hits

november 2017

Oppskriften på en fin dag.

Hei alle sammen. Dere er en fantastisk gjeng som sier så utrolig mye hyggelig til meg hver eneste uke. Jeg setter enormt pris på det, tusen hjertelig takk til dere alle sammen. Dere er bare best. Uken min går i hundre med jobb, planlegging til den nye leiligheten jeg tar over 11. desember, trening og hygge. Gøy når det skjer mye og spennende ting.

En ting er helt sikkert. Vi har alle et stort ansvar og det er vår egen lykke og glede. Den beste oppskriften på en bra dag er å starte den med et smil når man våkner og en tanke om at denne dagen blir fin. Holde fokuset på alt det fine man har i livet og legge til side negativitet og vanskeligheter. Livet er nå en gang sånn at ingen ting kommer gratis og utfordringer er det nok av, men man kan velge å smile, velge å være positiv og velge å lage så mange fine dager som mulig.

Noen vil nok kanskje si at det kan jeg ikke velge, men jo man kan faktisk det. Alle som er friske med barna sine friske har alt å være positive og smile for. Selv de som er syke har alt igjen for å holde hodet høyt, smile tappert, være positive og gjøre det beste ut av hver eneste dag. For hva er egentlig alternativet. Legge seg ned? Klage på alt? Ikke være fornøyd med det man har? gi opp? Nei i dag er jeg litt streng her... Det er ikke noe alternativ! Jeg er for en ting og det er å gjøre sitt ytterste for å skape flest mulig bra dager uansett. Enkelte forteller at alt er bare trist og ingen andre gjør noen ting for meg. Her må vi snu tankene rundt. Alt starter faktisk med at den eneste som kan gjøre seg selv lykkelig er seg selv. Man kan ikke skylde på andre, man må ta ansvar, endre tankene og kjøre på. Kjøre på for å gjøre seg selv happy. Noen vil ha mye, higer etter mye og har store drømmer. Kjør på DO IT, gå for det. Noen liker de små fine tingene, så nyt de, KOS deg og vær fornøyd. Vær positiv og smil i hjerte. Budskapet mitt i dag er ganske så enkelt. Man er faktisk sin egen lykkes smed. Vi har alle et valg, velg alltid det positive foran det negative.

Dagen 10 tipps.

  1. Start dagen så ofte du kan med et smil om munnen.
  2. Velg alltid det positive foran det negative.
  3. Ikke legg skylden på andre, den eneste som har ansvaret for sin egen lykke er seg selv.
  4. Er man ikke fornøyd, ta tak og endre på det.
  5. Det er aldri noe alternativ å legge seg ned eller gi opp.
  6. Har man en drøm, DO IT.
  7. Husk at det er de som ikke har tak over hodet, varmt vann i springen og tomt kjøleskap.
  8. Kos deg med morgenrutinene dine. Nyt den kaffekoppen, frokosten du spiser og musikken du hører på.
  9. Dagen blir så mye hyggeligere når man er takknemlig for det man har.
  10. Gled andre da blir man fort glad selv også.

Lag deg selv en herlig dag <3

Jeg gir bort kr 10.000,- i julegave til en heldig!

Hei kjære venner, lesere og godtfolk. Nå nærmer vi oss raskt jul og jeg kunne tenke meg å gjøre julen litt ekstra morsom og hyggelig for en heldig. Jeg gir bort kr 10.000,- som den heldige kan bruke på julegaver, julemat eller hva vinneren måtte ønske å kjøpe seg. Gleder meg alt nå til å dra til byen/stedet til en ny heldig vinner å være litt julenisse, gi bort pengene, ta bilder og skrive et innlegg.

Konkurransen er som følgert: Hvordan blir du den heldige? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her. Så deltar man på firmasiden min for å vinne kr 10.000 klikk her. (Ikke klikk om du ikke liker jobben min, veldig frivillig å delta) Del gjerne. Jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig vinner. Ikke i kontanter, men til å kjøpe julegaver, julemat eller noe annet man ønsker seg.

Jeg tar meg en tur til den byen den heldige bor og tar regningen. Tar bilder og lager et innlegg om dagen til den heldige som blir lagt ut på bloggen. I forkant lager vinneren en liste over de tingene som skal kjøpes inn. Så går vi sammen rundt til de butikkene å handler inn og jeg betaler. Vinneren blir trukket fredag 15. desember. Masse lykke alle sammen og en riktig god jul<3

Her er det bilde av de to siste som har vunnet kr 10.000,- hver Rita Heigre og Jorunn Ingebrigtsen og hva de kjøpte seg for pengene.

