i tillegg og ha det fint den tiden man er alene gir livet en god og trygg følelse. For er man lykkelig og trygg når man er alene er det mye lettere å være den beste utgaven av seg selv ovenfor andre i tillegg.

Jeg starter med en liten historie om meg. Jeg var i 2 lange forhold som mer eller mindre overlappet hverandre fra jeg var 19 til jeg var 32. Jeg var så vant til å ha noen rundt meg hele tiden at jeg nesten ble stresset når jeg var alene hjemme og ikke følte ro inni meg. Følte liksom alt var så mye tryggere og bedre med mine nære eller venner rundt meg. Jeg prøver alltid å tenke positivt og det kanskje beste med å plutselig være 50% av tiden alene etter det siste bruddet, var at jeg sakte men sikkert fant en indre ro. At jeg plutselig elsket stillheten, roen inni meg og at jeg faktisk hadde det utrolig godt også den tiden uten at jeg hadde folk rundt meg. Var nok da jeg fant ut at Petter du er ganske så kul å henge med alene også hehehe. Jeg hadde det plutselig supert både med mine nære rundt meg, men også bare i mitt eget selskap den andre tiden. For meg var det en aha opplevelse. Det ga meg masse overskudd, gleder og enda mer å gi av smil og energi til folk rundt meg.

I dagens samfunn er det mange som føler seg ensomme til tider å kjenner med tristhet og uro på det å være alene. Dette er et stort tema så jeg skal trå forsiktig, men jeg tror at jo bedre man klarer å ha det med seg selv og jo mer man trives i eget selskap jo finere har man det den tiden man er alene. Det burde nesten være en selvfølge at man er sin egen beste venn, for altfor mange er for harde mot seg selv. Betegner seg selv med negative ord, at man ikke er bra nok, at man ikke ser bra nok ut, at man ikke er like vellykket som naboen, at man burde vært sånn eller sånn osv. Men STOPP OPP, gjør man det om bestevenner/bestevenninner? Er negative og sier stygge ting? Nei man gjør ikke det så derfor skal man ikke gjøre det om seg selv heller. Respekter seg selv like mye som de man er glad i. Vær snill med seg selv, ros seg selv, snakk pent om seg selv og ikke minst vær fornød og glad for at man er akkurat den man er. Slutt å sammenligne seg selv med andre. DU er mer en bra nok som du er, så vær takknemlig for den du er og det du har. Drar man en rød tråd gjennom livet med takknemlighet og gjør det beste ut av alt rundt den røde tråden kommer man langt. For veien til lykke er å være fornøyd med den man er og det man har. Ta godt vare på det for hva andre har blir helt uvesentlig. Vær glad i deg selv uansett!

Klarer man å være happy med akkurat den man er, være glad i seg selv, takknemlig for det man har og være lykkelig i sitt eget selskap blir man en enda bedre utgave av seg selv. Jeg ønsker dere alle en fantastisk dag og husk en ting. Du er helt rå, aldri glem det<3

En happy vinner! Skal jeg gi bort enda en drømmedag til kr 10.000?

Hei godtfolk og herlige venner. Drømmedagen tok jo helt av, TUSEN HJERTELIG TAKK til dere alle sammen. Dette var så gøy! Skal jeg gi bort enda en drømmedag til kr 10.000? Om dere vil jeg skal gjøre det så lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her og skriv om du vil at jeg skal gi bort enda en drømmedag til kr 10.0000 i kommentarfeltet.

Den heldige som ble trukket ut 30. sep ble Jorunn Ingebrigtsen og jeg har smilt siden lørdag av hvor glad hun ble når hun fikk beskjeden. Utrolig gøy å gi bort når man får så mye glede tilbake. Var så hyggelig å møte Jorunn idag og handle det hun hadde bestemt seg for å kjøpe. For en engasjert og herlig dame. Jorunn hadde tenkt siden lørdag både dag og natt hehe, så søt. Valget hadde falt på en IPhone 6+ og et kombi kjøl/fryseskap fra Boch + at hun gjerne ville kjøpe noen vin og gavekort på Vinmonoplet. Oooog for de siste 123 kronene ville hun at jeg skulle få en vin også. Tusen takk Jorunn for en fantastisk hyggelig dag med shopping og vin i gave til meg også. Utrolig hyggelig å se hvor mye du satt pris på gaven <3