hits

desember 2017

Gi alle du er glad i en smilende jul. Ikke drikk for mye!

Hei kjære venner, lesere og godtfolk. Nå er det juleaften, dagen vi alle har et spesielt forhold til. Siste yngste sønnen min Marius sa til meg før han sovnet igår var at han gledet seg helt vilt til I morgen. Han var så spent på juleaften, gavene og selskapet. Jeg husker det så utrolig godt selv fra jeg var liten hvor mye jeg gledet meg til den store dagen. Jeg digger juleaften.

Igår var vi I selskap hos broren min før vi så på kvelden før kvelden, hovmesteren, pyntet treet og hygget oss masse. Julen er en gledens tid, men det er også mange barn og voksne som gruer seg til jul. Oppi all julehygge, lykke og fine bilder på sosiale medier, sett barna først og ta vare på de som er ensomme. Alkohol er verdens beste oppløsningsmiddel. Det løser fint opp kjærlighet, ekteskap, vennskap, arbeid og livsglede. Husk at vi er forbilder for barna enten man har barn eller ikke. Ta vare på de ensomme, vær god mot andre og Ikke drikk for mye. Bytt heller for mye alkohol i litt vann og et ekte smil. Man kan fint smile, være glad, kose seg og sørge for at alle får det fint uten for mye å drikke. Det er vårt ansvar som voksne å gi barna og de rundt oss en god og trygg jul. Jeg blir så trist inni meg når jeg hører historier om barn som gruer seg til jul fordi mamma eller pappa drikker seg fulle og lager dårlig stemming. Det er absolutt ikke greit å skape frykt hos sine egne eller andres barn. Det er hvordan vi voksne oppfører oss som danner grunnlaget for hvilke følelser barna har for julen. Tenk så utrolig lett det er å gi alle rundt oss en god jul om vi går inn for det. Ta oss tid til en felles hyggelig frokost, se tegnefilmer sammen, dra på gravlunden, i kirken hvis man pleier det, besøke eller ringe noen vi er glade i som er ensomme eller invitere de til julefeiring. Smile, le og legge uenigheter til side. Og kanskje viktigst av alt, ikke drikke for mye alkohol. Bytt de ekstra glassene ut i å være et godt forbilde. Når alt kommer til alt er det hvor stort smil barna legger seg med og hvor fornøyde de har vært med dagen som betyr alt. Gavene har lite å si om kjærligheten og omsorgen ikke er tilstede.

God jul alle sammen <3

Så gøy å kunne glede andre.

Hei alle sammen. Nå nærmer julaften seg med stormskritt. Bare noen små dager igjen med forberedelser så julehyggen kan senke seg i de tusen hjem. Igår hadde jeg en superhyggelig shopping dag med vinneren av gaven på 10.000 kroner til til å handle for fra meg. Den heldige ble Jannike Lunde fra Tønsberg. Vi hadde en så hyggelig dag sammen Jannike, mannen hennes og jeg. De venter barn i slutt jan start feb og har 2 tvillinger på 6 år fra før så gaven ble en veldig hyggelig overraskelse. Det ble shopping av morgenkåper til tvillinggutta, parkdresser, sko, genser og gaver på Elkjøp og G-sport til mannen jeg nesten ikke kan nevne her Hehe. Ta en kikk på kvitteringene så ser dere konkret hva som ble handlet. Herlig dag med herlige folk.
Håper dere alle er i rute med alle forberedelser og koser dere massevis.
Så det store spørsmålet. Skal jeg gi bort flere gaver? Ha en fantastisk dag alle samme. Nyt og kos dere, julen er så hyggelig

Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her og følg med når den nye gaven kommer. Masse lykke alle sammen og en riktig god jul<3

Her er det bilde av de to siste som har vunnet kr 10.000,- hver Rita Heigre og Jorunn Ingebrigtsen og hva de kjøpte seg for pengene.

 

Ha troen på deg selv!

Hei kjære venner og lesere. Håper dere alle har hatt en super uke til nå. Førjulen er bare så utrolig kos og hei og hå hvor fort tiden går. Her går det i ett om dagen og til mandag får vi den nye leiligheten, gleder oss vilt masse. Blir mye planlegging av oppussingen så vi får det akkurat sånn vi vil. I går var jeg og største gutten min Marcus i et så bra møte der vi fikk se den nye nettsiden til firmaet mitt, så kult møte med 3 fra dem og oss 2, veldig lærerikt for han. Utrolig gøy når noe man jobber og står på for blir til og snart ser dagens lys. Marcus går på media og kommunikasjon og skal jobbe med web siden. Plutselig en websjef på plass i firmaet. Perfekt for han å tjene litt ekstra ved siden av skolen og for meg å få med en som er helt rå på data og ser alt fra de yngeres perspektiv.