 

#gave #konkurranse #smil

Når en drøm går i oppfyllelse.

Hei kjære venner, godfolk og lesere. Da er det plutselig fredag og straks klart for helg igjen. Denne uken har virkelig bare gått helt vilt fort og tregt på en gang. Fylt med masse spenning og en helt fantastisk beskjed på torsdag når vi fikk ja om at leiligheten var vår. Sist søndag var vi på visning på drømmeleiligheten vår og mandag vant vi budrunden. Har lett i laaang tid etter en leilighet med utsikt over Oslo og spennende detaljer. Den har sol fra morgen til den går ned sent på kveld. Jeg elsker å bare sitte og se utover et fint skue, da finner jeg skikkelig ro inni meg. Blir helt klart mange hyggelige solnedganger på den verandaen. Utsikt over Ekeberg, sentrum, fjorden og Holmenkollen. Typisk at den måtte ut på forkjøp og kanskje glippe rett foran nesen på oss. Vi var så sykt spente noen dager der timene krabbet og drømte oss helt bort i at den skulle bli vår. Onsdag ettermiddag fikk vi beskjeden. Noen hadde prøvd å ta den på forkjøp, men jeg hadde lenger ansiennitet heldigvis. JAAAA den ble vår. Nå er jeg og gutta mine så happy. Vi tar over 12. desember så da går vi på med oppussing for å gjøre den sånn vil ha den. Legge nytt gulv, litt nye detaljer, male og gjøre den helt oss. Gleder meg til å vise dere hvordan den blir. Håper dere alle har hatt en super uke og får en fantastisk helg <3

Aldri la noen ta i fra deg smilet!

Hei kjære lesere, venner og godtfolk. Så var det fredag igjen i rekordfart. Jeg syns ukene bare blir borte. Var så fint vær i går at det ble en tur i parken på ettermiddagen og litt sol på benken. Betraktelig kjøligere nå selv når solen står på. Jeg ble sittende der å tenke på hvor utrolig godt det er å ha det fint, smile og glede meg til alt som jeg har i vente fremover. Hvor mye jeg setter pris på å føle jeg er på et godt sted i livet, trygg på meg selv og at jeg stort sett alltid klarer å se det positive i det aller meste.

Det som også slo meg kanskje hardere er at dette er jo ikke alltid like enkelt. At jeg som de aller fleste andre absolutt ikke har hatt det sånn hele veien. Livet kan være knalltøft i perioder og byr på noen harde tak man ikke helt ser der og da hvordan man skal komme seg opp eller bort fra. Vår egen selvrespekt er kanskje det mest dyrbare vi har, allikevel kan den brytes og krenkes i de styggeste former. Ord som blir sagt og hendelser som blir gjort som man aller helst aldri skulle opplevd. Sykdom, trafikkulykker og andre hendelser oppstår så vi mister de mest dyrbare vi har i livet. Noen ganger blir det nesten provoserende om noen sier for positive ting der og da. Jeg vil bare så det er sagt, ikke krenke eller såre noen. Jeg vet at det er mange situasjoner i livet det blir for enkelt når noen sier smil. Situasjoner der jeg som pappa også hadde gått til grunne. Noen sår er så dype og noen sorger så tunge at de aldri helbredes helt og de skal nok ikke det heller, men i de aller fleste situasjoner kan vi ta et valg. Jeg vet at vi alle har en utrolig kraft inni oss så vi kan velge å kjempe, velge å krige, velge og nekte å gi oss før livet er bra igjen.

Vårt eget smil, gode humør og positive syn på livet må aldri noen få ta fra oss. Jeg tror virkelig på å følge hjerte og magefølelsen mot det gode og positive. Aldri la folk med markeringsbehov, hersketeknikker og negative hensikter dra deg ned. Det er ingen ting eller personer som det er verdt å miste livsgleden og sitt gode humør for. Ingen har rett til å ta i fra en annen person smilet. For vi er alle unike og har rett til å velge et godt og positivt liv. Velge hvordan vi selv vil leve, hva vi liker og ikke liker, hva som gjør oss glade, hva som får oss til å smile og hva som gjør oss lykkelige. Absolutt ingen kan si det du føler inni deg er feil for det du føler inni deg er faktisk riktig for deg. Sier hjerte og magefølelsen at du er happy så fortsett med å være akkurat det. Ha en fantastisk smilende helg alle sammen <3

En ny smilende vinner. Skal jeg gi bort kr 10.000 til julegaver og julemat til en heldig?

Hei hei alle smilende fine som er så snille å følger bloggen min. Jeg får ikke sagt det nok hvor hyggelig jeg syns det er med alle de fine tilbakemeldingene jeg får fra dere. Tusen hjertelig takk <3

Utrolig gøy med responsen på drømmedagene jeg har gitt bort. Denne gangen 4. nov var det Rita Heigre som vant. I går var vi på shopping og handlet inn det hun ønsket å kjøpe seg for kr 10.000,-. Var en utrolig hyggelig dag. Hun smilte stort og var så happy, herlig å se. Rita kjøpte seg en IPhone 7, en Polo hettegenser til sønnen sin, en nakkemassasje maskin, et gavekort på massasje og et gavekort på vin. Det ble en veldig hyggelig shoppingrunde med smil, prat og god stemning. Å gi bort disse gavene og se den gleden gjør så jeg vi gi bort flere hyggelige gaver. Tenkte jeg skulle gi bort kr 10.000,- til julegaver og julemat til en heldig. Pengene kan brukes kun på gaver om man ønsker det eller kombinere. Høres det ut som en hyggelig julekonkurranse? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg, HER. Lik og skriv i kommentarfeltet på Facebook om du syns jeg skal gjøre det og tag gjerne hvem du vil kjøpe julegaver til for pengene om du liker forslaget. Ha en super dag alle sammen.

Å strekke ut en hånd og glede andre er den største glede!

Hei alle sammen. Håper dere alle har hatt en fantastisk uke og våknet i dag glade og fornøyde. Lørdag er så utrolig hyggelig. Den perfekte dagen å gjøre noe fint for en eller flere man er glad i. For hvilken glede er vel større enn å glede andre? Se en man er glad i eller en vilt fremmed lyse opp av glede er en utrolig god følelse. I dag skal jeg gi bort drømmedagen til kr 10.000,- og gelder meg sånn. Er like gøy hver gang å se og høre hvor glade vinnerne blir. Les og fin ut hvem som vant.

Det er så viktig å være raus og inkluderende. Være glad i å se at andre blir glade og har det bra. Det måles ikke i penger, men i kjærlighet og omsorg. Det å grunnleggende bry seg om at de rundt oss har det bra. Gi det smilet og løft andre opp, hjelp en man ser trenger det, ta vare på sine nære og kjære, ikke la noen du vet om bli mobbet uten å handle eller være ensom uten å inkludere. Å strekke ut en hånd og glede andre er den største glede.

Og ja det måles ikke i penger, men i at man faktisk bryr seg om andre. Som å vekke en man er glad i med frokost på sengen, kjøpe en liten blomst for å glede, ta med barna å finne på hyggelige ting og ha kvalitetstid sammen, smile til en som trenger et hyggelig smil, holde oppe døren for den bak seg, bake en kake for å overaske eller lage en hjemmelaget julekalender til en man vil gjøre glad. Det er tusenvis av fine små ting man kan gjøre for å glede andre og la de føle seg betydningsfulle og satt pris på.

Det er gøy å gi bort drømmedagen, men det er mye viktigere for meg å formidle at det er alle de små fine tingene hver og en gjør hver eneste dag som betyr noe. Det at vi alle bryr oss om å glede andre. Er rause på kjærlighet og omsorg for de rundt oss og sprer glede. Jeg er overveldet over responsen og alle mailene jeg får, tusen hjertelig takk. Både fine, men også veldig mange triste og vonde historier. De får meg helt klart til å ønske å gi mer, så flere spennende overraskelser og gaver kommer. Jeg blir veldig glad om dere skriver i kommentarfeltet om dere ønsker at jeg skal fortsette å gi gaver? gjerne hva dere ønsker av gaver? og liker siden min Petter Syversen ? Smil med meg HER, inviter gjerne venner. Den heldige denne gangen som vant kr 10.000,- er Rita Heigre. Gratulerer så masse. Jeg kontakter deg på Facebook så avtaler vi en dag der du kan kjøpe deg hva du vil for premien og jeg betaler. Blogginlegg med bilder av Rita og hva hun kjøper seg kommer så snart drømmedagen har vært. Jeg ønsker dere alle en fantastisk helg.