Noe av det viktigste jeg prøver å lære barna mine er at de skal ha troen på seg selv og følge magefølelsen sin. Det kan ikke læres for tidlig at er det noe man vil her i verden så må man selv gå ut å gjøre jobben, ha troen på seg selv og aldri gi seg. For de aller fleste av oss blir vi kastet ut i det voksne liv uten for mye på konto og får tidlig nok erfare at det koster leve. Det man kanskje tok for gitt fikk plutselig en prislapp. Skal man ha tak over hodet, mat på bordet, varmtvann og nok til å hygge seg litt i tillegg må man stå på. I tillegg skal man være en god person, hygge seg med familien, ha gode venner og finne kjærligheten. Ikke rent lite man faktisk skal få til. Grunnleggende for å klare det aller meste er å ha troen på seg selv. Troen på at man er bra nok, troen på at man kan klare alt man vil oppnå, troen på at uansett hvor tøft det er så skal jeg komme meg igjennom det. Den troen på seg selv må man aldri miste og aldri la noen ta fra seg. For det er nettopp den troen som får oss alle fremover, den troen som gjør det gøy å leve, den troen som får oss til å ville jobbe og skape det livet vi ønsker for oss selv, de vi er glad i og elsker. Livet går opp og ned og troen blir mange ganger satt på prøve. Vi tviler på oss selv, stiller oss selv kritiske spørsmål og vet ikke hvorfor man gidder å stå på. Det er lov å tvile, det er lov å være forvirret, men kjære alle sammen. Det er ikke lov å miste troen, for den er alt!

Dagens 10 tipps med et smil fra meg til dere alle:

  1. Er det en ting du skal gjøre så er det å tro på deg selv.
  2. Aldri tvil på om du er bra nok, DET er DU!
  3. Du kan klare alt du vil her i verden.
  4. Ha troen på at du kan skape det livet du vil.
  5. Ha troen på at du kan overvinne alle hindringer.
  6. Aldri la folk som vil trekke deg ned få ta troen på deg selv fra deg!
  7. Sett deg mål og gå for dem.
  8. Ingen ting kommer gratis, ikke mist troen selv om du må jobbe hardt og ikke har kommet i mål enda!
  9. Er det noen du liker, ha nok troen på deg selv til å fortelle hva du føler.
  10. Det er IKKE lov å miste troen for den er alt!

Håper dere alle får en fantastisk helg og kos dere masse. Jeg syns det er så utrolig hyggelig å skrive denne bloggen og setter sånn pris på dere alle sammen som er så utrolig hyggelige mot meg. Husker når jeg startet å skrive litt at jeg tenkte at kan jeg bare få en til å smile og være glad så er jeg happy, dere er best. Et stort smil til dere alle sammen. Ha troen på dere selv, dere er fantastiske <3

Vil du vinne kr 10.000 til jul?

Hei kjære venner, lesere og godtfolk. Nå er det bare noen få dager igjen til jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig. Kr 10.000,- til  julegaver, julemat eller hva vinneren måtte ønske å kjøpe seg. Jeg kommer til byen/stedet til den heldige for å være litt julenisse, gi bort pengene, ta bilder og skrive et innlegg.

Konkurransen er som følgert: Hvordan blir du den heldige? Lik gjerne siden min Petter Syversen - Smil med meg klikk her. Så deltar man på firmasiden min for å vinne kr 10.000 klikk her. Husk å skrive det rette i kommentarfeltet for å være med i trekkningen. Holder ikke å skrive feks: Ja takk. (Ikke klikk om du ikke liker jobben min, veldig frivillig å delta) Del gjerne. Jeg gir bort kr 10.000,- til en heldig vinner. Ikke i kontanter, men til å kjøpe julegaver, julemat eller noe annet man ønsker seg.

Jeg tar meg en tur til den byen den heldige bor og tar regningen. Tar bilder og lager et innlegg om dagen til den heldige som blir lagt ut på bloggen. I forkant lager vinneren en liste over de tingene som skal kjøpes inn. Så går vi sammen rundt til de butikkene å handler inn og jeg betaler. Vinneren blir trukket fredag 15. desember. Masse lykke alle sammen og en riktig god jul<3

Her er det bilde av de to siste som har vunnet kr 10.000,- hver Rita Heigre og Jorunn Ingebrigtsen og hva de kjøpte seg for pengene.

 

#gave #konkurranse #smil